Wpisy użytkownika shockwave
Łącznie 1 133 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 099 703. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ahahahaha ha hahaha sorry juz zajarzylem sam chate wysprzatalem od 5 pracowalem
patrze na wystapienie obamy i ten durny hamerykanski narod ... mysle ze to ameryke wysadzic w dupu bo to cala przyczyna zla ...
buhauhahuahua zalosna zoneczka , słit przemowienia , terrorysci hahahaha ...
Witamy tutaj Lotto zbieramy wasze wyniki zebyscie nic nie trafili. Z powazaniem
znajomi sie odgrazali ze dzis wpadna , zrobilem zakupy mnostwo zarcia chlania mieszkanie odpicowane a tu dzwonia ze ich nie bedzie bo im sie nie chce ;p;p
predzej Lila zalozy 2 amber gold niz bedzie puszczac po 55 kuponow ;p
w dupie mam obiad jak mnie olali znajomi jem co chce ;P na obiad zjem sobie pierogi na ciescie szpiankowym
nie chce im sie imprezowac no nic ... mi duzo zostalo dobrych rzeczy :}
hartge ta muza mi sie kojarzy ze spidem nosa nie chce pudrowac bo to zlo ;p
HArtge ja takiej muzyki slucham tylko gdy jestem nacpany i sa wokol mnie epickie blondynki
ja mysle ze nawet Lila moze dzis wskoczyc do wanny i to z wiekszym prawdopodobienstwem hahaha
ja po inz wyjechalem do niemiec hmmm posiedzialem pare lat wydajac grosze na utrzymanie bo u znajomego mieszkalem i hej ...
w polsce w szczecinie jako developerowi placili 3 tys zl w porywach do 4 tys ... wyjechalem do niemiec i stawka x5
tam sie ludzi szanuje w zawodzie a do wrocka czy kraka bylo bez sensu sie przenosic
w polsce w pewnych zawodach sie da ale dlugooo to zajmie i tak
jedynie co mi sie oplaca w polsce to leczyc zeby u swojego dentysty
w polsce sie da zarobic ale hmm , albo wlasna dzialalnosc albo znajomosci albo trzeba duzo czasu zeby sie dorobic albo trza byc oszustem
sorry w niemczech mieszkania sa 20 % drozsze niz w polsce ... to o czym tu gadac
ja wyjechalem bo bylem mlody , sam , nie mialem nic do stracenia no i zawod w koncu ...
w sumie znajomym sie tez zle nie ulozylo bo kazdy pracuje w branzy ale nie ta kasa
ja wychodze z zalozenia ze jesli ktos jest naprawde dobry w tym co robi to i tak sobie da rade i wyjdzie na swoje w koncu
mam w rodzinie takiego tumana kuzyna ... wyjechal przed wojskiem do irlandii x lat temu ... nic nie umial nawet jezyka no masakra ... naucyzl sie tynkowac i klasc kafelki dzis ma zone 3 dzieci i ladny samochodzik
ale w sumie rozumiem ludzi w polsce ktorzy maja rodziny i kredyt na glowie, w sumie to niewolnictwo
u nas ludzie mowia ze umieja klasc kafelki nie wiedzac co to kafelki