Wpisy użytkownika spook
Łącznie 3 206 wpisów w archiwum, pokazane od nr 306 798. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
jocia
witaj

kot mi nie chce jeść tego perzu, zerwałem liscie w parku
witaj

kot mi nie chce jeść tego perzu, zerwałem liscie w parku

jocia
tak, to taka przerośnięta trawa i ma korzonki; jak dałem kici to powąchała tylko i poszła
tak, to taka przerośnięta trawa i ma korzonki; jak dałem kici to powąchała tylko i poszła

R_36
Mieszkamy w tej samej wiosce, przejdzie się kolega ze mną do parku i wy_wącha tą właściwą ok??
Mieszkamy w tej samej wiosce, przejdzie się kolega ze mną do parku i wy_wącha tą właściwą ok??

jocia
Ja się kobiety spytałem która obok przechodziła; ona że to na pewno perz bo na wsi mieszkała i trudne do wytępienia było.
Ja się kobiety spytałem która obok przechodziła; ona że to na pewno perz bo na wsi mieszkała i trudne do wytępienia było.
R_36
a gdzie rośnie kiti_ket ??
Angela
mogę, kupię uprząż i będę ją na podwórko prowadzał
a gdzie rośnie kiti_ket ??
Angela
mogę, kupię uprząż i będę ją na podwórko prowadzał

aniqa
do mini nóżki trzeba mieć ładnie wyprofilowane
R_36
co mam otworzyć???
do mini nóżki trzeba mieć ładnie wyprofilowane

R_36
co mam otworzyć???
aniqa
sprawdź linijką... jeśli z każdej strony przylega na całej długości to_ten_tego_nie_tego
sprawdź linijką... jeśli z każdej strony przylega na całej długości to_ten_tego_nie_tego

a u mnie w bloku taka młoda laseczka mieszka... ona zaaawsze chodzi tak jakby kij od szczotki połknęła 

ulexxa

a z czym masz problem - kliknąć tylko trzeba kilka razy na plik .exe

a z czym masz problem - kliknąć tylko trzeba kilka razy na plik .exe
ulexxa
powiedz proszę co się dzieje jeśli klikniesz na plik screamer044.exe
???
powiedz proszę co się dzieje jeśli klikniesz na plik screamer044.exe
???
ulexxa
czy pobrałaś na komputer aplikację spod tego adresu?
http://www.screamer-radio.com/download/
czy pobrałaś na komputer aplikację spod tego adresu?
http://www.screamer-radio.com/download/
ulexxa
ODSZUKAJ TAKI FRAGMENT TEXTU I POBIERZ PLIK /screamer044.exe/
Downloading File
Your browser should be redirected to the primary download location automatically, if for some reason it doesn't work, try clicking this link:
screamer044.exe
Thank you, I hope you enjoy Screamer Radio.
ODSZUKAJ TAKI FRAGMENT TEXTU I POBIERZ PLIK /screamer044.exe/
Downloading File
Your browser should be redirected to the primary download location automatically, if for some reason it doesn't work, try clicking this link:
screamer044.exe
Thank you, I hope you enjoy Screamer Radio.
ale jak tu się przygotować... schować do bunkra czy czekać na tsynami w niezatapialnej łodzi??? 

wszystkim paniom 

hefajstos
http://www.emsisoft.com/en/software/antimalware/

hefajstos
http://www.emsisoft.com/en/software/antimalware/
fredka11
moja mam też do windy nie wsiądzie- ma lęk przed zamkniętą przestrzenią
moja mam też do windy nie wsiądzie- ma lęk przed zamkniętą przestrzenią
rowerek 
3 lata jeździłem góralem na terenowych oponach po chodniku i mnie nie olśniło żeby wymienić na takie z gładkim bieżnikiem pośrodku; więcej jak 15/h nie wyciągałem przez to

3 lata jeździłem góralem na terenowych oponach po chodniku i mnie nie olśniło żeby wymienić na takie z gładkim bieżnikiem pośrodku; więcej jak 15/h nie wyciągałem przez to

korn748
a to też dobrze... bo wiesz są specjaliści którzy potrafią przewidzieć odkręcony wynik meczu; zastanawiam się jaką wiedzą muszą dysponować w tym celu
a to też dobrze... bo wiesz są specjaliści którzy potrafią przewidzieć odkręcony wynik meczu; zastanawiam się jaką wiedzą muszą dysponować w tym celu

a ja dziś wytypowałem spoko
14:00---Terek Grozny<->FK Anżi Machaczkała---typ_1
ale nie stawiałem, jeszcze ćwiczę
14:00---Terek Grozny<->FK Anżi Machaczkała---typ_1
ale nie stawiałem, jeszcze ćwiczę

ulexxa
Jak będziesz chciała o coś zapytać, nie krepuj się.
Pozdrawiam

Jak będziesz chciała o coś zapytać, nie krepuj się.
Pozdrawiam

bella34
ja też jestem zmartwiony... bunkier ani łódź niezatapialna się nie przyda bo ponoć mają być trzęsienia ziemi
ja też jestem zmartwiony... bunkier ani łódź niezatapialna się nie przyda bo ponoć mają być trzęsienia ziemi

