Wpisy użytkownika shadowbb
Łącznie 447 wpisów w archiwum, pokazane od nr 702 494. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Nie - pisałem do tego ;
702475. profesor1980 2012-01-19 (12:54) Płock
zobaczymy róznie z tą **1** bywa
702475. profesor1980 2012-01-19 (12:54) Płock
zobaczymy róznie z tą **1** bywa
no to życzę wszystkim na kuponach i spadam
PS: wiem, że bedziecie teskniły
PS: wiem, że bedziecie teskniły
Jak to się ma z tym LosMilionos do stwierdzenia, ze na wygrane przeznaczają ok 55 % itd... ??
Pytam gdzie moja kasa !
Pytam gdzie moja kasa !
prezes andrew - wygrane to 2 x 100 000 zł. proponuję zmianę nazwy na LosTysiącos.
Witam Pasko co do IP.
Jak ktos (ten sam) pisze po innym nickiem z pracy a pod innym z domu ??
To ta sama osoba.
Jak ktos (ten sam) pisze po innym nickiem z pracy a pod innym z domu ??
To ta sama osoba.
Pasko na str lotto jest info o wygranych 2x 100 000 zł. Milion wylosowany ale na los pusty
Robal_36 nie chciałem nikogo obrazić oczywiscie. Po prostu nie zrozumiałem technicznie wypowiedzi.
takie se "wyśnione" - świnia mi się sniła i pierwsze co zrobiłem to poleciałem do TS kupona skreslić
coś mnie wkurza w tym Ts coraz bardziej tzn, coraz więcej gier gdzie grajacy ma mniejszą kontrolę i system generuje - Joker, Kaskada
Bo facet " na glanca" też by się zdziwił jak by mu się podwinęło o wlazło gdzie nie trza
Siedzi facet sam w barze, podchodzi tak ładnie mówiąc nieatrakcyjna kobieta i mówi nudzisz się ?
A on - aż tak bardzo to nie
A on - aż tak bardzo to nie
Damien Perquis jak dowiedział się, że nie ma szans grać w reprezentacji Francji to nagle mu się przypomniało, że ma babcię Polkę. !!
A jak by w każdej grze TS, przy 1 TYLKO wygranej pierwszego stopnia był dodatkowo samochód dla tego jednego szczęsliwca to grali byście więcej, czy nie zmieniło by to Waszych uczuć ?
Prawie jak w LOTTO :
Trafianie do tarczy z procy, z odległości 100 metrów mija się z celem...
Trafianie do tarczy z procy, z odległości 100 metrów mija się z celem...
Wygrał ktoś kto nie gra na codzień i "tak se puszcze", albo biznesmen "se puścił" systemik bo go stać
Mnie to by 8/8 urajcowało, bo bym mojego grata zamienił na coś nowszego