Wpisy użytkownika seven
Łącznie 3 377 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 589 199. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
lorey - 20 - myślisz powtórzy ?? ja bym postawił na 22 - wiesz na co postawiłem
"Paska tu dzis nie będzie stara sie o 500plus" - jak 3 minuty - do losowania będzie
Dobrej nocki wszystkim - idę jakiś filmik sobie obejrzeć na sen - powodzenia jutro
ostatnie losowania to i tak dla mnie wielka zagadka , nic nie mogę się wstrzelić
na pewniaka bym postawił 28 lub 70 , ale to takie pewniaki patykiem po wodzie pisane
BEATA29 nie no z Majpanem czasem testujesz , więc myślę , że dobre
gryks76 może i dobre ale nie zdążę skreślić , a co dopiero wysłać
BEATA29 - nie no liczby mi się podobają i widzę ,że czyta z map , ale układ jest bardzo fajny - powodzenia
BEATA29 takie liczby by mi z map też wychodziły - ale mapa a rzeczywistość to jakby dwie odrębne rzeczy , fakt czasem się uda , ale rzadko .
Tym bardziej po ostatnich losowaniach nie korzystam już z żadnych map.
Tym bardziej po ostatnich losowaniach nie korzystam już z żadnych map.
BEATA29 - zapewne, ilu typujących , tyle różnych typowań , a złotego środka nie ma
BEATA29 podejrzewam , że gdyby były stare maszyny losujące to by na pewno więcej wygranych było
idę sobie zrobić - ciśnienie podniosę , później losowanko podniesie jeszcze
spadam , do wieczorka - pewnego typowania - posypie się wieczorem zapewne
no dziś pojechałem multi bez zastanawiania się , ciekaw jestem jak mi wyjdzie
i mini nawet wysłałem system 6 liczb
i mini nawet wysłałem system 6 liczb
https://www.youtube.com/watch?v=vUSzL2leaFM&ebc=ANyPxKo20B_5gdfE8vphUG8dJ4cj30xU8pJ2l67SfGqJAqs33MVOuUx1cEofbmknU0xYLS-4FzPnbmS1aiRYkj7z-nMIDjBa1g
krasnalek - szczęście jak już jest to trwa tylko parę dni a potem dłuuuga posucha
zbigniew g - tak Zbyszku dołożyłem się pewnie do wysokości Twojej wygranej