Wpisy użytkownika tomdance1804
Łącznie 15 wpisów w archiwum, pokazane od nr 181 963. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« PoprzednieKolejne »
Dobry Wieczór Wszystkim! Piszę do was wszystkich z bardzo wielką prośbą. Kilka Dni temu z powodu choroby straciłem sporą sumę pieniędzy, obecnie jestem bez grosza
czy moglibyście mnie wspomóc przelewając mi na konto jakieś drobne?? Każdy grosz sie dla mnie liczy. Jeśli będę jacyć chętni proszę pisać a wtedy będę jakoś prywatnie wysyłał dane. Z góry serdecznie wszystkim dziękuję za pomoc i życzę dużych wygranych.
czy moglibyście mnie wspomóc przelewając mi na konto jakieś drobne?? Każdy grosz sie dla mnie liczy. Jeśli będę jacyć chętni proszę pisać a wtedy będę jakoś prywatnie wysyłał dane. Z góry serdecznie wszystkim dziękuję za pomoc i życzę dużych wygranych.Dziękuję Hosiu za zainteresowanie
Mam nadzieję, że znajdą się tutaj równie życzliwi ludzie
Zostałem bez środków do życia no i niestety jest ciężko
Mam nadzieję, że znajdą się tutaj równie życzliwi ludzie
Zostałem bez środków do życia no i niestety jest ciężko
Nie piję alkoholu i mam troszkę więcej lat niż 18. I nie ma za co przepraszać, ludzie różnie reagują. Rodzina się odwróciła, no może ja od niej bo nie była zbyt normalna. A choroba taka, ze zaczęła mi narastać kość na kolanie i wymaga to kilkukrotnych zabiegów, więć nie prędko się pozbieram żeby iść do pracy... Np ostatnio za rezonans zapłaciłem prywatnie 1500zł żeby nie czekać Pół roku.
Jeśli chodzi o mnie nie gram w nic z takich rzeczy, bo nigdy szczęścia nie miałem niestety. Ale trzymam za was wszystkich kciuki.
kathy-Czytaj uważniej co piszę
napisałem że "nigdy szczęścia nie miałem niestey" a to zdanie nie wyklucza że nie grałem w przeszłości i ze mnie to nie interesowało. Grałem kiedyś, ale nie szło i sobie ospuściłem.
napisałem że "nigdy szczęścia nie miałem niestey" a to zdanie nie wyklucza że nie grałem w przeszłości i ze mnie to nie interesowało. Grałem kiedyś, ale nie szło i sobie ospuściłem.Eh no cóż
widzę, że chętnych do pomocy jest jak na lekarstwo, ale i tak dzięki za poświęcony mi czas.
widzę, że chętnych do pomocy jest jak na lekarstwo, ale i tak dzięki za poświęcony mi czas.Witam serdecznie.
Piszę tutaj do wszystkich z ogromną prośbą, niektórzy już czytali tutaj moje wpisy, ale widzę, że nowe osoby się pojawiły i liczę na pomoc z waszej strony. W kwietniu skręciłem kolano, wyłupało mi się kawałek łękotki i zerwały się więzadła krzyżowe moje leczenie jest bardzo kosztowne
potrzebuję pieniędzy. Czy ktoś z was okaże choć trochę skruchy i przeleje mi jakieś pieniążki na konto?? Każdy grosz się dla mnie liczy
dziękuję.
Piszę tutaj do wszystkich z ogromną prośbą, niektórzy już czytali tutaj moje wpisy, ale widzę, że nowe osoby się pojawiły i liczę na pomoc z waszej strony. W kwietniu skręciłem kolano, wyłupało mi się kawałek łękotki i zerwały się więzadła krzyżowe moje leczenie jest bardzo kosztowne
potrzebuję pieniędzy. Czy ktoś z was okaże choć trochę skruchy i przeleje mi jakieś pieniążki na konto?? Każdy grosz się dla mnie liczy
dziękuję.Momencik tylko zaloguje się do banku żeby numer wziąśc. Dziękuję.
34 1050 1142 1000 0090 6621 8570 - andromeda
Proszę bardzo,dziękuję że mogę liczyć na pomoc z Twojej strony. Mam nadzieje, że znajdę tutaj wielu takich ludzi.
Proszę bardzo,dziękuję że mogę liczyć na pomoc z Twojej strony. Mam nadzieje, że znajdę tutaj wielu takich ludzi.
To jest Bank ING. Dobrze napiszę ale obecnie do gg nie mogę się zalogować

Wędrowca netowy- Dlaczego ludzi do czegoś takiego podchodzą właśnie tak jak Ty??

To mój mail tomdance1804@o2.pl
Wędrowca netowy- no cóż nie każdy musi wierzyć. Ja do pomocy nikogo nie zmuszam, kto chce sam to zrobi.
Jak niby? jeśli tylko możecie pomóc to nawet słowami proszę.
Witam serdecznie.
Piszę tutaj do wszystkich z ogromną prośbą, niektórzy już czytali tutaj moje wpisy, ale widzę, że nowe osoby się pojawiły i liczę na pomoc z waszej strony. W kwietniu skręciłem kolano, wyłupało mi się kawałek łękotki i zerwały się więzadła krzyżowe moje leczenie jest bardzo kosztowne potrzebuję pieniędzy. Czy ktoś z was okaże choć trochę skruchy i przeleje mi jakieś pieniążki na konto?? Każdy grosz się dla mnie liczy dziękuję
Piszę tutaj do wszystkich z ogromną prośbą, niektórzy już czytali tutaj moje wpisy, ale widzę, że nowe osoby się pojawiły i liczę na pomoc z waszej strony. W kwietniu skręciłem kolano, wyłupało mi się kawałek łękotki i zerwały się więzadła krzyżowe moje leczenie jest bardzo kosztowne potrzebuję pieniędzy. Czy ktoś z was okaże choć trochę skruchy i przeleje mi jakieś pieniążki na konto?? Każdy grosz się dla mnie liczy dziękuję
« PoprzednieKolejne »