Wpisy użytkownika spook
Łącznie 3 206 wpisów w archiwum, pokazane od nr 299 250. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
lila że coo? domówkę ; tak od razu bez zapoznania, bez rozmowy, pierwszego dnia? 

andromeda
kobiety jest ciężko zrozumieć, wahadełka jeszcze trudniej
kobiety jest ciężko zrozumieć, wahadełka jeszcze trudniej

fredkaa11
przyznaję rację; pupy wyjątkowo aerodynamiczne bez porównania z białymi
przyznaję rację; pupy wyjątkowo aerodynamiczne bez porównania z białymi
Hello 
czekam ze zniecierpliwieniem na nowy produkt TS - losy za dychę w których wygranymi będą obrazki ze zwierzątkami, kwiatkami, motylkami itp. które będzie można sobie zbierać i wklejać do albumu

czekam ze zniecierpliwieniem na nowy produkt TS - losy za dychę w których wygranymi będą obrazki ze zwierzątkami, kwiatkami, motylkami itp. które będzie można sobie zbierać i wklejać do albumu

Robal_36/Robal-36/R-36
107 mln funciaków
w EuroMillion
ok. biorę się za to wahadełkiem
107 mln funciaków
w EuroMillion
ok. biorę się za to wahadełkiem

Robal_36
Ja wiem jak się z takimi fortunkami owocowymi obchodzić; mam charyzmę właściwą
Ja wiem jak się z takimi fortunkami owocowymi obchodzić; mam charyzmę właściwą

andromeda
ja z drugiej strony mam farta; bo pochylone kobiety na mnie nie działają
Robel_36
niemożliwe, a dowód gdzie w avatarku???
ja z drugiej strony mam farta; bo pochylone kobiety na mnie nie działają

Robel_36
niemożliwe, a dowód gdzie w avatarku???

ja mam specyficzne gusta odnośnie kobiet; a Ty pewnie jeszcze o tym nie wiesz 

lila
Tiaaa... budzi się potem takie dziewcze nad ranem i nic nie pamięta, zieeewa i mówi: ale jaka ja zmęczona po tej imprezce... nóg nie czuję, siły nie mam wstać
Tiaaa... budzi się potem takie dziewcze nad ranem i nic nie pamięta, zieeewa i mówi: ale jaka ja zmęczona po tej imprezce... nóg nie czuję, siły nie mam wstać
andromeda
ĐĐž ŃĐ˛Đ¸Đ´Đ°Đ˝Đ¸Ń Đ˛ŃĐľ, ĐŻ Đ¸Đ´Ń Đ˝Đ° воНОŃипод
ĐĐž ŃĐ˛Đ¸Đ´Đ°Đ˝Đ¸Ń Đ˛ŃĐľ, ĐŻ Đ¸Đ´Ń Đ˝Đ° воНОŃипод

Kiedy TE człowieki wyciągną wnioski ze swoich niepowodzeń; przecież od takiego myślenia o kulkach może się mózg nadwyrężyć, potem się siwieje, włosy wypadają, bezsenność itp. 

ulexxa
Ja sobie dałem spokój z kulkami, teraz typuję mecze; to bardzo proste - trzeba wybrać 1 z 3 lub 2 opcji. Myśleć nie muszę siła wyższa decyduje
Ja sobie dałem spokój z kulkami, teraz typuję mecze; to bardzo proste - trzeba wybrać 1 z 3 lub 2 opcji. Myśleć nie muszę siła wyższa decyduje

Angelina
A co to za telenowela się tu wyprawia???
Jeśli chcesz być moją dziewczyną, to się ładnie i elegancko zachowuj tu na forum !
Gdybym ja był Twoim tatusiem...
A co to za telenowela się tu wyprawia???
Jeśli chcesz być moją dziewczyną, to się ładnie i elegancko zachowuj tu na forum !
Gdybym ja był Twoim tatusiem...

