Wpisy użytkownika trisetum
Łącznie 31 591 wpisów w archiwum, pokazane od nr 842 856. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
PO prawej stronie jak lecisz na ta główna droge jak na Żywiec sie leci
A z miejska tez miałem styczność bo cięąarówka miedzy bloki wjechaliśmy
dobry,powiem w tej zdrapce Pensja dość fajnie sie wygrywa praktycznie zawsze sie zwróci
Wczoraj zdrapałem w diamentach 2 zeta wymieniłem na nowa znowu 2 zeta wymieniłem na kaskade i dupa blada
9/9 z + to wygrana 370 tyś minus podatek 37 tyś reszta wpływa na twoje konto
islandorka--20 tys to mało<> moja koleżanka rozkręciła interes (ciuchy) i powiedziała że te 100 tys co wsadziła to tak ledwo ledwo na start starczyło
Dodam że nie w jakiejś galeri ale 2 cy 3 butiki na targach w 2 miastach
Ale na pocieszenie mój szwagier rozkrecił interes za 6 tys złotych tyle ze w 2003 roku i do dziś jakoś ciągnie
Dobry,napisze ktoś gdzie są losowania na żywo w tv na jakim programie ?
Ja nie wysyłam bo pewnie wtedy z tych cyferek nic by nie wpadło znajac moje szczescie
W mini to raz w zyciu miałem 3/5 ale tez gram raz na miesiąc w to
Mam 10 zeta w 20'groszówkach prawie na mm z plusem na 2 losowania
medea ja też nie przepadam za upałami zwłaszcza ze po zimie mi przybyło pare kg
Ja kiedyś pracowałem z gościem który mówił że....kupuje zawsze po całej paczce zdrapek i zawsze mu sie zwróci te 100 czy 200 zeta
Miał kiedys przy mnie zdrapać cała serie zdrapek ale sie zwolnił i tyle go widziałem
Raz na miesiąc po wypłacie mówił tak robi i jeszcze nie wtopił zawsze na plusie wychodził
Ja tam na tydzień to z 4 razy MM 2 x mini i tyle do 20 zeta wiecej im nie dam
Ja też na 10 czasem chce skreslić np 8 ale jakoś rączka idzie mi na 10
Jedną z tych pustych ja oczywiście miałem,dziwne by było gdyby 5 zeta by mi sie wróciło
gg36 ty masz farta do drapania
mm -robie tak samo nie typuje na sucho bo i tak mam juz mało włosów na głowie a jak by wpadło cos wiekszego.... te liczby co mam w profilu mam na pukonie na 4 losowania
mm -robie tak samo nie typuje na sucho bo i tak mam juz mało włosów na głowie a jak by wpadło cos wiekszego.... te liczby co mam w profilu mam na pukonie na 4 losowania
Jutro zagrać to chyba tylko na stacjach benzynowych,wszystko pozamykane
stare maszynki często często łykały pukoniki u mnie sie ochłodziło do 24,6 chmurki przyszły na niebo