Wpisy 3 978 757 – 3 978 856
16 października 2020 00:00 → 16 października 2020 07:44, 100 wpisów
Najbardziej aktywni czatowicze w ostatnim dniu:
- Angierski - 68 wpisów
- Waclawek - 57 wpisów
- Biedroneczka1977 - 52 wpisów
- Spoks - 51 wpisów
- Blyskotka - 49 wpisów
- GTV - 48 wpisów
- arczibalik73 - 46 wpisów
- samolot - 44 wpisów
- Gosia__77 - 35 wpisów
- dotam - 33 wpisów
- emerytka 46 - 32 wpisów
- zgrywus - 28 wpisów
- Mewa - 22 wpisów
- waldus - 18 wpisów
- tomi77 - 15 wpisów
- RT1 - 13 wpisów
- panoramix - 11 wpisów
- dwieskarpety - 10 wpisów
- Forsami - 8 wpisów
- johno - 7 wpisów
- lewy - 7 wpisów
- Wędrowca netowy - 6 wpisów
- Marian303 - 5 wpisów
- RYCHFER - 5 wpisów
- zbigniew g - 4 wpisów
- dusia - 4 wpisów
- bogdan04 - 3 wpisów
- Mulag - 2 wpisów
- makler - 2 wpisów
- tom28 - 2 wpisów
makler
Jak będziesz miał czas,to spójrz na wpis3978687.
Jest u dołu tego kuponu widoczna cena 7,50.
A niby jest wysłany na dwa losowania.Naturalnie liczba losowań zakryta.
Kłamca źle ustawił aparat.
Jak będziesz miał czas,to spójrz na wpis3978687.
Jest u dołu tego kuponu widoczna cena 7,50.
A niby jest wysłany na dwa losowania.Naturalnie liczba losowań zakryta.
Kłamca źle ustawił aparat.
A było 18 17 15 wczoraj na dziś rano 14 teraz już 13 może się ociepli
emerytka_46: faktycznie dobre masz oko. 15 zł to tam na pewno nie pisze.
Spoks może następnym razem, ale sprawdź czy na pewno na 2 losowania opłaciłeś.
Spoks może następnym razem, ale sprawdź czy na pewno na 2 losowania opłaciłeś.
Nie załączono sksnu kuponu zagraj ponownie, stąd pomyłka. Nie masz innych problemów?
Ileż było pomyłek? Czy to problem? "Nie chce się wydawać w dyskusje, ale pozwolę sobie przytoczyć wpis odnośnie kopiowania fotki z FB i wieszania jej na balkonie dla odstraszania gołębi. Ktoś, nie tak dawno załączył fotkę niby portalowicza i otrzymał blokadę. Jeśli ktoś stałe się kłóci, czy zasługuje na uwagę? "Spokojnej nocy.
Chce wzbudzić zazdrość,a tu taka wpadka.
Aha,to była twoja fotka ?
3 978 764. Spoks 2020-10-16 (00:06)
Makler, załącz cały profil, nie tylko fragment.
Makler, załącz cały profil, nie tylko fragment.
Ja się nie kłóce,tylko stwierdzam fakty.
Jaka wpadka? To pomyłka jakich wiele. Większym problemem jest kopiowanie fotek z FB, czy tez stałe atakowanie. Więcej nie pisze. Szukasz we mnie wroga wklejając mema Dobry człowiek nie ma wrogów.
A tę fotkę kopiowałam dla moich potrzeb i nie wklejam na MP.
To chyba jest różnica.
To chyba jest różnica.
Dlatego nie mam wrogów.
Spoks, czlowieku , to było 2 dni temu A TY odświeżasz stary chleb
uwazaj bo ciebie poniesie do galopu patataj patataj
uwazaj bo ciebie poniesie do galopu patataj patataj
Oświadczam, że nie wdam się z tobą w żadna awanturę. Ty pisz co chcesz. Przemysl swoje postępowanie.
3 978 776. Spoks to prawda dobry człowiek niema wrogó
Gdybym mu przypomniała jakie wpisy były na jego profilach,to na pewno by się wyparł.
Wstydu nie ma za grosz.
Wstydu nie ma za grosz.
Właśnie Spoks-przemyśl swoje postępowanie.
co tu znowu za kłótmnie , sa?
Covid19 to zaraza atakująca świat, to pandemia. Wspomnij dzisiejsza rocznicę 16. 10.1978 r. i pomódl się
czy niemoze tu być nigdy spokój tylko co róźż sier o cos kłucicie, kiedy by sie tu człowiek niepojawił to zawsze jakies przytyki i zamieszanie, czy tu niemoze być spokoj, przywołuje was wszystkich do porzadku,
razem z watykanistą.Amen.