Angelina
Jeśli masz tokarkę to możesz wahadełko zrobić własnoręcznie
Jeśli masz tokarkę to możesz wahadełko zrobić własnoręcznie

Angelina
Jeśli czujesz intuicyjnie że kryształ jest odpowiedni dla Ciebie to może być; ja też mam kryształowe choć na razie nie używam.
Jeśli czujesz intuicyjnie że kryształ jest odpowiedni dla Ciebie to może być; ja też mam kryształowe choć na razie nie używam.
Angelina
Spooko kaczuszko ; kiedyś będziemy razem
Dobranoc >>> życzę wszystkim przyjemności podczas snu
Spooko kaczuszko ; kiedyś będziemy razem

Dobranoc >>> życzę wszystkim przyjemności podczas snu

Witam ludziska 
Pozdrawiam szczęśliwców mających córeczki; mi niestety to szczęście od losu nie było pisane

Pozdrawiam szczęśliwców mających córeczki; mi niestety to szczęście od losu nie było pisane

pablo1
Zdążyłem dopiero na finał, znaczna część mnie ominęła
Patrzył ktoś w górę jak w nocy faza księżyca była???
Zdążyłem dopiero na finał, znaczna część mnie ominęła

Patrzył ktoś w górę jak w nocy faza księżyca była???

Dla mnie wniosek jest taki... jeśli facet chce ujrzeć prawdziwe wnętrze kobiety powinien porozmawiać z nią w nocy bo w ciągu dnia chroni ją pancerz dwuznaczności 

Hej mag 
Proponuję, by przynajmniej raz na tydzień przygotować widowisko artystyczne, którego początek wieczorem; ktoś utalentowany napisałby scenariusz dla kilku osób i każda z pełnym zaangażowaniem wcieliłaby się w graną postać (fikcyjną?)

Proponuję, by przynajmniej raz na tydzień przygotować widowisko artystyczne, którego początek wieczorem; ktoś utalentowany napisałby scenariusz dla kilku osób i każda z pełnym zaangażowaniem wcieliłaby się w graną postać (fikcyjną?)

R_36
kumulacje są w belce powyżej podane; kolega ma szkiełka na daleko?
kumulacje są w belce powyżej podane; kolega ma szkiełka na daleko?

R_36
wystarczy zebrać to co nabrudzone a resztki rozetrzeć do połysku
wystarczy zebrać to co nabrudzone a resztki rozetrzeć do połysku

uciekam do typowania > dziś też sporo meczy się rozegra i kilka okazji widzę dla siebie 

doprowadzamy do upadłości a potem zbieramy się do kupy i kupujemy spólkę
a potem robimy to samo co ono lol 
a potem robimy to samo co ono lol 
krzysio744
koniec świata dopiero za rok
zgodnie z wiedzą majów Ziemia ma ulec zagładzie w dniach 21-22 grudnia 2012 roku
koniec świata dopiero za rok

zgodnie z wiedzą majów Ziemia ma ulec zagładzie w dniach 21-22 grudnia 2012 roku
oliwija >>> a możesz mi wytłumaczyć w takim razie czemu w kierunki ziemi podążają 3 olbrzymie obiekty kosmiczne największy wielkości kilkuset kilometrów? przybycie ich w pobliże księżyca przewidywane jest przed grudniem przyszłego roku; lecą w stronę ziemi żeby ludzi ratować 

oliwija >>> tylko nie ksiądz
ja czytam naukową literaturę, a w kościele ostatni raz byłem pod przymusem w liceum na rekolekcjach.
ja czytam naukową literaturę, a w kościele ostatni raz byłem pod przymusem w liceum na rekolekcjach.ulexxa
o wahadełkowaniu jest cały temat założony przeze mnie na forum
o wahadełkowaniu jest cały temat założony przeze mnie na forum

nadszyszkownik
Panie nadszyszkownik, Pan jest typ macho i tutaj nie pasuje;
tu jest miejsce dla uległych samców
Panie nadszyszkownik, Pan jest typ macho i tutaj nie pasuje;
tu jest miejsce dla uległych samców

