Wpisy użytkownika tesa
Łącznie 4 068 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 117 122. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
medea Skrzypek na dachu to super film do myślenia zmusza ale zawsze jest jutro i nowe numerki
kto zna dobrze angielski często potrzebuję pomocy mój wnuk na angielski ja się uczyłam się 5 lat niemieckiego kto chętny do pomocy
unhappy nie dzis na przyszłsc próbuje sobie radzic ze słownikiem ale mocne dzięki
super było a wami ale obowiązki wzywająi dużo zycze wsztstkimdo jutra
medea ja jestem rodziną zastępcza i z siebie wszystko daję bo to sa moje wnuki gorzej jak ktos obcy bierze twoje dzieci lub wnuki widzę róznicę moje mają wszystko to moje skarby największe choc sama chowałam za swoje zanim ktoś mi powiedział o tych rodzinach takie życie
jackwar życie jest okrutne a co ten mały człowiek ma do powiedzienia
medea to nie tak do końca ja wiem na swoim przykładzie moja córka nie jest menelem ale facet ją zgwalciłi próba zabójstwa mam wnuka dostał 10 przesiedział 5 i wyszedł ona się zagubiła mam 2 wnuka też go chowam od urodzenia moje rybki są najsłodsze kocham ich a córki nie mam nie umię nad nią zapanowac sasmo życie
medea ja nie z tych ja pracuję jestem osobą publiczną więc muszę o swój wizerunek dbac ale wszystkie dzieci kocham dziecko dla mnie coś najważniejszego dobranioc dzięki za rozmowę ide wnuki ukochac nie wszystkie dzieci mają taki szczęscie jak moje dzięki
do wszystkich w du---e z takim NFZ kurza noga za wszystko płacisz była u mnie taka potrzeba z NFZ
czy ktoś typuje na dzisiejsze pewno jeden zgarnie wszystko a my mu dorzucimy
nie zauważyłam unhappy dzięki może jakis biedny rolnik jest szczęsliwy
kto mi pomoże jak nazwać mieszkanie na drzewie dziecko ma z polskiego w krzyżówce 7 liter druga chyba z
dzięki wam to takie proste mam jeszcze jedno łódka wydrążona z pnia 6 liter 1 e u mnie zaćmienie mózgu
lila ni 1 c juz wiem czółno bardzo wielkie dzieki tobie i emerytce
lila ja codziennie borykam się odrabianiem lekci z dzieckiem ale już dzis luzik ale nieraz takie zadania że ja mam problem kto tym dziecim pisze te programy
medea masz rację czasami to porażka z ich pomysłami ja się grubo zastanawiam a dzieko