Wpisy użytkownika shadowbb
Łącznie 447 wpisów w archiwum, pokazane od nr 989 792. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Wiesz o tym, że jak coś wygrasz to dostaniesz TO do 1 PAŹDZIERNIKA 2012
Najbadziej podobała mi się LOTERIADA, w której rejestrowało się kody z kuponów o dowolnej wartości i zdrapek. No i wygrana VW EOS Cabriolet - teraz Alfa ?!.
Krąży taka anegdota:
Wiesz dlaczego kierowcy Alfa Romeo nie pozdrawiają się na drodze ?
Wiesz dlaczego kierowcy Alfa Romeo nie pozdrawiają się na drodze ?
A jak to drukują osobno czy znowu razem jak papier toaletowy ?
Ładnie to kupon do portfela bedę składał zamiast na 2 razy to na 6
I co jeszcze kupic grę, wysłać sms , a moze im jeszcze posprzatać !
Czy nikt jescze nie wymyślił urządzenia do prześwietlenia w jakiś magiczny sposób zdrapek ?
Przyznać sie kto pił w nocy z Balotellim. O 15.00 mają samolot a chłop zaginął w Wieliczce !
Lila różnica jest tylko taka, że jak on idzie po plaży bez spodenek to 3 slady zostawia
Mamusiu dlaczego moja kuzynka ma na imię Róża ?
Bo ciocia bardzo lubi kwiaty.
A Ty co lubisz mamo ?
Nie zawracaj mi teraz głowy Wacusiu.
Bo ciocia bardzo lubi kwiaty.
A Ty co lubisz mamo ?
Nie zawracaj mi teraz głowy Wacusiu.
Co lepiej?
Nakopać Ci do tyłka?
Nakopac Tobie do tyłka ?
No tak grzecznosć należy zachować
Nakopać Ci do tyłka?
Nakopac Tobie do tyłka ?
No tak grzecznosć należy zachować
Lila ułożyłem dla Ciebie hasło reklamowe wg Twojego portretu psychologicznego
Panie Macieju wprowadzenie Lotto PLUS nie jest przyznaniem się do "porażki" w kwestii podniesienia ceny zakładu na 3zł? Teraz grający mają szansę tak jakby na 2 losowania po 2 zł każdy, a czy 1 milion czy 5 milionów to i tak duże pieniądze
Panie Macieju - W MultiMulti pojawiają sie kule z "małym" numerkiem 1 czy np 7. Dlaczego ?
Pasko myślę, że patrząc na poziom dyskusji nie musisz się wstydzić za użytkowników
dotam w TS na pewno nie płacą lepiej niż nam - to zimna korporacja !
albinlotto grałbyś przy ponad 45 mln kombinacji ?? a tyle wychodzi z Twojej propozycji !
albinlotto w krajach gdzie mieszka 100 mln ludzi - gry są dostosowane do liczby ludzi w kraju !
Wg mnie nie wróci - podniesieniem cen na 3 zł tylu zniechęcili - oni już nie wrócą nawet za 2 zł
Panie Macieju - tak szczerze: czy nasz dzisiejszy czat obserwują Pana przełożeni ?
Wg mnie jedyny naturalny i nie przesadzający prowadzący to Janusz Laskowski - lubię chopa i tyle !
Panie Macieju: Ja tego nie pamiętam, ale podobno do ExpressLotka czy MałegoLotka był dodawany kiedyś samochód. Czy nie myślicie o powrocie do korzeni i wprowadzeniu czegoś takiego ?
PONAWIAM:
Panie Macieju: Ja tego nie pamiętam, ale podobno do ExpressLotka czy MałegoLotka był dodawany kiedyś samochód np w przypadku tylko 1 głównej wygranej. Czy nie myślicie o powrocie do korzeni i wprowadzeniu czegoś takiego ?
Panie Macieju: Ja tego nie pamiętam, ale podobno do ExpressLotka czy MałegoLotka był dodawany kiedyś samochód np w przypadku tylko 1 głównej wygranej. Czy nie myślicie o powrocie do korzeni i wprowadzeniu czegoś takiego ?
fajne osiedle, właśnie remontuję mieszkanie mojej babci na Radosnej
my już jesteśmy sponsorami PREMIUM Totalizatora Sportowego heheheheh !!!!