Wpisy użytkownika silber
Łącznie 1 168 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 792 202. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ale gram dalej, może kiedyś się uda, a jeśli nie to trudno. Wszyscy umrzemy prędzej lub później.
Pozdrawiam wszystkich
Ale kto idzie spać o 22.48? Kierowca? Piekarz? Hutnik czy redaktor GW ?
Ale kto idzie spać o 22.48? Kierowca? Piekarz? Hutnik czy redaktor GW ?
Europo powstań z kolan. Fight isis dogs: https://www.youtube.com/watch?v=GvrOlKUUSlI
laurcia sama pojedziesz do tej Petrugalii czy z chłopem ? Przepraszam za ciekawość
Ok, to bardzo przykładnie, zatem życzę wam super wypoczynku i rodzinnego czasu
Ja tam niestety tak nie mogę
Ja tam niestety tak nie mogę
Spoko to już wiele lat. Ale właściwej kobiety nie znalazłem
Zmieńmy temat, proszę
Zmieńmy temat, proszę
Ok, jestem anonimowy to nic nie szkodzi, ale wierzcie mi, że to boli jak masz już w wieku 32 lat wszystko poukładane, ślub, dom itp., a ona odchodzi.... I to wszystko się obraca w ruinę...
Dwa lata mega hulaszczego trybu na granicy... nie powiem czego zajęło by dojść do siebie. Dziwię się że żyję. Dobranoc
Dzisiaj ta co sama siebie zwie "Marysią", nie zdążyła się ubrać i umalować. Przyszła jak wstała z łóżka
Żadne systemy tutaj się nie zdadzą, bo prezes tsa ma nierozwiązywalny algorytm na swoje kule
Ja gram o duże pieniądze, o małe nie, bo takie to ja mam, a Wy ?
Szkoda. Choć mówio, że nie ma takiego wagonu, którego nie da się odczepić
- Ona to taka porządna dziewczyna
- Trudno, co robić
To cytat z filmu
- Trudno, co robić
To cytat z filmu
Ja też ale wolę polską gorzołkę
Nie będzie Cię głowa boleć po tym rumie ?
Nie będzie Cię głowa boleć po tym rumie ?
niskopochylony to nie dla mnie, ja nie pijam delikatnie; nie umiem
Nie no tak tylko myślę. Ja jakiś czas temu obstawiałem na Służewcu konie, a wcześniej, za komuny ligę angielską. Niby byłem do przodu, miałem nawet dwunastkę i triple na służewcu, ale to jednak nie jest sposób na życie. Mój wujek był za komuny bukiem nielelegalnym na Wyścigach i muszę powiedzieć, że z tego dobrze żył
Rozumiem, że ty po prostu robisz taką analizę fundamentalną, czy raczej techniczną ?
Ja na wyścigach jechałem na cynkach
wizard to jest droga; tak już bogaci robią
Ja na wyścigach jechałem na cynkach
wizard to jest droga; tak już bogaci robią
@fliper pracował ze mną chłopak (w korpo), który w czasie pracy obstawiał on line tenisa i jak twierdził co miesiąc średnio był 1500 PLN do przodu. Tylko tenis, bo jak twierdził jedna osoba do przewidzenia, nie zespół
I on tylko tak lajtowo grał, bo nie mógł za bardzo w czasie pracy. Co ty sądzisz o tenisie ?
fliper ten kolo tak się znał na tej dyscyplinie, że obstawiał on line jakieś dziwne zdarzenia, kto zdobędzie pierwszego, gema, seta, kto zrezygnuje z gry, kto będzie miał kontuzję uniemożliwiającą grę itp. dziwactwa
Ja to już tylko gram w takie gry, które ewentualnie odmieniłyby moje życie czyli lotto+ i EP. W MM nie gram, bo jakoś nie lubię. Nie interesuje mnie wygrana typu 250 tys. pln, bo to mam. Tylko wygrana zmieniająca życie.
fliper może i nie odmieni; płacę sobie podatek od zabawy ok 250 pln/month bo mnie stać (20 lat pracy w korpo w Wwa). Traktuję to jak zabawę; w sumie niedrogą - to jest bardzo znikomy procent moich zarobków
I gitara
I gitara
wizard; jak trafię EP to raczej bogaty nie będę
A jak trafię 10 baksów w L+ to nikomu nie powiem
Można ? Można !!!
A jak trafię 10 baksów w L+ to nikomu nie powiem
Można ? Można !!!
wizard ale jak jeździsz komunikacją to przynajmniej kobiety możesz poznać; w korpo to same pieniężne sucze
no właśnie, a jak jade do robo bryką i chcę po drodze jakąś zabrać to one sie bojo
wizard; no właśnie; to co powinienem zacząć jeździć komunikacją ?
Ok. jestem ciekaw w jakich rocznikach rzeźbisz ?
no chyba, że masz żonkę, to sorki
no chyba, że masz żonkę, to sorki
wizard; ja też nie chcę dzieci, bo ten czas już minął, ale stabilizacja z żoną byłaby ok
fliper; gratuluję żonki i rodzinki na prawdę szanuj to chłopie !!!!!
ja mam testosteron za duży, badałem się
ja mam testosteron za duży, badałem się
a ja odwrotnie; po 30ce nic a po 40ce tartak, zwłaszcza jak zostałem menago
nie, bo taka to chciałaby żebym szedł na prezesa a mnie to nie interesuje; ja już mam tego dość
gonzaga- masz rację; ja się nie chwalę, ja szukam normalnej kobiety, rozumiesz ?
laurcia w Warszawie żadna laska nie spaceruje normalnie po parku tylko po pracy leci do drogiej knajpy wyhaczyć bogatego
wizard przed dwoma dniami napisałem tutaj. Moja kobieta zginęła w wypadku więc mylisz się.... Więcej już tego nie napiszę.
ja gram w zespole heavy metalowym na basie
nie pomaga
a nie ćpam
nie pomaga
a nie ćpam