Wpisy 2 831 137 – 2 831 236
1 marca 2017 00:00 → 1 marca 2017 11:40, 100 wpisów
dzis wiedzialem to dalem 2,28,80 innych nie polecam bo nie jestem D sw
nie wiem co wpadnie po co na kogos kase tracic lepiej kazdy na siebie
nie wiem co wpadnie po co na kogos kase tracic lepiej kazdy na siebie
multi to gotowe schematy , dajesz numer z rana co byl w zakresie z naj numerem jutra
widzisz co najczesniej w co sie zmienia i reszta to szczescie , daty i rocznice
ktore raz pomoga raz spieprzo kupon
lady fortuna
widzisz co najczesniej w co sie zmienia i reszta to szczescie , daty i rocznice
ktore raz pomoga raz spieprzo kupon
lady fortuna
jesli rano bylo 9 a jutro najlepsze jest 8 i popielec 8 to dziwne nie jest ze chcesz 8
labadu jedziemy z tym koksem
https://www.youtube.com/watch?v=dSy2DcATYUo
https://www.youtube.com/watch?v=dSy2DcATYUo
Sorry Gościu-co Ty bierzesz,że takie cuda wypisujesz.Cokolwiek tu,ktokolwiek pisze-wygrywa czy przegrywa,jest tylko i wyłącznie zależne od ts,losowe czy ustalone trudno powiedzieć,a udowodnić niemożliwe.Nie rozumiem po co ładować 2,5 x ileś tam razy,żeby trafić 5/5 raz na 10 lat-jak grać to o coś-a wygranie czegoś ma w ts prawdopodobieństwo zbliżone do 0.
Ja akurat wygrywałem w grach losowych niemałą kasę,w ts kilkanaście razy po naście tysi ale każdemu odradzam granie-wy tutaj zachęcacie do gry,bo to takie fajne-niestety przy cenach i stawkach wygranych w ts,gry nie są zabawą jak za PRL ale twardym hazardem.
Ja ostatnio grałem na chybił trafił. Zawinąłem w kupona kamyk i sruuuu w bude i trafiłem.Przyjechała policja i kazała zapłacić za szybe i poczytać regulamin wysyłania tą metodą
Ja zawsze gram za 2,50 więc podwyżki mi nie straszne. Tankuję też zawsze za 50 zł
2,5 dwa razy dziennie x 365 dni daje ponad 1800 w plecy-niezły telewizor albo laptop średniej klasy.
Bedziesz tak odkładać oszczędzać i przyjdzie kostusia i żal bedzie zostawić te diamenty na ziemi
Trzeba zdać sobie sprawę, że cały czas i na każdym kroku jesteśmy oszukiwani i nic na to kolego nie poradzisz. Czytałem, że już od wnuczka oszukują
Ciekawi mnie zatem Kolego sympatyczny, skąd u Ciebie zainteresowanie takim portalem hazardowym ?
No chyba, że próbujesz wszystkich ostrzegać przed złem a jeśli tak to chwała Ci za to
Bo widzisz, to taki nałóg jak wszystko inne a człowiek na nałogi podatny i myślę, że trudno Ci tutaj będzie nawrócić zbłąkane duszyczki
Gram od 40 lat,byłem hazardzistą,wygrałem 700 tysi w pokera i przestałem grać na kilka lat-zagrałem pierwszy raz w mm z + i wygrałem 380,no i powrót do grania.Jestem 1000% ateistą,wrogiem wszelkich religi,nie nawracam ale do hazardu zniechęcam kiedy i gdzie tylko mogę bo znam ten ból przegrania wszystkiego.
Tak trzeba przestrzegać przed złymi nałogami. Proponuję aby na kuponach i budkach taki napis był IDIOTO GRAJ W TOTO Zresztą wystarczy spojrzeć na kalekturę by zrozumieć, że słonik puszcza nas w trąbę
Na papierosach to teraz nawet obrazki malują. Jak paliłem to zawsze do pani z kiosku, gdy podawała mi papierosy, na których pisało, że palenie powoduje impotencję...prosiłem o te z napisem, które powodują raka
Tiaaaa ...długo by dyskutować i pewnie każdy będzie mieć rację, ale czy ktoś to zrozumie ?
Jaja sobie gościu robisz-popatrz na tych co parę godzin pod ekranem keno spędzają codziennie.
I co wyłączysz im wtyczkę ? Ty się módl by nie było w nowych telewizorach takiej opcji, że wrzucasz piniążka i se grasz
Nie robię sobie jaj i wiem jaki problem próbujesz poruszyć i uważam, że to poważny problem. Jeszcze jak ktoś naprawdę ma za co grać to OK ale jak odbiera sobie i rodzinie od ust , no to już robi się poważnie. Tak często widzę, w sklepie w którym kupuję i jest w nim taki lottomat KENO jak stali bywalcy grają. Czasami zdarza mi się kilka razy dziennie odwiedzać ten sklep i faktycznie oni są. Niczym serwisanci tego automatu
Dzięki za rozmowę i proszę nie odbieraj mnie, jako kpiącego sobie ze wszystkiego. Umiem zauważać problemy i poważne sprawy, ale tak jak wspomniałem, że jeśli ktoś nie potrafi sobie z takimi sprawami poradzić to tylko specjalista może pomóc a nie tutaj czyjeś głupie gadanie, jak zauważyłem, tak moje odebrałeś. Dobrego Życzę i Pozdrawiam
Jeszcze tylko tak z ciekawości zapytam. Będąc właścicielem, czy też ajentem takiego automatu, chyba mi nie powiesz, że przechodziłbyś przez ladę na drugą stronę i na siłę wyganiał klientów, którzy za długo spędzają czas przed automatem KENO. Tutaj też zaproponowałbym napis nad automatem i zawiesił kamerę nad nim kamerę ...PRZEBYWANIE W POBLIŻU AUTOMATU DŁUŻEJ NIŻ 30 MINUT BĘDZIE KARALNE PRZEGRANYMI
Zauważyłem też, że ci panowie stojący przy autoamcie KENO, to tak naprawdę gapią się w dekolt sprzedawczyni, pani Jadzi. Pani Jadzia mnie nie lubi bo raz udałem, że się jąkam i wodząc palcem po półkach pokazywałem i mówiłem... to to to to to ...Pani Jadzia zadowolona zaczęła ściągać to wszystko z półek, rządna utargu i gdy w końcu wydukałem...to to tofi za 2 zł poproszę to mnie pogoniła ze sklepu
Jutro się zapytam Pani Jadzi, czy sprzeda mi do domu ten telewizorek od KENO, bo nie będę przesiadywać wiecznie w sklepie ze względu na moją chałupniczą pracę
Już widzę, jak leci za mną szmata od mopa i słyszę....aaaaa reszta ?
