Wpisy użytkownika shockwave
Łącznie 1 133 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 098 119. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ale chyba sobie zrobie pol kilo szpinaku 4 jajka sadzone i 4 ziemniaki ;p
no to chyba dobrze nie Lila ? cza bylo kamerowac i na jutuba ;P
mi sie tak dobrze kojarzy ze jak chce buty kupic to trzeba pol dnia zmarnowac ;P
chodzi o to ze jakby mi sie pies zesral ladnie na srodku przejscia to bym nagral akcje ;P
e nie ... slaby wybor jest tak serio mowiac ;P
e nie ... slaby wybor jest tak serio mowiac ;P
mam ciocie w gnieznie i zawsze sie tam boje jechac ... brzydkie jest
przy tym wzroscie sa pewne problemy przy wyborze dziewczyny albo niska kulecze 150 cm albo taka 188 cm np .. ciezki wybor
przynajmniej z gory patrze na czyjes wlosy czy nie ma lupiezu ehehe
szczerze nie bylo mnie tam tak dawno ze nie pamietam .. wiem jak wyglada miejsce gdzie mieszka .. gdzies w sumie obrzeza miasta i osiedle blokow niskich 4 pietrowych
no co ja powiem szczerze jak widze faceta co ma mniej niz 180 cm to sie smieje z niego
lila no wykmin czacze ... ide sobie plaza a tu taki hmm dupek 169 i podskakuje do mnie bo mu droge zalazlem ... jak go nie wysmiac
tez sie zawsze boje powiedziec ludziom ze male nie moze mi rozkazywac chyba ze ma cycki
ale jak gralem w siatke na poli ... to hmm widywalem wyzsze od siebie lasencje
i to byly smutne chwile mojego zycia nie moc patrzec na taka z zazdrosci
ja moge komus recznie wylosowac mini lotka liczby bo mam maszynke ;p
najsmieszniejsze ze chodze w butach co mnie jeszcze te 3 cm podciagaja ;P
bo ja elegancki czlowiek jak wylaze to z mysla o poznaniu zony w koncu
zona zona ale chce miec tak cudne dzieci jak ja jestem sam i to trojke
w sumie nie mam czasu na podrywy srednio siedze po 6 msc za granica i tylko wracam jak pewne sprawy mam do zalatwienia
ja sobie na dzis na mini wypisalem liczby z dupy i wyszlo ze takie same wylosowalo 6 losowan temu ;D
nie ma co gdybac nad liczbami , zadnej prawidlowosci tu nie ma
jakis koles ostatnio stwierdzil ze udowodnil hipoteze riemanna nawet dal dowod ... przeczytalem i stwierdzilem ze to troll
smutno mi sie robi jak sie ludzie buntuja przeciwko matmie na maturze ...
matematyke sie nie lubi, ja sie albo rozumie albo sie jest tumanem ;p
srednia placa ehhh kolejny trudny temat ... srednia placa to wina ludzi
nie chodzi o talenty , podstawy kazdy powinien umiec i nimi sie w zyciu kierowac
najprostszy przyklad ... hmmm tłum zaciagajacy kredyty i nie analizuja tego
naucz dziecko grac w szachy a o przyszlosc nie musisz sie raczej martwic ;p