Wpisy użytkownika seven
Łącznie 3 377 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 587 344. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
już kiedyś Wam pisałem , jak wyślę 9-10 skreśleń to jakoś te liczby się rozbiegają , a jak na sucho bez wysyłania idzie mi nawet trafić w zestaw 15 liczb po 9 -10 ??
może źle mieszam
może źle mieszam
https://www.youtube.com/watch?v=lWqJTKdznaM
Erasure - a tak pierwsze co mi przyszło na myśl
Erasure - a tak pierwsze co mi przyszło na myśl
kuźwa , szklanka mi pękła przy zalewaniu herbaty , musiałem drugą robić i porządek zaprowadzić oczywiście - czyżby znak
MoccaCaffe
"jak ich widze mam chęć powiedzieć "cześć chłopaki" - zawsze możesz tak powiedzieć i to glośno , tylko co sobie ktoś z boku pomyśli ??
"jak ich widze mam chęć powiedzieć "cześć chłopaki" - zawsze możesz tak powiedzieć i to glośno , tylko co sobie ktoś z boku pomyśli ??
lorey sok z brzozy ?? - mój tato upuszcza i łyka - coś daje ten sok, bo twierdzi , że im wiecej go pije tym czuje się młodszy
lorey fajna kapelka - leciało wszystko po kolei , urwało się i zapomniałem
Majpan - nie no poczekaj do 80-ciu - wtedy monologi ... Pasko Cię zablokuje
lorey - jak się wczytasz , ale dobrze to przejdziesz na inna stronę mocy
chciałem zerknąć o czym pisaliście - ale kilka ostatnich o polityce więc się nie mieszam
zbigniew g - podaj jej dobre liczby to wygra, no kto jak kto , ale Ty na pewno wiesz jakie
Majpan - przynajmniej logika tak nakazuje , rzeczywistość jest zgoła inna tak jak w całym naszym kochanym kraju
no weźcie się nie nabijajcie , brzuch mnie boli
a tak w ogóle to nie jest śmieszne , pójdziemy na emerytury to dopiero będzie płacz , ciekawe czy dostaniemy , bo nie będzie skąd wziąć
a tak w ogóle to nie jest śmieszne , pójdziemy na emerytury to dopiero będzie płacz , ciekawe czy dostaniemy , bo nie będzie skąd wziąć
zbigniew g
"2018 na paczke zapalek 20 groszy" - zapałki w 2018r mogą kosztować 0,20 ale eurocentów
"2018 na paczke zapalek 20 groszy" - zapałki w 2018r mogą kosztować 0,20 ale eurocentów
PapaSmerf - to chyba coś w realu trafił - pijany leży na chata nie wchodzi