Ważne by zawsze wybrać jeśli chodzi o przyjemności, optymalną wersję i mieć przede wszystkim na uwadze budżet domowy. Tu nasuwa mi się mądre podejście pewnego dziadeczka, który chciał skorzystać z usług agencji towarzyszkiej. Przeczytawszy cennik...numerek w łóżku 200 zł a na podłodze 50 zł. Wyciągnął kalkulator, podliczył budżet domowy i mówi...a niech tam ..do burdel mamy...Poproszę za 200 zł..tzn. w łóżku ? ...eeee nieeee Poproszę 4 razy na podłodze
A' propos łóżka ... tak, tak ,wiem , chyba lepiej się już położę
Ja też chętnie bym wziął ten telewizorek keno,dam 1 000 000 ale razem z dekoderem.Gabriel ja się nie modlę,nie modliłem i nigdy nie będę.
Senne bankowo 21
A p.26
Pasi czy nie?
A p.26
Pasi czy nie?
nowy miesiac nowe nadzieje tak wiec samych dobrych typow w lidze jak i radochy z kasy w realu
Pewniak MM 41
Parka MM 48,45
Trójka MM 55,57,59
Piątka MM 10,12,14,17,20
Dziesiątka MM 24,26,27,29,30,32,38,42,44,49
Pewniak MM 41
Parka MM 48,45
Trójka MM 55,57,59
Piątka MM 10,12,14,17,20
Dziesiątka MM 24,26,27,29,30,32,38,42,44,49
http://e-kartki.net.pl/kartki/72/2/d/29364.jpg
Dzień dobry.
Dzień dobry.
Emerytka wycioleg wczoraj ostatnie drzewo a wam jak idzie wycinka drzew
U mnie się wysciguja kto wiecej to wina PISU ze chce to zmienicjuz nigdy drzewa nie zasadze no może u sasiadki zasadze
Kogo mnie czy pis
Lecę spać po 3zmianie
Nie mogę zasnąć słyszę tylko piły
Wszystkich
U mnie pobudka po 6,30 , cały czas chodzą piły i kopara na 3 okolicznych działkach.
Szkoda mi wielkiej papierówki na pustej działce , bo cała okolica zbierała na kompot , wielkie dorodne , nie pryskane. Sporo jeżdżę to wygląda to na Polskę w trocinach.
U mnie pobudka po 6,30 , cały czas chodzą piły i kopara na 3 okolicznych działkach.
Szkoda mi wielkiej papierówki na pustej działce , bo cała okolica zbierała na kompot , wielkie dorodne , nie pryskane. Sporo jeżdżę to wygląda to na Polskę w trocinach.
angierski a drzewo wycioles to jest najwazniesze puki Można
Teraz większość Polaków mysli o zwalenie drzewa którego kiedys sie posadzilo dziś prawdziwy mężczyzna już drzewa nie posadzi to wina pis
Teraz większość Polaków mysli o zwalenie drzewa którego kiedys sie posadzilo dziś prawdziwy mężczyzna już drzewa nie posadzi to wina pis
Bo jak znowu jakąś ustawe wymysla
Lece po 3zm
Kiedyś prawdziwy mężczyzna sadził drzewo , dziś leci do TS puścić kuponik
Zbigniew może to za ścianą jakieś rżnięcie słyszysz u sąsiadki
Spadam wysokich lotów o 14 tej.
kiedys prawdziwy mezczyzna skosil 3 hektary pola kosa, zaoral wybudowal dom i zrobil duzo dzieci
Na drzewa owocowe nie trzeba było zezwolenia.można było je wycinać cały czas.
A po za tym teraz jest dobry czas na wycinkę drzewa....bo nie maja drzewa soków...a zapas na zimę trzeba zrobić panowie ...Panowie z bloków.
A po za tym teraz jest dobry czas na wycinkę drzewa....bo nie maja drzewa soków...a zapas na zimę trzeba zrobić panowie ...Panowie z bloków.
Nie z bloków nie z bloków , a papierówki szkoda bo padła przy okazji zamętu.
Nie ma dyskusji..Wasz problem to ustawa Pis nie drzewa...żegnam czule
sanczor brawo za 4/5 w mini jest foto
wy z po byscie ***a pozazynali wszystkie zwierzeta zeby wam tylko bylo wygodnie
Hellou
Ciekawe czy ktoś pamięta ten zespół
https://www.youtube.com/watch?v=di2Ymfaz6q8
czas zapindala
Ciekawe czy ktoś pamięta ten zespół
https://www.youtube.com/watch?v=di2Ymfaz6q8
czas zapindala
na 14:00
21,29,34,43,65