Wpisy użytkownika saper
Łącznie 1 237 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 831 074. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
zgrywus ja Ci nie wrog, ale jak wrocisz i zamiast Twojej kolektorki bedzie zarosniety nadety cham i sie okaze ze to jej facet... co zrobisz?
co niby jutro 1,3,17, i nr toi toi w ktorym kupe robil bedziesz 13?
a mi tata dzis powiedzial, skoncz studia, ja ksiedzem jestem startuje na biskupa graj se ts i z glodu nie zdechniesz
ale pewne jedno pije zdrowie wszystkich no i zdrowie pan mezatek rozwodek i wdowek no i pol sierot dla wiza
wiz dam nr do taty, wyspowiadasz sie dasz kolede spozniona i nr wejda
1 marzec, sroda popielcowa, dzien kobiet, dzien wagarowicza, no i o.7
kiedys wkrecilismy znajomego bo naj...l sie konkretnie na dzien wagarowicza i nic nie pamietal i wcisnelismy mu ze lezal pijany na glownym rondzie w miescie i gimnazjalistki patykiem w rozporku mu grzebaly
biznes i ja to 2 sprzecznosci choc nie powiem w 1 klasie kupowalem balony w sklepiku kolo mnie a w szkole sprzedawalem je drozej i dzieci braly
wizard wysle Ci pare paczek tytoniasz z ua a Ty drozej i kazdy happy
ostanimi czasy w powiecie afera wybuchla, ponoc abw u bylego komendanta na emeryturze 2 mln zl z materaca wyciagla to jak w totka wygrac
hurtem min za 20000 tys moze by sie oplacilo ale ryzyko duze strata wielka takiej zdolnosci kredytowej nawet nie mam
ja sie dziwie.... tyle nas tu jest a nawt 10 na 10 z obokow nikt nie trafi
ja wychodze z zalozenia ze swiat sie kreci wokol gowna i pieniedzy
myka jutro na poczte cv bo na chleb jakos trzeba zarobic no i tych z ts dobogadzic zeby bylo z czego
razem z kioskarko tylko jki kod kreskowy jej nadac by na kase wbic
i tu zlota mysl... matematyka nam trzeba i programiste rodem z ameryki
nie ma rzeczy niemozliwych sa tylko maloprawdopodobna a a na cmentarzu sa ludzie nie zastapieni i taka jest prawda, a wracajac do prawdy to jest jak dupa i kazdy siedzi na swojej
angierski kazdego na kazdym etacie zastapisz , ale bliskich nie ....
angierski dzis juz wyluzuj , zarabiasz to zarabiaj i ciesz sie Tym co masz
bo wedlug rachunku prawdopodobienstwa moglibysmy sie urodzic w afryce a o multi multi uslyszelibysmy za kilkanascie lat badz wcale