Wpisy użytkownika wega10
Łącznie 676 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 614 039. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ale zycze tobie jak najlepiej - akurat w tej dyscuplinie to graja same dziadki i o dziwo zawsze u buka wygrywalem - zibi troche sie stara - ale same dziady sa w zwiazkach okregowych - nic nie zrobi
szczegolnie jak dziadek szpakowski komentuje - kazdy mecz od 10 lat albo remis albo przegrany - ale coz ma kontrakcik z tvp1 i jedzie dzalej - chociaz kibice no sami wiecie
Spodnie o długości 7/8Mieszanka bawełny i stretchu
119,00 zł
Dostępne warianty:
119,00 zł
Dostępne warianty:
Jak oceniasz wygląd strony multipasko.pl ?
Nie podoba mi się, wymaga zmian
Ogólnie jest ok, chociaż mogło być lepiej
Jest w sam raz, nic bym nie zmieniał
Jest świetny, miły dla oka
Nie podoba mi się, wymaga zmian
Ogólnie jest ok, chociaż mogło być lepiej
Jest w sam raz, nic bym nie zmieniał
Jest świetny, miły dla oka
wybieram - Jest swietny, miły dla oka / jednego / - czy cos wygrałem?
kurcze wszystko mi sie podoba - dobrze ze zaznaczyles ze czlowiek jestes hehe
wrazenie to pewien stan swiadomosci - w odpowiednim wieku - ja juz go nie mam
dlaczego ty kolego mnie obrazasz - naucz sie panowac nad swoimi emocjami
to jak w sobote w mini ? wpadnie 22 i 13 czy 22 i 11 czy 23 i 11 ?
i dlatego Pana Pasco nie cza tylko trzeba sluchać - świeta prawda amen
fafik - juz prosze przestan krzyczec na czaciku z duzej literki jak sie czujesz obrazony to stac mnie na slowo przepraszam ale juz przestan bo nuda
fafik no prosze - raz jestem czlowiek raz jednostka zastanow sie w sumie jak tak do mnie klikasz to miod na moje serce ja pamietam czasy kiedy kuponik skladalo sie na trzy ,naklejalo sie banderole - gumą arabską - ty mlody graczu mosesz to zobaczyc w muzeum TS w Wa-wie - chce być grzeczny ale nie da się - proszę troszeczkę luzu
a jaką miałeś folię? czarną czy fioletową? - ups nie miałem juz klikać
ja jeszcze wicinałem kalke - później juz były kuponiki z przebitką
pamietam jak mi sie sklejaly kupony - jak pancia nawalila tego kleju na banderole - jaja byly jak berety hehe
nie wiem dlaczego klikasz niestety - kazdy dzien dla mnie jest oki - bawie sie i dziekuje bozi ze zyje - ty grasz i kiedys wygrasz - to zabawa nie daj sie wciagnąć w hazard - pamietaj
w sumie ja podalem ale jeszcze nie ma takich losowan - z fafikiem wprowadzamy nową gre - nie wiem co na to TS pewnie sie zmartwi hehe
a tak powaznie to szanowny admin pasco stwierdzil ze dzisiaj nie bedzie losowania o godz.14 - w sumie ma racje popieram go - lepiej zrobic 3 losowania w trakcie teleexpresu - to tez zart - kurcze ale tutaj nuda
kiedyś, dawno dawno temu - byl tutaj gracz ktory wzorowal sie na grze lotto.de - skubaniec trafial systemowo kilkanascie 3-4
pasco powinien wiedziec o kim klikam - nie pamietam jego nicka ale robił sobie statystyke z lotto niemieckiego i kazdą liczbe wylosowaną u nich w naszym lotto dawal razy dwa do tylu
halapek - witam a ty wiesz z kim klikasz? - to ja wasz ulubiony lottomat - ja tak moge caly czas
nie mozesz byc w systemie tak dlugo - sam ciebie wylogowal - jak sie obawiasz to zadzwon na info i zapytaj co sie stalo
jak bys wypil dzbanek kawy i poprawil maltem to uwierz - w twoim wieku 3 dni bez muzyki bys tanczyl hehe
oczywiscie ze jest - sa programy ktore potrafia zapamietac kazde klikniecie twoje w klawiaturke
ja pierdziu na slasku znaleziono 4 groby wampirów - ale chlopaki dobrze dali w gaznik - tam gdzie nogi mieli lepetynki - ale jaja
no juz w koncu smigam - piesio chce isc na spacerek - pozdrawiam wszytkich i zycze wysokich wygranych
jak widzę to z czaciku pasko wręcz zrobiło się towarzysko - ale nawet przywitać się gracze nie potrafią hmm to smutne
kiedys to nawet się kłócili pamietam edi i chyba piotr czy jak mu tam
to tak dalej będzie - każdy chce wygrać ale w sumie każdy jest do tyłu - to tylko gra do pewnego poziomu - później to się robi hazard - tracisz pieniążki ale grasz obstawiasz czytasz programy - mapy - gwiazdy i nawet sny - a prawda jest brutalna - lepiej grać systemowo i czekać - tak skromnie sobie myśle
islandorka - żaden program nie wymysli za Ciebie kulek - skoro potrafisz obstawić 2 liczby z 80 to jesteś Wielka - interesuje mnie tylko system gry w mini - gram na 6-7 liczb systemem prostym
nie gram w multi - kiedys grałem u buka - ale to inne czasy byly
pewnie ze mozna grać na singla i stawka razy 30 ale hmm to nie to
islandorka - proszę odpuść inne gry i skup się na mini - ja pomogę
pewnie ze można zagrać za 2,50 i wygrać 20 - ale ile tak można grać?
to też sztuka trafić singla razy stawka i grać tak - gratulki za takie wyniki - ale to mnie nie cieszy
drogi pasko - czy wiesz cos o powrocie gry w multi fortuny? podobno od 01.02.2015 wejdzie znowu gra w kulki na bet i fortuna - wiesz cos?
fortuna przeniosła swoja aktywa do czech - oni złożyli w lutym 2013 protest na gry w polsce - wiesz coś o tym?
ludki w lotto w polsce nic nie powiedzą bo się boją - może coś słyszałeś?
pamietam pasco jak zaczynał - bez reklam skromny - cos tam programik jakiś zrobił - ale teraz to ho ho - dobrze chlopak zrobil heh