Wpisy użytkownika tesa
Łącznie 4 068 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 133 493. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
chociaż to co teraz się dzieje w świecie to czort wie co nas czeka
bolek31 pozdrów bydgoszcz od mnie moja to bydgoszczanka mamy tam dużo rodziny
u nas grzyby można kosic walcze z nimi od południa same praw***i wigilia bedzie tradycyjna
lila spac napiekłam się ciasta do pracy jutro mam imieniny och jak tego nie lubię
NAJLEPSZY SYROP DLA DZIECI : BURAK ĆWIKLOWY NA PÓŁ DZIELIMY W KAŻDEJ POŁÓWCE ROBIMY DZIURĘ SYPIEMY DO NIEJ CUKIER WKŁĄDAMY DO PIEKARNIKA POD WPŁYWEM TEMPERATURY MAMY SYROP PRZEPIS PRA PRA BABCI UWIEŻCIE SKUTECZNY
agatkaa moje starsza córka bardzo chorowała tak że z pracy chcieli mnie wywalic jak miała 3 latka zachorowała na różyczkę i to była ostatnia jej choroba
dzikus kolory też są różowe ja tydzin temu miałam 7/10 140 zeta schizofrenia to dziś pospolita choroba do zaleczenia
dzikus nie przesadzaj moja przyjaciółka tez ją ma więc trochę wiem zawsze może być ok
drapek o ile sie gra bo drzewka do kitu za 50 z mam 28 a 22 w plecy
drapek ja lubię krzyżówki długo je drapałam zawsze wychodziłam na 0
drapek ja po lekkiej imprezce mózg hamuje co roku te durne imieniny w pracy parodia
zelcia ja babcia chowam od urodzenia moje wnuki 2 chłopców maja 6 i 12 lat nie naadąrzam za nimi i czasami manm doła jaqk mamuska się zjawia po tylu latach
żela wnuki się kocha nakjbardziej na cwiecie a moja córka nie do końca jest winnia życie jest takie jakie jest może kiedys powiem w czym rzecz
żelka facet który chciał ją zamordowac posiedział 5 lat wyszedł za dobre sprawowanie a ja ciągle się boję o moje dzieci to jest masakra
ale mają wątpliwosci czy mowi prawde bo obłęd z tak a kasą podróżowac