Wpisy użytkownika shockwave
Łącznie 1 133 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 096 983. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
mnie za kazdym razem prosza o telefon to podaje im numer do grabarza
w multi multi jak sie tak patrzy na te liczby to az sie wydaje ze banalne do trafienia ...
to juz nie lepiej ts uzywac albo video czaty ktorte z google nie maja nic wspolnego ...?
tutaj ludzie 12 typuja i nie moga wytypowac 6 a co dopiero solo 6 liczb ....
smieszniejsze by bylo to ... gdyby pozwolic losowac 40 z 49 a i tak wiekszosc by szostki nie upolowala
nap[iszcie byle jaki generator np w pythonie co losuje szostke az wylosuje ta co wygrywa ... zdziwi sie jak dlugo to zajmie i za ktorym razem
do mm kupcie sobie 80 pilek do pingla piszcie cyferki mieszajcie lapkami i losujcie .. najwiekszy fun
a jak wygra to szczesliwe pileczki wysle na adres lotto haha ...
juz tam tak nie analizujcie liczb bo na czacie pustki jak nad morzem gdy pada deszcz w listopadzie ...
omg czekam na wazny telefon ktory moze zadzwonic miedzy 15 a 23 a nie spalem cala noc ... jak usne to nie uslysze i bede chrapal
ahahahah wiecie co odkrylem ? jak dzis ktos zajrzal na strone lotto to mogl spokojnie miec 5/5 ...
podaja tam cieple i zimne liczby ... sprawdzalem cieple przed losowaniem i byly dokladnie te co padly w MM o 14 ;P
w sumie nie wiem czemu tyle ludzi gra w mm na 10 skreslen ...
przy zalozeniu ze gra ktos na 10 zeby trafic 6/10 to szansa 1:87 i wygrana hmm 12 zl , 3/3 to 1:72 i 54 zl gdzie tu logika
http://www.youtube.com/watch?v=C1ioX4DodhE&feature=related
hahaha
hahaha
ja po prostu wiem ze kiedys musze wygrac bo mi sie to nalezy i tyle
nie no zaraz zadzwonie do wieleby i bede wiedzial co obstawiac
albo 30.10.2010 jak ktos postawil system na 12 w malego to mogl dac 1,2,3,4,5,6,7,8,9,10,11,12 ...
mhuahuahuahuahu czuje moc ze takimi liczbami tez kiedys wygram ; D
zycze wam zebyscie dzisiaj nic nie wygrali bo wam sie nie nalezy
Andromeda jak patrze na Twoje okulary to mysle ze 8 to Twoj dzis szczesliwy numerek ;P
nawet znalazlem muzyke na celebracje dzisiejszej wygranej
http://www.youtube.com/watch?v=DNgqcf-1Pf8
http://www.youtube.com/watch?v=DNgqcf-1Pf8
nie wiedza ze w glowie maja juz jedna i to im nic nie dalo poki co P
- Co sie stalo ?
- Dupa mnie oszukala ...
- A co ? Chciales ***nac a sie zesrales ?
- Dupa mnie oszukala ...
- A co ? Chciales ***nac a sie zesrales ?
ja dla czystej formalnosci siedze jak sie skonczy losowanie i bedzie pisalo na glownej ze we wsyztsko trafilem full
Szczyt bezczelnosci to byl u mnie w liceum jak pani od geografii powiedziala ze panie sie przepuszcza w drzwiach a ja do niej ze mam watpliwosci czy jest kobieta ;]
jak ktos koniecznie chce wygrac te 250 tys z ML to niech zacznie grac w malego lotka z kuponami x 2 ...
gdyby takie rzeczy jak horoskopy byly prawdziwe to bym widizal na zywo czarodziejke z ksiezyca ;p
jak sie chcesz bawic sama w generator potnij 80 kartonikwo albo wez pileczki do bebna jakiegos i sama losuj ;p
no dobra to patrz jest 11:03 pomsylmy 11 bedzie 3 bedzie 2 bedzie 4 , 14 bedzie i 5 bedzie czyli
2,3,4,5,11
2,3,4,5,11
kiedys ojcu napisalem kupon na 7/7 tak o zeby puscil .. zapomnial bo bym trafil