Wpisy użytkownika seven
Łącznie 3 377 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 591 715. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
dusia, krasnalek - z tym wysyłaniem to i ja nie byłbym taki odważny - żartuję oczywiście
MoccaCaffe - ja przeszedłem na 2 losowania - ,bo zwykle to co typowałem lepiej wchodziło mi w drugie losowanie , ale jak zacząłem tak robić przestało mi włazić i w drugie losowanie
krasnalek - coś Ty widzę w napięciu oczekujesz , chyba masz pewniaki ??
angierski w EP - zatypowałem na sucho - ogólnie nie gram w EP oczywiście
krasnalek - dobrze , że moja stalowa , tylko nożem , a i waga mniej więcej musi się zgadzać , bo pod kontrolą - przy wadze kuchennej
krasnalek - jednak liczysz na tę wygraną , zaproś i Nas , też nie będziemy się mogli odezwać
krasnalek - bilety już przy zakreślaczu leżą , ciekawe czy zakreślacz popracuje ??
PapaSmerf już myślałem , że ogarnąłeś niezłą sumkę i wyjechałeś na Bermudy
maniek1984 powodzenia , ja już kilka razy myślałem , że zgarnę - i nici
PapaSmerf - smerfetki na Bermudach - czekoladowe - mniam , poza tym nie muszą być ładne - aby sprytne
co za niemoc chyba w marcu będę miał plecy
bolek31
maykon chłopaki , będzie lepiej
bolek31
maykon chłopaki , będzie lepiej
bella34 - przyjemne za bardzo to nie jest , ale jak ma pomóc szczęściu to i w gównie bym się poprzewalał
PapaSmerf - koleżanka bella34 wdepnęła w gówno i ogarnęła 1tys w keno
nic tylko iść przed wejściem do żółtej budki po scieżkach psich
nic tylko iść przed wejściem do żółtej budki po scieżkach psich
PapaSmerf - fajne auto - a potrzebujesz takiego , dużo będziesz woził ludzi , dlugie trasy ??
PapaSmerf - nie no mondeo jest ok , to już nie to samo co kiedyś ford, z drugiej strony musisz się dopytać kogoś kto używa takiego auta o wszelkiego typu awarie i eksploatację - najprościej
PapaSmerf - miałem mondeo w kombi , wszyscy mówili że "gówno" - mi tam się bardzo dobrze jeździło
PapaSmerf - ja mam zawsze silniki powyżej 2,0L - spalanie wcale nie jest większe niż nawet przy autach o pojemności 1,2L - mniej potrzebuje ciśnięcia w gaz , ale dużo też zależy od stylu jazdy
PapaSmerf teraz mam 3,3L - ale bryła ponad 2T , pali niesamowicie dużo - potrafi na mieście do 15-18 L pochłonąć
PapaSmerf - i tu jest właśnie sedno - zależy jaki egzemplarz kupisz , dobity czy oszczędzany
PapaSmerf - na to się nie patrz, dobry mechanik - ze słuchu Ci powie w jakiej kondycji jest silnik , a przejedzie się to i powie czy jest ok.
PapaSmerf - to są samochody , którymi się nie wariuje - optymalnie do 100km/h
PapaSmerf - miernik lakieru ?? - nigdy nie używałem i nie będę , jak Ci się auto podoba , a nie jest stłuczone , albo dobrze zrobione ?? w gruncie rzeczy to chyba większość używanych aut miało drobne otarcia
PapaSmerf - rozrząd może i nie skoro na łańcuchu , ale płyny bym wymienił
dorocina125 - jak 25 będzie plusem - to będziesz dla mnie złotousta
ale jak trafisz będę miał pretensję , ze tak późno podałaś !!!
ale jak trafisz będę miał pretensję , ze tak późno podałaś !!!