Wpisy użytkownika wega10
Łącznie 676 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 139 578. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
dla kobitek które tutaj grają - oko się nie liczy - tylko bramka -hmm wega spokojnie
wiesz jak jest - każdy kurcze tutaj chce wygrać - w sumie ten pasco czacik zrobil sie towarzyski - i to dobrze - on na tym zarabia my mozemy pogadac hehe
ale niech sie bawią i klikają - dla pasco to biznes - pochwalam to
tylko można szacun do niego że jeszcze dupki z buków nie zglosiły sie do niego - widocznie sa mało kreatywni
jak widze kilku - hmm może 5 zawodników ma pojęcie o grze - reszta to reszta hehe
pasco - przyjdą sam zobaczysz - tylko proszę nie sprzedaj się za nisko hmm
jak to mówią - można złożyć konkretną propozycję - można dalej zarabiać z reklam i kliknieć? - jak myslisz?
jocia - jak myślisz? - skoro mnie sprawdzisz jako nick - wega10 - to wiesz od kiedy tu jestem?
powiem wiecej - zarobi - jest dobry w tym co robi ale musi isc wyzej inaczej bedzie hmm
osobiscie bede dumny ze pierwszy polak zrobil i tyle swojego czasu i pracy poswiecil nad serwem do gry losowych
pasco - dobrze wie od kiedy jestem u niego gościem i od kiedy gram pod innym nickiem
ale takiego goscia jak pasco trzeba szanowac - dlaczego?
ile on przezył rozmów na temat gry u buka - wtedy uczyl sie - to fajne bylo
ile on przezył rozmów na temat gry u buka - wtedy uczyl sie - to fajne bylo
pasco dobrze pamieta rozpisywanie pierwszych liczb na kilka sytemów
a te kłótnie miedzy dwóch graczy - hmm matematyka to ich powalała -czyż nie?
jocia - ale kiedyś było inaczej - dawaliśmy przykłady jak grać - jak się uczyć grać - teraz to hmm
jak na forum graja w keniox - oczywiscie ze kazde liczby kiedys musza wyjsc
jak myslisz? ilu wygralo? wiecej niz 10.000 pln - moze 5 -ciu od czasu jak prowadzisz ten serw hehe
wega10 to taki s***iel - ktory kupi Ciebie i zaplaci za Twoja prace
oczywiscie musimy zobaczyc co tam masz w umowach w reklamach - zaplacimy za to
pasco - nigdy nie gral na kase - swoj portal stworzyl dla normalnych graczy - takich jak my - ale kiedys wszystko sie konczy
jak bedzie madry to zrobi na tym interes - inaczej ja go wykupie
pasco - zastanow sie - jak myslisz ? niczego sie nie boje - pisze otwartym tekstem - dalem propozycje -mysle ze 5.000 000 usd starczy - za to co zrobiles
nie boje sie klikac o propozycji - i o kasie. chyba ze masz inne zdanie - wiemy ile masz wejsz na konto pasco i ile reklam
pasco to mlody chlopiec ktory zarabia na reklamach i ma Was wszystkich w d..ie
pasco - to koles ktory zarabia - zlozylem mu propozycje glupi jest
mozesz sobie dziecko grac w multi w solo - wiesz gdzie to mam - obstawiaj jedynki i razy 100 - ale nie wtracaj sie leszczynko -bo klikasz ze nie grzeczny jestem
to koles ktory kuma matematyke -trygonometrie - i calki -kto wie i kto mial calki w czasie studiów?
nie odpowiedza bo sie nie znaja - a my pasco kiedys to na twoim robilismy i uczylismy heh
pasco -dobrze zrobiles - tyle pajacow i pajacynek tutaj gra to dobrze
pewnie nie dlugo zrobisz agencje towarzyską dla starszych pani - one tez potrzebuja - heh