Wpisy użytkownika shockwave
Łącznie 1 133 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 104 518. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Lila a Ty musisz miec radosc jak dajesz fotka prosto po tym jaka papa smerf Ci dal do buzi ...
Swoja droga jak piszesz ze mnie ignorujesz od wczoraj to racz nie prowokowac i nie docinaj bo robisz sie z siebie pajaca na kazdym kroku
a Ty jestes bardziej sztuczna niz te pomidory w supermarkecie
dlugo jeszcze bedziesz powtarzac te zacpany i cpun jak nie rozumiesz tych pojec ?
bo glupia cipo wczesniej sama docinke w moim tekscie zrobilas
tesa do damy ? z niej taka dama jak ta figurka na szachownicy , do zbicia
no to chyba dobrze ze chce miec takie jak ja lub lepsze , takie sa zalozenia udanej populacji ktora pcha ten swiat do przodu
player a ladnie to tak w dyskusji brac udzial nie majac pojecia o co chodzi ?
caly czas pisz o cpaniu bo nic ciekawszego nie umiesz napisac ...
player to sie cofnij o 3 dni i czytaj wszystkie rozmowy i jak skonczysz wyciagniesz wnioski to wroc
a nawet player jak tylko dzis przewinales rozmowe to chyba zaczales w zlym miejscu
pozniej znow mi sie ulexxa bedzie spowiadac ze to Lila wciaz na mnie narzeka
pogodz sie ze w kazdej dziedzinie zycia jestes zerem przy mnie
1104522. Lila 2012-09-11 (20:20) NASA
Jesuuuuuu znowu naćpany pajac
no kto zaczal pierwszy ?
Jesuuuuuu znowu naćpany pajac
no kto zaczal pierwszy ?
po co wyciagasz z kontekstu jak to sie ulexxa mnie pytala o zdanie
a co mnie to obchodzi kto to napisal , nie musze pamietac kto sie o to mnie dzis pytal w koncu poprawilem wypowiedz
Dobra Lila bujaj dupe w swoja strone nic wiecej do Ciebie nie napisze bo to nie ma sensu ...
no kto tu tak szczeka caly czas ? w spokoju nie mozna siedziec
toja nastepny ktory z dupy sie urwal wpadl w zlym momencie i gada ?
ja Ci zycze smierci bo to bedzie wybawienie ludzkosci od takiego intelektualnego zera
oczywiscie ze dostaniecie jak sie Pasko przyjrzy calej dyskusji i to szybciej niz ja
nie bede ukrywal jestem tu w pewnym celu bo Cie Lila to wiele osob nie toleruje
zazdrosne polki takie sa ze mowia innym ze sa za szczuple ...
hipcio to nie graj ... sa lepsze metody inwestycji i zarabiania
robie wlasne analizy lotto z baz danych , czytam marne prowokacje kolka rozancowego, robie sobie audyt strony bez wzgledem bezpieczenstwa i proboje rozkminic marzycieli z tej strony
pasko pewno nie wie nic o tym ale ja mu nic psuc przecie nie chce tylko tak o sie bawie gdy mam urlop i sie nudze
stewia ma jeszcze jedna przewage o ktorej medea nie wspomina ... hmmm przyczyna problemow z zebami jest rafinowany cukier z burakow no i rolnictwa ktory doprowadzil do tego ze ludzie od pewnego pokolkenia w przeszlosci zaczeli miec problemy z prochnica
unhappy jak przemiele wlasne bazy to bede wiedzial bo to jednak dniami potrwa na moim kompie
w szwecji jest zupelnie inna dieta, jest mneij dentystow, sa bardzo drodzy w uslugach i wiele osob do nich nie lazi
unhappy a masz chociaz jakis jeden swoj pomysl albo wniosek z badan jak zwiekszyc szanse w mm np na wygrana ?
no to czemu grasz na dyche w mm a nie w lotto czy mini lotto ?
no bo jak mam trafic 10/10 w mm i wyciagnac z bonusem nawet pol miliona i ten sam rzad trudnosci co lotto to sie nie oplaca tak grac w mm
unhappy ale nie patrzac na to polujesz na glowna wygrana tak ?
bo jak czlowiek zacznie grac 3/3 to sie przekona ze nawet 1/72 to slaba szansa zeby trafil a i tak zejdzie do minusa