Wpisy użytkownika samolot
Łącznie 2 105 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 976 464. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Ktoś coś wygrał ciekawego bo ja miałem tylko dwie liczby z sześciu jutro Walczymy dalej.
Ja akurat się nie boję żadnej mafii jak wygram to spokojnie będę żył
GTV nie przesadzajmy jeszcze są ludzie którzy coś potrafią ale akurat ja nie muszę się bać
Raczej jak Zorro tylko zapomnieli Jak się nosi maski maski się nosi na oczach a nie na ustach i nosie
GTV Najpierw wygrajmy to co milionów a później będziemy rozmawiali
Ja już puściłem EuroJackpot a na piątek i na przyszły piątek na dwa losowania puściłem
GTV z tymi co wygrali 100 zł i piszą że się boją mafii to zupełnie inna bajka im chodzi do pełni oto innego
Jaroszewicz się bał Lepper się bał generał Papała się bał ci ludzie wiedzieli że nie jest nimi dobrze
Tak jak mówiłem najpierw wygrajmy duże pieniądze a później będziemy się martwić to dalej
Pisałem pewniak 24 i wszedł.
Pisałem że 22 może się powtórzyć i weszła
Pisałem że 22 może się powtórzyć i weszła
Vondeoff nie zrozumiałeś mnie
Ci ludzie się bali bo po pierwsze mieli mu temu powody A po drugie nie mieli ochrony. Czy tobie trzeba wszystko tłumaczyć jak dziecku ?
Ci ludzie się bali bo po pierwsze mieli mu temu powody A po drugie nie mieli ochrony. Czy tobie trzeba wszystko tłumaczyć jak dziecku ?
GTV to ja zagram z trafika i zobaczymy kto ustrzeli więcej liczb
Vondeoff nie obraź się ale nie będę ciągnął dalej rozmowy z Tobą bo to do niczego nie prowadzi. Twoje uszczypliwe i wredne odpowiedzi zdradzają prowokację co do mojej osoby. Niestety nie dam się wciągnąć w twoje głupawe gierki i znajdź sobie kogoś innego a najlepiej w realu A nie tu na stronie NP
GTV to super że ktoś wygrywa 10/10 W Multi i do tego z plusem i jeszcze z maszyny
GTV ja od jakiegoś czasu też gram 10/10 W Multi i już zaliczyłem 7/10 , kilka razy 6/10 i nie jest źle. Ale gram na swoje liczby
Wędrowca podobno Warszawa też ma być jutro bez deszczu ale od około 7 rano
Ja kiedyś pojechałem z dziewczyną w góry i padał intensywnie śnieg. Bardzo chciałem żeby ten śnieg zaspał wszystkie drogi tak aby nie można było wrócić
GTV poczekaj jeszcze chwilę. Zaraz przyjdzie Zbigniew i napisze że jest losowanie
Walduś Wprost przeciwnie bardzo łatwo wybrać liczby zawsze jak jest promocja to łatwiej jest wybrać liczby
Forsami A pisałeś że już nie grasz ?
Puszczasz jeszcze nasze liczby ?
Puszczasz jeszcze nasze liczby ?
Składam sobie dobry komputer. Taki jak będę miał to kosztuje dość drogo ale nie ma co sobie żałować
Niedługo losowanie. Mamy xatypowane liczby i czekamy na wygrane
Są liczby , jest pracy dużo
Są truskawki choć drogie
A lubianek jest bardzo dużo
Są truskawki choć drogie
A lubianek jest bardzo dużo
Słuchajcie ponieważ przeprowadzam eksperyment czy podawanie liczb na czacie ma sens i czy ma wpływ na to czy te liczby zostaną wylosowane czy nie tym razem podam liczby na czacie
Tym samym przekonamy się czy jest jakaś zależność i czy warto to robić lub inaczej czy podanie liczb na czasie na czacie przeszkadza w ich trafieniu
Moja propozycja do gry w promocji puścić dwa lub trzy zestawy liczb. Postaram się podać jeszcze przynajmniej jeden zestaw ale nie obiecuję
Panoramiks Zająłem się Multilotka Wiem dlatego że wiem że większość z paskowiczów gra w Multilotka jeśli będzie zainteresowanie EuroJackpotem to też podam do liczby do EuroJackpot