Wpisy użytkownika vektor
Łącznie 1 287 wpisów w archiwum, pokazane od nr 259 217. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
wedlug mojej obserwacji taka parka wchodzi przy losowaniach czesto i gesto
hefajstos jak przegram to tylko jedna kratke tak wiec duzo nie strace a moge zyskac

hefajstos nio tego nie kumalem ale zmenili mi pare
ech dzieki za cynka
ech dzieki za cynka
milan1980 jak nie pada to nie pada i zeby podbijac stawke to mozna sie sparzyc

artur123 chyba ten prezenter ma na majtach drache ze go nie lubisz
szczesciara bede wiedzial do kogo po pozyczke na piwo uderzyc
hehehe
heheheco za jaks poeta kolego ale to nie ta strona na poezje;P tu zajmujemy sie hazardem na prawdziwa kase

kasika zło bylo i bedzie bez niego nie byloby dobra na świecie bo po co?
aga31 zastanowilem sie nad zestawem i wiem ze nie strace na tym zestawie co bede go obstawiał
10z10
10z10szczesciara maila do mnie?nic nie mam
czakam na losowanie i potem mleko mnie czeka
czakam na losowanie i potem mleko mnie czeka
keisim a wiesz ze sygnal telewizyjny idzie dluzej od swiatlowodowego?i dlatego tak jest w szkielku
MCSI zeby bylo malo wygranych mniejszego stopnia to bedziesz zadowolony z wyplaty
torsan zeby to czlowiek wiedzial to by codziennie kase zarabiał
na lotto
na lotto
beda takie liczby jakie automat wylosuje tak wiec my mozemy tylko czekac na liczby 

aga31 wiesz dobrze ze waly robia w maszynie do losowania dlaczego kolektury sa do okreslonej godziny?bo potrzebuja obliczeniowego czasu na wszystkie kombinacje ktore zostaly puszczone a wtedy sa gora
nio
niotańczacy z numerkami chyba za dlugo spales i masz nadzieje na duza kase z lotto
daruj sobie ale nie mamy szans na miliony wszyscy dla wybranców jest ten przywilej
daruj sobie ale nie mamy szans na miliony wszyscy dla wybranców jest ten przywilej
aga31 nio tak tylko nawet jak puszcze tego totka 5 minut przed losowaniem to mam małe szanse ze trafie wieksza kase

nio to jeszcze chwila na beny hilla
zaraz 96%graczy bedzie płakało po nastepnym wale maszyny losujacej
zaraz 96%graczy bedzie płakało po nastepnym wale maszyny losujacejmała557 nio kyoś tam wygra napewno zobaczymy na kogo dzisiaj kolej
kazdy ma swoje 5 minut w zyciu
kazdy ma swoje 5 minut w zyciuzauważylem ze jak jest losowanie to duzo osób na strone sie loguje
ech wtedy wzrasta frekwencja
ech wtedy wzrasta frekwencja
lila nie kijem tylko pala jeden uj po co ci wpisywac numer aparatu to tylko policja sprawdza czy telefon nie byl walony
lila wejdz na strone tego modelu sa fora i tam ktos ci doradzi jaki kod wpisac zeby zresetowac fona

mężatka a sprawdzałaś czy te liczby biegaja ze soba?raczej niewidze tego zestawu
lila
spoko spi cisza przed burza bedzie swietowal miesiac bardzo hucnie zaraz
spoko spi cisza przed burza bedzie swietowal miesiac bardzo hucnie zaraz
mężatka 1,80 19,21 65,67,69 ten ostatni zestaw byl chyba dzisiaj o 14

lila
śpi z mamusia
a starszy synio ze mna na mecz czeka
Realu z Barco
śpi z mamusia
a starszy synio ze mna na mecz czeka
Realu z Barcomężatka hmm nie zawsze sa takie zestawy chciałabyś totka z torbami puscic?