Wpisy użytkownika ulala
Łącznie 45 928 wpisów w archiwum, pokazane od nr 202 343. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
kantor biore je i nanosze na kupon,a jak ich nie bedzie uszy oberwie

A o jaka liczbe nie masz boja,gdzie ty niby trafiłes te liczby dziś jak u Ciebie w typowaniu bidulka?

Widziała,ale kupon masz na dwa losowania wiec jeszcze wszystko przed tobą

Nurkujesz?co w nim jest tak pieknego?że jestes akurat nim zauroczony?

Morze Adriatyckie uwierz mi jest rownie piekne i takie spokojne i błękitne
Ja w tym roku tez pewnie zawitam jeszcze nad more Adriatiko jak to mowia Włosi
Ty juz masz swoje towarzystwo na Kajmany ja sie trzymam swojego morza

Tylko w pierw musicie wygrać a z tym to czasami jet roznie ,a ja nie musze wygrac żeby jechać nad swoje morze

To dobrze jak tak sie maja sprawy więc rezerwujcie bilety na czas wakacji

Ja cały czas mam na mysli ze pojade nad morze Adriatyckie,w to samo miejsce gdzie byłam i na dłuzszy czas.

Ja mój pobyt 5-miesieczny nad morzem naprawde milo wspominam i często wracam myslami w tamte miejsca gdzie jezdzilam chodzilam spacerowałam

Tak korn tylko jeden kupon na 8-skresleń wysłałam,ja zawsze skromnie wysyłam bez szaleństw
kantor to co Ci sie dostalo to twoje takie jest zycie,omyłki sie zdarzaja

kantor ponoć zdjecie było Twoje jak ja byłam na spacerze nie poczekałes jak wróce żeby Ciebie zobaczyć?
Czyli blisko moich stron od Krakowa do mnie jest 180 km,chciałabym zobaczyć
Kantor przykro mi ale to zdjecie masz nie zaliczone,nie widze Ciebie na nim. Takie to ja tez mam w awantar wklejone
Cała przyjemność po mojej stronie,myśmy chyba były obie w lecie zagranica ty chyba wrociłas do Polski podobnie jak ja.Ja wróciłam 27 wrzesnia.
Krzysiu ja o tym wiem ze kasa nie daje szczęścia,ale jak jej nie masz nie zapłacisz pradu,gazu nie kupisz chlebka i w tedy jest problem
Krzysiu masz na pewno wiele racji,zostałes dotkniety przez los zycia-serdecznie Ci współczuje.Nie wolno Ci sie poddawać,los do Ciebie na pewno sie jeszcze usmiechnie,a byc moze ze wróci do ciebie ta część ktora kochasz.

Wedrowco pijakow tak,ale nie ludzi ktorzy muszą żyć w otoczeniu takiego człowieka.Raczej powinieneś mu pomóc,a nie omijać z daleka.
zazdroszczę Tobie tego talentu,jam mam swoje talenty ale nie malarskie.

Tez ładna fotografia-lubię las ale letnią pora -spacery i grzybobranie

Bo ja na sucho typuje dobrze,tylko zle na nosze na kupon i potem stukam sobie po główce

Do bólu mówisz?ja ciągle zmieniam jak nie wychodza i to jest pewnie mój błąd

Ale to jest tez nałóg MM,ale nie pale papierosów,wiec mam wytłumaczenie że to bardziej pożyteczne nałóg ,ktory daje nam trochę nadziei. 

Nie nie skreśliłam go teraz,eksperymentuje cos odkrylam i sprawdzam to czy to bedzie 

Okej ja na te co podałam zobzczymy o 22;5 do kogo sie 40 usmiechna?

Mało tego na kuponie z dnia poprzedniego ,ktorego oczywiscie nie puscilam mam 6/7

A liczba 14 i 36 mogą sie powrórzyc bo tez sie zastanawiam nad nimi?

Kantor myliłam liczby wiem że były 7,22,60 ale to moze znak i dzis ta trojka padnie jeszcze?

a o 22:15