Wpisy użytkownika tadzik50
Łącznie 150 wpisów w archiwum, pokazane od nr 458 505. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
mala1438 traktuj to jako losy czyli 47 a lotek 64, gdzie słon jest 63 hehe
witam
wedrowca netowy jak z wczorajszego snu małej hehe
było17 i 63 i 64 hehe
wedrowca netowy jak z wczorajszego snu małej hehebyło17 i 63 i 64 hehe
wedrowca netowy ja od lat przekształcam sny na liczby i wiem że u każdego są te same przeliczania i sny są na cały dzień hehe
wedrowca netowy tylko Ty podałeś jej wartość liczbą 21 a ja 17 hehe
Robal 36 chodzi mi o to że można nasze metody sobie wyjaśnić wtedy mogą być lepsze wyniki czyli skonsultować hehe
wedrowca netowy a co ja mam tutaj pokazywać hehe myslałem że tutaj każdemu zależy na wygranej hehe a snem mozna zawsze sobie pomóc
wedrowca netowy sorry że zaczełem z Tobą rozmowę hehe bo widzę że ruszyłem Twoje ambicje albo naruszyłem Twój autorytet hehe z nikim nie zamierzam się mierzyć
sw1975 ja wypłacam bardzo dużo z wygranych losów codziennie są wygrane nawet poważne hehe
sw1975 u mnie są wywieszone najwieksze wygrane hehe i najswieższe tak że każdy może jej zobaczyć a w koniczynce miałem pare poważniejszych wypłat
wlm bo ja zagladam po to zeby zerknąć na jakieś liczby, poczytać snów i niejednokrotnie z tego skorzystałem hehe
Robal 36 to znaczy że moja maszyna była łaskawa dla klientów hehe
profesor1980 a ja mam takie: 45 pewniak 11,16,27,30,41,66,72 a ponadto 3,5, 59,69,75,i 43 

witam
Musicie przyznać że maszyna w MM jest niezawodna hehe skończył się cykl z liczba 40 to wiadomo było że się liczby podzielą i wystapiło 20,21,22 hehe i te 6,7 z map co 10
Musicie przyznać że maszyna w MM jest niezawodna hehe skończył się cykl z liczba 40 to wiadomo było że się liczby podzielą i wystapiło 20,21,22 hehe i te 6,7 z map co 10witam !
Czytam Was i w czym widzicie problem ? klient się ze mna umawia i zbieram dla niego pieniadze .Jak nie mam dzisiaj to jutro dostanie .
Czytam Was i w czym widzicie problem ? klient się ze mna umawia i zbieram dla niego pieniadze .Jak nie mam dzisiaj to jutro dostanie .
najbardziej się żołądkuja klienci co wysyłają jeden zakład za 2,5
a ile takich zakładów trzeba przyjąć żeby wypłacić 1520 zł tego nikt nie rozumie .
a ile takich zakładów trzeba przyjąć żeby wypłacić 1520 zł tego nikt nie rozumie .
witam
kciuk taki wydruk ma każdy kolektor z wydrukami dane dnia i tam pisze tylko wysokość wygranej .Ja prowadzę kolekture i Was czytam cały czas hehe
kciuk taki wydruk ma każdy kolektor z wydrukami dane dnia i tam pisze tylko wysokość wygranej .Ja prowadzę kolekture i Was czytam cały czas hehe
kubex taki gość jestem jak Wy .Tyle samo wiem że jest awaria systemu inf.
ale jak jest awaria to wcale bonus nie musiał paść bo nawet wyników z 14 tej nie ma
Witam
Tyle było dyskusji wczoraj na temat awarii .Bonus jest na terminalu dzisiaj ponad 940000 zł
Tyle było dyskusji wczoraj na temat awarii .Bonus jest na terminalu dzisiaj ponad 940000 zł
to wynika że nie było żadej 10x10 była tylko awaria systemu hehe
xelom tylko ludzie mało grają a wczoraj w puli było ponad 3bańki 100
« Poprzednie 100Kolejne »