Wpisy użytkownika samolot
Łącznie 2 105 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 978 077. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Za godzinę losowanie
Zobaczymy czy wpadną liczby które pisaliśmy
Zobaczymy czy wpadną liczby które pisaliśmy
GTV wotaj
Słuchaj to tak jakbyś dostał 615 zł na tydzień No bo tak trzeba to policzyć czyli 2400 zł miesięcznie przeliczając to na polskie pieniądze Czyli jeżeli byś miał w Polsce 2400 zł to nie jest to dużo
Słuchaj to tak jakbyś dostał 615 zł na tydzień No bo tak trzeba to policzyć czyli 2400 zł miesięcznie przeliczając to na polskie pieniądze Czyli jeżeli byś miał w Polsce 2400 zł to nie jest to dużo
GTV Jeżeli tak jest naprawdę to rzeczywiście zarabiasz do tej dużo.
Spotkałem wczoraj kolegę rozwozi kebaby i pizzę i ma na miesiąc między 4 a 5000 zł na rękę
GTV nigdy nie mówiłem że się nie opłaca tam robić. Gdzie to przeczytałeś?
GTV liczyłem na tę pracę. Przygotowałem nawet ekipę którą miała tam pojechać
Tu chodzi o to żeby się nie przejadać A nie żyć w ciągłym głodzie
RT1 witaj.
Zobacz najpierw kto to piszę
Takich ludzi nie sluchaj i nie przejmuj się nimi. To bajkopisarz. Kiedyś codziennie trafiał w Multi 6/9
Zobacz najpierw kto to piszę
Takich ludzi nie sluchaj i nie przejmuj się nimi. To bajkopisarz. Kiedyś codziennie trafiał w Multi 6/9
RT1 ten co pisał o Tobie też chodzi z maseczką tylko na brodzie sam się tym chwalił .
Wiadomo że Mewa to zablokowany na zawsze za chamskie zachowanie gryks76. To jest dopiero niebezpieczny typ . Kiedyś straszył że mnie pobije. O ubliżaniu przez tę osobę nie wspomnę. I teraz śmie jeszcze się tu odzywać i pouczać innych? Masakra. Arczibalikowi dokucza prawie codziennie
Dzisiaj mam ostatni dzień w pracy a później tygodniowy urlop będę wam przesyłał różne zdjęcia z urlopu
Dziś ostatni dzień promocji na 6 liczb może w końcu wejdzie cała szóstka zobaczymy
Później będzie promocja na 9 liczb ale ja na 9 liczb nie gram tym bardziej że dają tylko 50% więcej
Błyskotka ja mogę sprawdzić ale dopiero trochę później bo ja teraz jestem bardzo zajęty
Dobrze by było żeby w EuroJackpot główną wygraną ktoś trafił w Polsce
Mnie się wydaje że w EuroJackpot nie jest aż tak trudno trafić przynajmniej te małe wygrane bo ja częściej trafiam w EuroJackpot niż w Lotto
Byłem blisko wygranej EuroJackpot.
Jedna liczba tu i jedną tam i obok
Jedna liczba tu i jedną tam i obok
Jak jest wielorazowego użytku to codziennie ją pieczemy i nosimy przynajmniej 2 szt
Weszło mi to w nawyk.
Jak zniosą konieczność noszenia maseczek to odstawiam.
Jak zniosą konieczność noszenia maseczek to odstawiam.
Blyskotka jest czarna bo koloru czarnego. Są różne kolory maseczek
Najpierw skoczyła ilość zakażeń A później wprowadzono nakaz noszenia maseczek. Nie siedzisz z uwagą tego co się dzieje
Samolot zatankowany.
Niedługo lecę. Zaraz podam liczby do Multi
Niedługo lecę. Zaraz podam liczby do Multi
Forsami
Niedługo wygramy
A Ty miałeś 3/5 w Mini czy 3/6 w Lotto ?
Niedługo wygramy
A Ty miałeś 3/5 w Mini czy 3/6 w Lotto ?