Siedzi sobie tasiemiec w jelicie i żre. Nagle widzi biegnące w panice bakterie. Pyta się:
- Co się stało?
- Uciekaj tasiemiec, uciekaj! Antybiotyki nadchodzą!
- Eee tam, głupoty gadacie - mówi tasiemiec i dalej i żre. Nagle widzi uciekająca z walizkami glistę ludzką.
- Ty, glista! Co się stało?
- Uciekaj tasiemiec, antybiotyki nadchodzą!
Tasiemiec tym razem wystraszył się, spakował się i idzie w dół jelita. Idzie, idzie, doszedł do końca, i widzi glistę ludzką, która siedzi na walizkach i płacze.
- Co się stało? - pyta tasiemiec, a glista na to:
- Uciekła mi kupa o czternastej!
- Co się stało?
- Uciekaj tasiemiec, uciekaj! Antybiotyki nadchodzą!
- Eee tam, głupoty gadacie - mówi tasiemiec i dalej i żre. Nagle widzi uciekająca z walizkami glistę ludzką.
- Ty, glista! Co się stało?
- Uciekaj tasiemiec, antybiotyki nadchodzą!
Tasiemiec tym razem wystraszył się, spakował się i idzie w dół jelita. Idzie, idzie, doszedł do końca, i widzi glistę ludzką, która siedzi na walizkach i płacze.
- Co się stało? - pyta tasiemiec, a glista na to:
- Uciekła mi kupa o czternastej!
Facet w BMW złapał gumę. Zatrzymał się na poboczu i zmienia koło. Podjeżdża mercedes, wysiada kierowca i się pyta:
- Co pan robi?
- Odkręcam koło.
Ten z mercedesa bierze kamień, rozbija szybę i mówi:
- To ja wezmę radio.
- Co pan robi?
- Odkręcam koło.
Ten z mercedesa bierze kamień, rozbija szybę i mówi:
- To ja wezmę radio.
Matka krzyczy na 17-letnią córkę, która późno wróciła z imprezy:
- Zabraniam Ci wracać tak późno do domu masz dopiero 17 lat. Ja w Twoim wieku...
- Tak, tak wiem... Przerywa córka. Siedziałaś w domu, bo ja miałam 5 miesięcy.
- Zabraniam Ci wracać tak późno do domu masz dopiero 17 lat. Ja w Twoim wieku...
- Tak, tak wiem... Przerywa córka. Siedziałaś w domu, bo ja miałam 5 miesięcy.
fredka11
tak to widzenie na odległość w stanie zmienionej świadomości
tak to widzenie na odległość w stanie zmienionej świadomości

hefajstos
czyś TY oszalał - system padł za TY komputer chcesz wymieniać
czyś TY oszalał - system padł za TY komputer chcesz wymieniać

ja się boję że jak już uzbieram na swoją super_brykę nie dam rady zrobić prawka i będę się tylko przyglądał 

wiesz co - ja też muszę zacząć robić to czego nie dałem rady 20 lat temu 

babochłop - takie lubię 
fredzia - ja o gotowaniu wszystko wiem i o dietach !!!

fredzia - ja o gotowaniu wszystko wiem i o dietach !!!

fredzia - decyduj się póki nie jest za późno ; jutro zgarniam kumulację to i moja wartość wzrośnie
drugiej propozycji nie złożę 
drugiej propozycji nie złożę 
fredzia - gram dobrze kobiecie na nerwach, sprawdzam jej wytrwałość 

bet5
a gdyby na kulkach zamiast liczb były obrazki np. orzeszek, cukierek, misio wtedy byłoby coś dziwnego że są obok siebie takie a nie inne?
a gdyby na kulkach zamiast liczb były obrazki np. orzeszek, cukierek, misio wtedy byłoby coś dziwnego że są obok siebie takie a nie inne?

przejdzie na sobotę