Wpisy użytkownika saper
Łącznie 1 237 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 853 541. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
gryks76 takie zycie, nawet papier toaletowy zeby byc uzytecznym musi sie rozwijac
prorocy, wizjonerzy mistrzowie kombinatoryki, gdybym mial takie umiejetnosci to nie byloby mnie tu i teraz
moja trojca wpadla dopiero dzis 25,26,27 niestety nie puszczona i w plecy, ale tak patrzac na 56,66 to beda wkrotce sie parly jedna z druga tylo czy w parce czy na mijanke
jakby prezes dal mi moje 10/10 to bym gral dalej a tak 75 71 dalej sie mija dobre chociaz te 9/10
jak 2 killerow w jednym filmie? to tak jak 2razy 10 w jednym losowaniu a jednak to i tamto jest
i uj moze przekombinuja z tymi losowaniami i nie przerobia wszystkich liczb.... kto kulkami wojuje ten od kulek ginie tsik sie pogubi, akis impuls elektro magnetyczny by sie prydal
to je ts wszysto mozliwe ostanio z moich 30 na tak 2 weszly jak pech to pech
a ja pier.... na ryby jade robaki 2 zl a czy zlapie czy nie satysfakcja gwarantowana
2 855 046. krasnalek 2017-03-31 (22:11) Białystok
saper ja mieszkam w bloku w bloku studnia sie przyda
saper ja mieszkam w bloku w bloku studnia sie przyda
zbigniew g "Bada pacjentów ztylu i sprzodu" wez to na polski chlopski rozum przetlumacz
nie kazdy z nas ma IQ jak seba m
nie kazdy z nas ma IQ jak seba m
doktorku rozpracowalem 10/10 ale wam nie dam bo b onusem sie nie podziele
to patrz pod nogi, nie chce byc nie uprzejmy ale nie chcielibysmy zebys w znak stopu za...al
gryks76 te 2 3 sa w dziesiatce a teesik nieobliczalny bwiec wszystko mozliwe
2 856 353. Volt 2017-04-02 (21:01)
Jak wy to robicie ? że te liczby wpadają i dają kasę ? " Myslimy? " ale nie zawsze wpada
Jak wy to robicie ? że te liczby wpadają i dają kasę ? " Myslimy? " ale nie zawsze wpada