3 978 789. Spoks wzajemnie Amen
Miałem coś dopisać, dla świętego spokoju, przemilczę. Tu będę silniejszy.
ludzie nie kłóćcie sie bo zycie jest na zbyt krótkie i trzeba je szanować te kłotnie sa wcale niepotrzebne badzcie dla siebie milsi bo nikt niewiec co go jutro czeka, nikt nirezna swojego dnia ani godziny, wiec prosze o spokoj i miła atmosfere
Ale miła atmosfera jest w atmosferze na górze a my jesteśmy na dole Arczi cudów nie wymagaj
Nie słuchaj innych. Nie ważne jakie jest ich zdanie na Twój temat. Ważne co o tobie myśli rodzina, co bliscy o tobie myślą i co myślisz o sobie ty
Mulag ja nie wymagam cudów , tylko poszanowania drugiej osoby
3 978 796. Spoks tpprawda co piszesz ale ja tez uwazam ze dobrze ze jeszcze omnie mówia bo bynajmniej to jeszcze świadczy ze zyje gorzej jakby nic nie mówili
3 978 799. gonzaga witaj no to też prawda
3 978 801. gonzaga co do zdrowia to sie niepolepsza a wprost przeciwnie cały czas cos cholender dolega, cukier strasznie rośnie w zwyz pomimo ze nic niejem slodkiego, i niepije , z 500mg nie schodze pomimo ze biore tabletki i insuline, musze chyba wiecej jednostek zwiekszyć dziennie, jak ja uwielbiam sie łoć 6razy dziennie
kłóć dziennie miało być, co tu z ta stronka sie dzieje ze zeby cos tu wbic to trzeba trzeba kilka razy wbić zatwierdż wpis zanim to wejdzie co sie pisze
kiedyś jak podczas pademi wzywałem pogotowie do chorej mamy , to zapytali mnie z pogotowia czy mierzyłem mamie cukier i odpowiedziałem ze tak i podałem wartośc 264mg, a oni zapytali mnie a pan sobie mierzył powiedziałem ze tak,a ile pan ma powiedziałem a gdzies okolo 400 chyba wiec zmierzyli mi cukier sami i okazało sie ze mam w danej chwili nie 400 a 550mg powiedzieli mi ze z takim cukrem to moge w kazdej chwili, odejsc z tego świata, troche mi sie zrobilo przykro, no a le cóz , nieraz miałem i 600mg a jeszczi zyje ale napodwyzszenie cukru skladaja sie tez i jezcze inne czynniki, jak stres, brak snu w nocy a umnie to juz normalka ze nieraz w nocy niespie
cukrzycas to cichy zabójca, cukrzyca nie boli ale atakuje różne narzady w ciele człowieka,, nieleczona szybko zabija, , moja mama gdy wezwałem pogotowie niemiała oznak coronovirusa,19 i datąd niema, poniewaz dbam o mame i niepozwalam nigdzie wychodzoić i sie znikim spotykać, zreszta mama tez iniemoze chodzići i ma wiele chorób innych, coronovirusa nam nietrzeba wystarczy ze mamy oboje genetyczna cukrzyce,i jeszcze narazie zyjemy, choc duzo osób ostatnio z rodziny tez i przez cukrzyce odeszło juz z tego świata
Wiem,że życie z TYM nie jest lekkie{}
Ale ważne -nastawienie psychiczne
Ten mój znajomy dożył siedemdziesięciukilku lat
Ale ważne -nastawienie psychiczne
Ten mój znajomy dożył siedemdziesięciukilku lat
3 978 807. gonzaga ja to rozumie, co piszesz to prawda, ja zas bede szczesliwy jesli dozyje choc do 60 tki, , ,ale czas pokaze jak bedzie, moji koledzy i kolezanki z mojego rocznika oraz tez i młodsi odchodza teraz na gminnie jeden po drugim, co 2 tygodnie ktoś inny, i nikt nie chorował z nich na cyukrzyce ani serce a odchodza na zawał, z tego co słyszałem, mojego ojca brat tez zmarł w niedziele w szpitalu w wałbrzychu a jeszcze dotad niewidziałem nigdzie umnie w miescie klepsydry o pogrzebie, innych osób sa a tej klepsydry niema, a kuzyni nic sie nie odzywaja inic nie pisza , tylko tyle ze mnie powiadomili ze ich tato niezyje, ze zmnarł w szpitalu w niedziele
3978687
A to tak wyglada kupon stawkax10 z plusem na wiele losowań
A to tak wyglada kupon stawkax10 z plusem na wiele losowań
Witajcie
Trafiłam plusa 29 zł
28
Waldus
Biedroneczka\
bardzo dobrze typujesz nie potrzebujesz pomocy innych
bardzo dobrze typujesz nie potrzebujesz pomocy innych
Panoramix, ile cennego czasu oszczędzasz przy odcinaniu 4 liter mojego nicku i wstawieniu w to miejsce kropek?