Wpisy użytkownika shadowbb
Łącznie 447 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 798 984. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
cześć medea76 Ty dalej w skarbówce robisz czy Cię z kimś mylę ?
Zastanawiam się kto wygrywa - ci z sms'a czy ci z internetowego wpisu ?
dobre, skąd wziąć tyle kuponów - chyba grzebanie po śmietnikach przed kolekturą
Ja myślę, że jak ktoś ma w internetowych wpisach Loteriady "za dużo" to "jakoś" nie biorą tego pod uwagę w losowaniu. Może głupie, ale wg mnie logiczne. Nikt o zdrowych zmysłach, albo mało kto wydaje tyle kasy codziennie na gry, by nazbierać kilka tysięcy Lotriad.
Jak ktoś ma możliwość to niech sobie sprawdzi wyniki i ten zbieg okoliczności z z ub roku. Miejscowość: Bielsko-Biała - mniej więcej początek Loteriady - zbieg okoliczności i ogromne szczęście dla Pani o tych samych inicjałach...
Chodzi oczywiście, że w tym roku jest znów wygrana. Nie nie mam obsesji
ja chyba rok nie grałem w MM, ale dziś zaszalałem za 5 zeta na 14.00
temat się wziął z tego, ze niektórzy "mają dostęp" do "dodatkowych" losów Loteriady.
ja gram na swoje liczby od 14.00 wczoraj i o 14 oraz 22 miałem 4/10 z plusem - 6PLN
Witam Pana Pasko - dawno mnie nie było, ale powiem stronka szacun
astrolog ano takim...idziesz chodnikiem, leje, nuda a tu BAR O METR , więc wchodzisz
...a mnie już słabi ta akcja marketingowa w LOTTO. Wejdzie normalnie człowiek do kolektury coś tam puścić, a na zakończenie słyszą MOZE KASKADĘ DO TEGO....
« Poprzednie 100Kolejne »