Wpisy użytkownika vektor
Łącznie 1 287 wpisów w archiwum, pokazane od nr 275 691. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ale ten Totalizator podpuche wali jeszcze bonus w multi daja hehehe
mała 557 to powinnaś juz grac na 10 liczb przynajmniej z takim nie fartem zwrot kasy nawet zarabiasz 1,50

sam9 musisz wierzyc ze starczy ci zycia zanim trafisz 10/10 z bonusem

Co wam powiem to wam powiem ze Ja wierze w to ze napewno umre kiedys zanim trafie w lotto
jutro znowu wala wykreca i bedzie jakies 600tys premi za 10/10
powodzenia
powodzeniabella34 taaa wtedy to po co komu kasa zebym sobie szczeki sztuczne co tydzien zmienial i kupowal masci na reumatyzm?
datam kupilem dwa jajka bardzo dawno temu i wiecej mi nie potrzeba

jak nie o kurniku to o psach co to za chat pomylilem strony?chyba tak do widzenia powiem chyba
lila zebym tak wiedzial 10 licz to byśmy byli milionerami podzielił bym sie z toba ta tajemnica

aga31 z toba tez bym sie podzielil przeciez w multi placa jednakowe stawki

lila na maila mi zdradz to powiem ci czy warto pchac kase w te mysli
aniga e tam madrzejsi nie bedziemy zycie jest najlepszym nauczycielem

aniga wszyscy jestesmy gadamy
miesożernymi kazdy z nas by za zeta nóż w plecy by wbil
miesożernymi kazdy z nas by za zeta nóż w plecy by wbil
lila z dzisiejszych wypowiedzi aga31 nie w sosie słodko-kwasnym chyba potop ma;Pblee
aga31 sie złoscisz a tobie teraz nie mozna sie denerwowac wyluzuj bo krotko bedziesz zyla
lila jak sie aga31 uspokoi to wytlumacze to teraz bedzie mnie nekala
Lestek a co u wrózki byles?wyhuśtaja was wszystkich z tego panstwo zyje

Pamietajcie jedno jak ktos bedzie mial super metode na wygrywanie w kulki to i tak jej nie poda innym prawda Pasko?
lila zalezy komu tobie napewno bym podal masz duzy dystans do tego co tu sie dzieje
lila jak bym tylko wiedzial te 10 liczb to bym byl zadowolony ze wygralismy

lila nigdy nie gralem na chybil i nie gram na liczby ktore podaja ludzie
lila nio rośnie nie bylo mnie kilka dni i jestem w szoku ale to chyba to mleko modyfikowan
tak dziala
tak dzialalila nie zycze nikomu takiego jedzenia po tym to raczej bym zwrócil jak sie najadl;P
lila taki szkrab jak moj to raczej smaku jeszcze niema to je sobie to ze smakiem liczy sie kalorycznosc
lila młody mi da pospac hehehe napewno do rana sie kimne 2 godziny

lila skad wiesz?a tak miedzy nami kojarze twoja twarz ale niewiem skad

od totka dzisiaj dostane