Wpisy użytkownika shockwave
Łącznie 1 133 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 105 303. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
10/10 jest prawie tak samo trudno trafic jak 6 w dl a z plusem to juz o wiele trudniej ...
unhappy bo w dlugiej probie o to chodzi wlasnie i dlatego zaklad kosztuje 2.50 zebys suma sumarum dolozyl do interesu
bo gdybym mial grac to tylko bym polowal na glowna wygrana ktora hmm na dobra sprawe mi nie jest potrzebna do szczescia
jak mam grac to wole grac w bardziej fair gre a nie to co serwuje lotto
Tobie daje satysfakce upolowanie 6/10 dla mnie zrobienie wlasnego tortu ;]
Dobra moze inaczej ... chodzi mi o to ze gdybym gral w mm np i typowal 10 to gdybym 7/10 by mnie emocji nie obudzilo
i jednego ucieszy ze ma 4/10 i ze cos wygral ale no hmmm jakbym, to okreslil ... to zbyt male wyzwanie , ja lubie duze problemy i jeszcze wieksze cele sobie stawiam
gdybym gral w mm i wygrywal tak 4/10 5/10 czy 6/10 to ta gra mnie szybko zniechecila
no wlasnie to mow od razu ze bawi Cie analizowanie , bo takie cos to i mnie rajcuje ;D
no ale nauki scisle zaczely sie podstaw humanizmu np takiej filozofii ...
wiesz unhappy ja sobie losuje liczny swoich wlasnym napisanym generatorem ;]
chce tylko sobie bazy wynikow podpiac i opracowac ciekawszy algorytm ale tylko dla zabawy
zakon no to dobrze ... w swoim czasie sam sie wezme za prawdziwe typowania a nie tylko dla zabawy
ja puszczam Dl raz na pol roku kiedy sadze ze to moj dzien ...
wiesz unhappy nic nie mam do hobbystow co programuja ale zazwyczaj mam watpliwosci czy napewno tacy znaja zasady i metody tworzenia komercyjnych aplikacji szczegolnie biznesowych ...
zakon jak padnie to daj znac wczoraj trzeba bylo od 1 do 10 i bys mial 8 chyba ...
z reszta najwieksza kase w aplikacjach biznesowych to sie kosi na wsparciu rozszerzaniu i poprawkach na zyczenie klienta ;P takie kontrakty hehe ...
no dlatego pytam jakiego typu aplikacje piszesz bo do banku nie wjedziesz raczej
a zeby tworzyc systemy do bankow czy instytucji trzeba byc mega ... i to jednym z mega bo samemu sie takich rzeczy nie robi
nie znam takiego asa co by byl ekspertem od baz danych, programowania i audytu bezpieczenstwa
ja obecnie to bym chcial byc cukiernikiem z wlasna dzialalnoscia ;P
unhappy ja nic o Tobie nie wiem , wiem ze jak tworzysz kod i mowisz apliakcje biznesowe a masz duze cele i nie idziesz w tym kierunku to cos jest nie tak
nie wiem z czym tam sie chowac unhappy nie takie rzeczy ludzie pisza ...
netbeans to tylko ide jakie tam frameworki uzywasz albo jakie technologie poza oracle ...
masz Ty chociaz dostep do javy biznesowej ? bo podejrzewam ze kasy na licencje to raczej nie masz ...
Jest sobie netbeans, napisales mi ze dzieki temu szybciej sobie tworzysz te aplikacje biznesowe
ja Ci napisalem ze ok ale sam Netbeans jako IDE nie styka do tego by klepac apliakcje biznesowe
a Ty mi mowisz pozniej ze to nie tylko IDE tylko takze platforma NEtbeans ktora przyspiesza klepanie aplikacji bo mozesz tworzyc okienka bo mozesz trzymac konfiguracje i all ustawienia
pytanie w takim razie jakbys klepal szybko te aplikacje bez IDE skoro jest to odpowiednik Visual Studio i platformy NET ktora sama w sobie jest tylko marna podstawa do pisania jakichkolwiek duzych aplikacji
no ale pytam co ma te Twoje NEtbeans w calosci do pisania aplikacji biznesowych jak to jest podstawa w kazdym innym jezyku
Piszesz ze tworzysz apliakcje biznesowa oparta na platformie netbeans i od tego zaczales
no w koncu napisales ze miales sproblemy a teraz juz wiem czemu ...
tylko pamietaj ze platforma netbeans jes scisle zwiazana z samym IDE a jak nie wierzysz to hmmm nie wiem czemu
bo te Twoje przyspieszone tworzenie aplikacji wynika glownie z samego IDE a nie platformy NEtbeans
spor poszedl o tworzenie aplikacji , Ty stwierdziles ze to zasluga platformy ja ze IDE
bo jaki by mial sens platformy kiedy IDE nei byloby zintegrowane z platforma
oczywiscie ze tak tylko ze ta platforma nie pozwolilaby Ci szybciej tworzyc aplikacji gdyby tego IDE nie bylo
bo to dzieku IDE szybciej klepiesz okna obslugujesz zdarzenia itp a przeciz Ty napisales o szybkosci tworzenia kodu
bo to ze masz dostepna platforme i korzystasz ze zrodel to jest tak oczywiste ze o tym sie nie mowi
po to platforma istnieje zeby ludzie na nowo kola nie wynajdywali gdy nie trzeba ;p
ze samych powaznych aplikacji nie da sie zbudowac tylko na bazie czystego netbeansa
jak Ty na czacie bajeckzi ludziom 3 po 3 gadasz to co Ty na realu musisz od***alac ...
ja po prostu na kazdym kroku Cie jade a zebys slabo przy mnie nioe wypadla zawsze dodaj "CPUN"