Wpisy użytkownika seven
Łącznie 3 377 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 592 695. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
dobra znikam - szklaną pułapkę teraz dokończyć - do jutra szczęściarze
Witam Wszystkie Panie - szczególnie gorąco życząc cudownego dnia , wysokich wygranych , dużo kwiatów, bombonierek itp.
kurczę , chętnie bym popisał z Wami , ale wpadłem tylko z życzeniami dla Naszych cudownych kobietek z chatu
a wieczorkiem w realu wypiję za Wasze zdrówko
a wieczorkiem w realu wypiję za Wasze zdrówko
Wszystkim kobietom , którym nie składałem życzeń :
wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia ( najważniejsze !!) oraz wysokich wygranych
wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia ( najważniejsze !!) oraz wysokich wygranych
lorey postawiłem dziś na liczbę za którą nie przepadasz - wiesz jaką
Janosik 2009 - znaczy już po rentgenie - i trafił dużo czy raczej odwrotnie
zmykam , do jutra wszystkim - dobrej nocki życzę i wspaniałego poranka
i dla kobiet na dobranoc --
i dla kobiet na dobranoc --
PapaSmerf - czasem może się zdarzyć miłość internetowa z przerzutami na realne życie
zmykam coś połknąć i się odświeżyć dopiero wrociłem do domku - ehh - ciężkie życie - kto wymyślił pracę ??
PapaSmerf - no jak to ??!!
wiesz jaka zabawa jest jak laska wysyła Ci zdjęcie - patrzysz jaka lalka , umawiasz się na spotkanie , i nie możesz rozpoznać , tylko jakiś pasztet się do Ciebie klei ??
wiesz jaka zabawa jest jak laska wysyła Ci zdjęcie - patrzysz jaka lalka , umawiasz się na spotkanie , i nie możesz rozpoznać , tylko jakiś pasztet się do Ciebie klei ??
emeryt - nooo , podwyżka że hej , nie wiadomo na co przeznaczyć takie dodatkowe środki ?? i nowe planowanie budżetu na kolejny miesiąc trudniejsze