Wpisy użytkownika vektor
Łącznie 1 287 wpisów w archiwum, pokazane od nr 291 778. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
aga31 losowo wybierz sobie ludzi i ich typy z profili nie moze byc?
lila tez sie zastanawiam skad znam ta twarz ale niewazne w sumie to jest
lila dobrze ze mnie nie widzialas bo bys miala inne zdanie na moj temat

Gała macie w tym miescie jednak trudno brak kasy na kluby i jeszczewojny braterskie współczuje
jocia
nie przejmuj sie kto niema szczescia w kartach ten ma w miłości
sam na sobie widze
nie przejmuj sie kto niema szczescia w kartach ten ma w miłości
sam na sobie widze
aga31 ale nie mówie ze nie masz racji jak bedziesz ja miala to zawsze ci ja przyznam
niewiem gdzie jest stadion ŁKS-u ale wydaje mi sie ze cała ŁÓDŻ byla kiedys zamieszkała przez żydów
a mnie gdzieś wywialo do scyzoryków i wieje tu jak w kieleckiem szok
lila ale dingus juz był
i co mokro było?ide młodemu mleko blee zrobić
i co mokro było?ide młodemu mleko blee zrobić
lila oki i tak mnie zaraz moja zaprawi w dekiel nie wchodze z butami w prywatne zycie
lila nie na takim o ktorym myslisz i własnie tam same zboczone kobitki w wiekszosci siedza

Co to za nastepny bubel totalizatora ech nie maja juz z czego kasy łupic

ide zagram na sucho i zaraz wracam moze bedzie cosik sie dzialo na czacie
andromeda nie gram w te kulki szkoda kasy lepiej w cosik zainwestowac ta kase ktora sie topi w gry hazardowe
aga31 miałaś nie dziekić sie liczbami ale widze ze zaczynasz to robić czyżby twój system sie sprawdzał?
coś wam powiem nie ma dobrej analizy w totka to jest fart i szczescie za bardzo zaawansowane dzialania w tym wszystkim sa
ale czy ktos typuje u PASKO?moderator nagrody jeszcze placisz za typowane liczby?
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
mala557 kiedy trafil te 10/10 w MM?ostatnio nikt nie trafia od dluzszego czasu
sercelina ty jestes chyba zakompleksiona kobieta i na kompie sie dowartosciowujesz
PASKO kiedys sie zapytalem czy jeszcze kase wyplacasz za trafienie 6/12 w Duzego ale echo bylo
i lipa?
to ty młoda jestes ale masz super
przeszła
wczorajsza?