Wpisy 2 139 746 – 2 139 863
20 września 2014 00:04 → 20 września 2014 01:42, 100 wpisów
Idź ! do lekarza niech ci leki zmieni, bo te juz nie działają!!!!!
Dobranoc Państwu
Dobranoc Państwu
Ania nie ma leku tylko olewka
Neko >>> mnie się wydaje że kszysztof c , jest nie pełno sprawny i do takich ludzi nie można mieć urazy ??? natomiast gorzej jak ktoś ma różne składniki w sobie ; EHD - DHD - I TAK DALEJ
jak myslisz? ilu wygralo? wiecej niz 10.000 pln - moze 5 -ciu od czasu jak prowadzisz ten serw hehe
nie nie zawieśiłem się tak tylko czytam sobie myślę kiedy ci żyłka strzeli
wega10 to taki s***iel - ktory kupi Ciebie i zaplaci za Twoja prace
wega10 cos sobie przypominam, że juz kiedyś pisałeś do Pasko w tym stylu
oczywiscie musimy zobaczyc co tam masz w umowach w reklamach - zaplacimy za to
pasco - nigdy nie gral na kase - swoj portal stworzyl dla normalnych graczy - takich jak my - ale kiedys wszystko sie konczy
jak bedzie madry to zrobi na tym interes - inaczej ja go wykupie
pasco - zastanow sie - jak myslisz ? niczego sie nie boje - pisze otwartym tekstem - dalem propozycje -mysle ze 5.000 000 usd starczy - za to co zrobiles
nie boje sie klikac o propozycji - i o kasie. chyba ze masz inne zdanie - wiemy ile masz wejsz na konto pasco i ile reklam
Wega-nie nudz
Jak masz tyle kasy,to co tu robisz???
Kup se burdel
Jak masz tyle kasy,to co tu robisz???
Kup se burdel
Pasko , Zdrowia, miłości, radości i niekoniecznie cierpliwości dla ....niektórych
Pasko ma dzisiaj urodziny .
Pasko ma dzisiaj urodziny .
pasco to mlody chlopiec ktory zarabia na reklamach i ma Was wszystkich w d..ie
pasco - to koles ktory zarabia - zlozylem mu propozycje glupi jest
mozesz sobie dziecko grac w multi w solo - wiesz gdzie to mam - obstawiaj jedynki i razy 100 - ale nie wtracaj sie leszczynko -bo klikasz ze nie grzeczny jestem
to koles ktory kuma matematyke -trygonometrie - i calki -kto wie i kto mial calki w czasie studiów?
nie odpowiedza bo sie nie znaja - a my pasco kiedys to na twoim robilismy i uczylismy heh
pasco -dobrze zrobiles - tyle pajacow i pajacynek tutaj gra to dobrze
pewnie nie dlugo zrobisz agencje towarzyską dla starszych pani - one tez potrzebuja - heh
monitorujemy wejscia na twoja stronke - z reklam to hmm sam wiesz
https://www.youtube.com/watch?v=cnYKvx4Lmxo&list=RDjITIfNZKmbY&index=1