Wpisy użytkownika wega10
Łącznie 676 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 613 804. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
czyli stary dupek jestes - ktory tutaj siedzi i nie wie co z soba zrobic?
to smutne ale prawdziwe - nic nie wygrasz - dbaj o zone i dzieci
nic nie wygraja - zero sa takimi pajacami ze nic w zyciu nie zrobili teraz mysla - jak wygram to ja wam pokaze hehe - takich ludkow do twojej strony pasco potrzeba
pasco mam nadzieje ze klikniesz ile dostajesz za reklamki - heh teraz smigam
podniecaja sie jak wygraj 3-5 pln - pajace nawet obstawiac nie potrafia - pasco naucz ich ze w polsce to moga wygrac - smietnik w promocji hehe
niech rusza tylki i zaczna obstawiac ale nie tutaj w tym zasranym kraju - tutaj moga tylko heh szkoda gadac
pasco no prosze podaj - kto i jaki gracz wygral u ciebie i jaka kase - heh - odpowiedz jest prosta - nikt - ja ja gralem i kilku normalnych - to w fortunie bylismy oki - teraz nie gramy tutaj - ale z ciebie dalej sie smiejemy
i prosze nie oszukiwac na programach - bo sam osobiscie ciebie skasuje
co do twoich przychodow - to mysle ze podasz wszytkim zarejestrowanym graczom na pasco - przynajmniej o to prosze - pozdrawiam
sam sie uczyles - nie miales zielonego pojecia o czym klikamy - tak bylo pasco
gdyby kazdy tak lukal na wasze wpisy i to co zrobiliscie w zeszytach - to byloby dobrze a tak nic nie traficie heh
franek - gdyby to bylo takie proste to wiecej wejdzie parzystych hehe
powiem ci tak - potrafie wytypowac 2 liczby w mini na 100 procent
ale jeszcze trzeba 2 liczby miec - nie mowie o trzeciej bo to juz jest traf
tak tak slyszalem o zylkach o pajakach o kulkach ktore sa ciezsze lzejsze i takie tam pierdoly hehe
widzisz jaka jestes hmm - pewnie ze nie placa - zobacz tutaj ile jest trafien w mini - a z ilu liczb obstawiaja?
slawek cos tam cos tam - ile razy trafil - UWAGA 5/12 no pytam ile razy?
nie kombinuj - mozesz sprawdzac wszytkie statystyki ale nic nie zrobisz
inaczej gdyby tak wszyscy kombinowali - mieli te programy i narzedzia do gry to co by bylo?
takie pierdoly z kulkami z innymi sprawami nie sprawdzaja sie hehe
kazdy ma swoj sposob kazdy gra innymi kategoriami - ale 2 z 5 mozna wytypowac
kiedys gralem na koncowki w multi - heh dobre czasy ale w fortunie
nie graj w multi jeszcze raz mowie - nic nie wygrasz
lepiej trafic 20 zl w mini
lepiej trafic 20 zl w mini
ktos powie - wal sie z tymi 20 zl - ja powiem to traf a uklonie sie - pametaj 2 wytypujesz reszta to szczescie nic wiecej
pasco pamieta - jak gralismy w fortunie - on wtedy zaczynal tutaj - zapytaj go sam ci powie
zycze kazdemu z Was wygranej - duzo tutaj takich zapalencow bylo - nikt nie wygral - zapytajcie pasco
jocia - uwierz tego tobie zycze ale ...w multi tracisz czas i kaske
jocia - pierniczys jak stara potluczona - wejdz sobie dzecko w lotto sprawdz statystyke ilu tych bylo a pozniej klikaj - jak bylo duzo to tutaj kazdy mial swoja teorie - hehe
podaj mi - kto z pasco obstawiajacych od poczatku trafil i zrobil skan wygranej? - prosze nie gadaj takich glupotek
tak tak - smieszne - jak kiedys bylo ze po 80 wychodzilo 13 lub z 49 grala 55 - mam sie smiac?
no gratki ale powiedz tak od serca ile zainwestowales od poczatku a ile wygrales - bo 10.000 mnie nie bawi / bez obrazy /
nie spinaj sie -mysle a nawet jestem pewien ze wiecej wtopiles niz wygrales w multi - taka jest prawda chociaz trudno przyznac sie do tego
no tego to juz nie kumam - co ma jakies tam konto do gry - przeciez grasz - i wierzysz ze wygrasz - dlatego zycze powodzenia w grze w multi
fafik - prosze / bez obrazy / ile ty wygrales w multi 5/5 no sam sie zastanow
no prosze ciebie - ja zycze wszytkim zeby wygrali ale nie mow ze trafiles 5/5 w multi bo to nie starczy na fajne balety / zabraknie nam na szatnie / hihi
chociaz jej zycze z calego serca - ale ktosik te stadiony musi budowac - czyż nie?
w tt nigdy nie wygralem i nie bede gral - szkoda kasy i wygrane sa do d..y
ale jak napadalem - z prawej czy z lewej czy jak ? juz sam nie wiem co mam w tym momencie klikac
jak mozna kogos na czaciku napadac - jestem totalnym prymitywem bo nie ogarniam tego
nie wiem czy mozna miec op.citatum "słaby iloraz" moze tak,pewnie ja mam
mam nadzieje ze drogi nam wszystkim pasco - odpowie na moje pytania - czego wam i sobie zycze
Masło shea cenione jest ze względu na swoje właściwości odżywcze, regeneracyjne i ochronne. Uzyskuje się je z nasion masłosza Parka - drzewa występującego w Afryce.