Wpisy użytkownika silber
Łącznie 1 168 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 796 700. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Hej Ty fliper nie bądź taki do przodu, bo jak Cię żonka wystawi to co zrobisz ?
Dobrze, że mam przyjaciółkę od seksu, która jest tak bardzo .Nowoczesna, że "nie chce się wiązać" ha ha ha
Mojego ojca znajomy z rejchu przywiózł sobie żonkę z Filipin i jest ona bardzo super wszystko co trzeba spełnia tylko, że dwa razy do roku musi on na katolickie święta przyjąć tabun ok 30-40 filipińczyków u siebie w domu. No taki koszt
Podobają mi się Murzynki. Mój kumpel z innego korpo poznał Murzynkę i przez 3 lata nie wypuszczał jej z łóżka. Taka była namiętna
Zależy jak bogatej. Bo jak wiesz i jak mówi bolek wałęsa to wszystko jest kwestia kasy. Nie ma brzydkich kobiet tylko czasem za mało alkoholu
Sebo to ile trzeba zarabiać żeby ruchać młode oświeć mnie. Tutaj w Wwa to ponad 30 koła a u Ciebie?
ee tam złoto niedługo Chiny i Rosja na złość USA wypuszczą w c*** złota żeby obniżyć kurs. Beznadziejna lokata
wypuszczo bo produkujo i jeszcze murzyny z RPA też w ch.u.j wypuszczo kiepska lokata zobaczysz pojedziesz z torbami
Sebo nie one tutaj z taki co ma np. 2o koła to nie gadajo wież mi baby są wyrafinowane więdzo ile menago w korpo zarabia
ja zamierzam rzucić robotę w korpo i żyć w leśnej chacie nad jeziorem, bo kocham takie życie
Mnie tam złoto nie interesuje, bo ja jestem człowiek średniowiecza. Chcę żyć w lesie
A ja kombinuję samotnię nad jeziorem w lesie. I tylko jagódki, grzybki i rybki
laurcia tylko jak znaleźć kobietę do tej chaty> Żadna nie będzie chciała
laurcia graj tylko w gry z największymi wygranymi. Po co grać o małe wygrane?
szofer ale taka kasa nie zmieni twojego życia. Moim zdaniem warto grać tylko w te gry gdzie jak wygrasz to życie zmieni ci się o 180 stopni: lotto, ep i mm.
tak, bo z chybika dają głównie to co poszło wcześniej; zmarnowane pieniądze
Co dziś puściliście ? Ja 4 zakłady lotto z plusem i jeden na trafił lotto z plusem
zbigniew q ale ty nie odpowiedziałeś na pytanie. Jesteś starozakonny, że na pytanie stawiasz pytanie ?
Jakoś tam mnie te skoki nie rajcują, nuda taka sama jak żużel. Po pierwszej połowie mój Millwall remisuje na wyjeździe z Bradford. Common you blue boys!!!!!
mw29121986 no to zrozumiałe. Ja jestem z miasta gdzie czegoś takiego jak żużel nie ma więc mnie to nie interesuje. Wolę kopaną
witaj szofer
nasz trener od ręcznego jakiś doj.ebajew bardzo się zdenerwował
nasz trener od ręcznego jakiś doj.ebajew bardzo się zdenerwował
Bradford-Millwall póki co remis http://www.bbc.com/sport/football/38619531
Ktoś coś słyszał, że stoch ma przejść do reprezentacji niemiec ?
spółdzielnie mieszkaniowe to folwarki prywatne prezesów, złodzieje
kowboj nie umie jeździć po polski drogach
angierski ja nie wierzę w MM
angierski ja nie wierzę w MM
gryks, weź tak na zdrowy rozum, że ktoś wyciąga 20 kul z 80 i tam ma być te twoje 10 kul. No chyba, że rajcują cię niższe wygrane