Wpisy użytkownika shadowbb
Łącznie 447 wpisów w archiwum, pokazane od nr 960 150. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
kurcze Wy chyba mieszkacie w kolekturach - piszecie,że idziecie puścić i za 5 minut jesteście
medea76 tak masz racje jest takie coś, ale nie chce mi się Ci tłumaczyć
joacz ja myślałem, ze do tego się rozbiera ale myliłem się widocznie hehe
jano312 kibicujesz którejś z dwóch popularnych drużyn w naszym mieście ?
ja też staram się kibicować TSP, ale mój syn jakoś broni tej "drugiej"
Vanilla: Stary co u Ciebie - pyta spotkany kolega. No ożeniłem się. No to musisz być szczęsliwy. No muszę .
medea76 czytam Twoje wypowiedzi i muszę ci coś powiedzieć:
Prawda jest taka, że Pomoc Społeczna nie pomaga tym co należy. Ludzie naprawdę biedni nie stoją w kolejkach po pomoc, tylko Ci którym brakuje na alkohol.
Prawda jest taka, że Pomoc Społeczna nie pomaga tym co należy. Ludzie naprawdę biedni nie stoją w kolejkach po pomoc, tylko Ci którym brakuje na alkohol.
medea to jest chore. Mam "znajomego" który udaje schizofrenię, dostaje rentę ok 600 zł, 500 zł na węgiel co roku, dary spożywcze w kościele i zasiłek pielęgnacyjny - i CHLEJE OD RANA DO WIECZORA, a my robimy na niego.
medea
Wg mnie powinno byc badanie alkomatem przed wejściem do instytucji , którą reprezentujesz.
Wg mnie powinno byc badanie alkomatem przed wejściem do instytucji , którą reprezentujesz.
Akurat skarbówka musi być ostra, bo to ta "bogatsza" cześć narodu tak kombinuje, że ktoś tego musi pilnować.
ja u nich zamówiłem "mapę" Euro 2012 i następnego dnia maiłem w skrzynce z pieczatka z Austrii hehe