Witajcie dobre człowieki 

czemu męczycie się wszyscy z taką niewdzięczną grą?
nie lepsze MINI?

czemu męczycie się wszyscy z taką niewdzięczną grą?

nie lepsze MINI?
Mam kotkę od roku; muszę kupić jej szelki bo już dawno nie była na dworze odkąd mieszka ze mną 

jocia
posiałem trawę w doniczce to tylko powąchała; u mnie w bloku 2 osoby wyprowadzają koty na smyczy na podwórku.
posiałem trawę w doniczce to tylko powąchała; u mnie w bloku 2 osoby wyprowadzają koty na smyczy na podwórku.
jocia
a po co mam tym kota karmić? ja jej purine kupuje która zabezpiecza przed urologicznymi problemami
a po co mam tym kota karmić? ja jej purine kupuje która zabezpiecza przed urologicznymi problemami

witek2005
Żeby grać trzeba pracować
Żeby utrzymywać się z grania trzeba być uzdolnionym radiestetą, bądź zaprzedać duszę diabłu
Żeby grać trzeba pracować

Żeby utrzymywać się z grania trzeba być uzdolnionym radiestetą, bądź zaprzedać duszę diabłu

witek2005
W lotto być ciężko na plusie; zakład drogi za 3 i 4 mało płacą
W mini na odwrót
W lotto być ciężko na plusie; zakład drogi za 3 i 4 mało płacą
W mini na odwrót

R_36
a ta pani co naciskała chybił_trafił to może kolega określić tak naocznie czy jej mózg był w stanie alfa theta delta??
a ta pani co naciskała chybił_trafił to może kolega określić tak naocznie czy jej mózg był w stanie alfa theta delta??
OPA
sprawdź po kolei > u góry po lewo są 3 przyciski pomarańczowe > wybierz ten po środku;
albo > na dole po prawo okrągły guziczek ze znaczkiem załamanej kartki
sprawdź po kolei > u góry po lewo są 3 przyciski pomarańczowe > wybierz ten po środku;
albo > na dole po prawo okrągły guziczek ze znaczkiem załamanej kartki
OPA
polecam "screamer radio" darmowy mały programik ale jest mnóstwo stacji do wboru
polecam "screamer radio" darmowy mały programik ale jest mnóstwo stacji do wboru

Dariusz
jak to nie nagrywa?
a masz ustawioną lokalizację folderu gdzie ma zapisywać pliki?
jak to nie nagrywa?
a masz ustawioną lokalizację folderu gdzie ma zapisywać pliki?
Dariusz
Na XP-ku ścieżka u mnie jest taka:
C:\Documents and Settings\Administrator\Moje dokumenty\Moja muzyka\Screamer Radio
w miejscu "Administrator" trzeba wpisać swój login albo zostawić jak jest jeśli jesteś zalogowany jako "Administrator"
Na XP-ku ścieżka u mnie jest taka:
C:\Documents and Settings\Administrator\Moje dokumenty\Moja muzyka\Screamer Radio
w miejscu "Administrator" trzeba wpisać swój login albo zostawić jak jest jeśli jesteś zalogowany jako "Administrator"
OPA
Muza musi być dobrej jakości; zestawy nawet po kilka tysięcy to ***ziawki; najlepiej zainwestować w dobry lampowy wzmacniacz a kolumny zrobić samemu; widziałem w necie jak koleś zamiścił dokumentację - złożył sam lepsze iż audiofilskie, głosniki tylko ze stanów sprowadził specjale.
Muza musi być dobrej jakości; zestawy nawet po kilka tysięcy to ***ziawki; najlepiej zainwestować w dobry lampowy wzmacniacz a kolumny zrobić samemu; widziałem w necie jak koleś zamiścił dokumentację - złożył sam lepsze iż audiofilskie, głosniki tylko ze stanów sprowadził specjale.
Dariusz
cieszę się że pomogłem;
ja kilka giga muzy nagrałem przy pomocy screamer radio
cieszę się że pomogłem;
ja kilka giga muzy nagrałem przy pomocy screamer radio