Wpisy użytkownika rychfer
Łącznie 6 844 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 774 851. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
2 774 833. gryks76 2016-12-24 (14:24) sorry nie obchodze swiat))))
rychfer co to za zolta karteczka
pisałem,że to opłatek Pasko nie zabespieczył odpowiedniej emotki
rychfer co to za zolta karteczka
pisałem,że to opłatek Pasko nie zabespieczył odpowiedniej emotki
@ wizard
masz jakoś pompowaną...?
wydmuchaj kilka numerków, na siłkę nie trzeba chodzić,
później wystarczy to przerysować na kupon i już
Nie dziękuj za podpowiedz,
Niech ci też się szczęści...
ja stale dmucham i mi wyszło w ostatnich
7/10 i po 5/10.
Teraz czekam, że Tesia batdziej rozchyli nogi i więcej wejdzie...
masz jakoś pompowaną...?
wydmuchaj kilka numerków, na siłkę nie trzeba chodzić,
później wystarczy to przerysować na kupon i już
Nie dziękuj za podpowiedz,
Niech ci też się szczęści...
ja stale dmucham i mi wyszło w ostatnich
7/10 i po 5/10.
Teraz czekam, że Tesia batdziej rozchyli nogi i więcej wejdzie...
Są też takie naturalne,( waginy)? gdzie kulki można wkładać i wyjmować tylko cyferki na nich rozmyte, i trudno przeczytać, ale jak się postarasz to dasz radę, pozdro
zbigniew g nie uwierzę jak nie wstawisz skana sąsiadki siedzącej na skanerze
wystarczy oszczędzać
Czy oszczędzanie może być łatwe? Tak! Wystarczy udać się do sklepu i kupić sześć słoików. A następnie wprowadzić w życie metodę oszczędzania opracowaną przez amerykańskiego biznesmena T. Harva Ekera
Czy oszczędzanie może być łatwe? Tak! Wystarczy udać się do sklepu i kupić sześć słoików. A następnie wprowadzić w życie metodę oszczędzania opracowaną przez amerykańskiego biznesmena T. Harva Ekera
http://www.money.pl/eurobank/zdaniem-eksperta/oszczednosci-i-inwestycje/artykul/metoda-6-sloikow---jak-skutecznie-oszczedzac,111,0,2239087.html
Zdaniem Ekera oszczędzanie jest bardzo łatwe. Jeżeli chcemy robić to zgodnie z założeniami jego metody, musimy rozłożyć swoje miesięczne przychody na sześć części. Możemy zrobić to dosłownie
@winiarra 4,6,22,29,32,45,56,69,71,79 ...... 9/10 .......... 10 000 zł
Kolejny który często wygrywał w LOTTO...
Chwalił się, że często wygrywa w Lotto. Kim jest poseł, którego zatrzymało CBA?
Poseł zatrzymany przez CBA i podejrzewany m.in. o pranie brudnych pieniędzy to ten sam, który chwalił się niedawno, że znaczną część pieniędzy zdobył dzięki szczęściu w Lotto.
Chwalił się, że często wygrywa w Lotto. Kim jest poseł, którego zatrzymało CBA?
Poseł zatrzymany przez CBA i podejrzewany m.in. o pranie brudnych pieniędzy to ten sam, który chwalił się niedawno, że znaczną część pieniędzy zdobył dzięki szczęściu w Lotto.
https://wiadomosci.wp.pl/chwalil-sie-ze-czesto-wygrywa-w-lotto-kim-jest-posel-ktorego-zatrzymalo-cba-6131018824108161a
Wujek a Ty ciągle narąbany, robisz coś swojego?
byś podesłał po promocji
byś podesłał po promocji
Wujek do pracy w takim stanie, nie wiem czy mogę położyć się normalnie spać...
@ Faral40
mam nadzieję, że Ty nie idziesz w takim stanie do pracy jak to zrobił Wujek
mam nadzieję, że Ty nie idziesz w takim stanie do pracy jak to zrobił Wujek
Dziękuję Krasnalek, Wszystko OK, a nawet jeszcze lepiej. W zdrowiu problem zniknął. W klasie przodująca w 1 trójce
Wysłałem eurojachpot z chybika na początek, 3,16,33,44,46 i 2 z10 to 2,6 . żadna nie weszła "0"
już nigdy nie zagram w tą grę
już nigdy nie zagram w tą grę
Oki Forsami Ja gram mm od ponad 20 lat na wszystkie losowania, ale czasami się zwróci. największa wygrana to 180 zł w systemie... to teraz oblicz ile w plecy za marzenia trzeba płacić
@ Forsami tak rozumiem, chociażby dla adrenaliny... na większą wygraną to tylko szczęśliwcy a ktoś na to zapłacić... Dobranoc
@ megamocny zmień wartości z gwiazd, na halucynogenne, wibracje częstotliwości poczekaj na wyniki
Nusia wysłane? u mnie na stałe 11 losowań wcześniej była 7/10 wysłane i 140 wpadło, tym razem wczoraj nie zdążyłem wysłać a dzisiaj pozamykane i poszło bokiem 380 zł
@johno dziękuję gram ponat 20 lat, największa wygrana 820 zł....
@ johno , ja 0,5 roku spóźniony od początku mm, ale codziennie.
@ johno trraz tylko 1 zakład, czasami mam napad jak wczoraj i z tych liczb wysłałem wczoraj 7/7 i dzisiaj by było 7/7
@ Robal_36 nie , pewnie wybrałbym inne, ale z tej 10 czasami robię. 7/7
05 08 12 17 19 20 28 29 61 77 , mnie zawiodła 17 i 20 to teraz szczególnie będę je zaznaczał na kuponach
Kto dzisiaj losuje, Moreno?
Conrado Moreno-Szypowski
@ConradoMoreno3
Mam podwójne obywatelstwo. Czuję się Polakiem i Hiszpanem jednocześnie. Miałem przykre doświadczenia jako dziecko w Hiszpanii, wielokrotnie wyśmiewano moje polskie pochodzenie, przykre słowa wypowiadali sami nauczyciele. W Polsce było odwrotnie. Polskę utożsamiam z Tolerancją.
5 560
14:58 - 14 lis 2018
https://wmeritum.pl/conrado-moreno-polska-hiszpania/255214
Conrado Moreno-Szypowski
@ConradoMoreno3
Mam podwójne obywatelstwo. Czuję się Polakiem i Hiszpanem jednocześnie. Miałem przykre doświadczenia jako dziecko w Hiszpanii, wielokrotnie wyśmiewano moje polskie pochodzenie, przykre słowa wypowiadali sami nauczyciele. W Polsce było odwrotnie. Polskę utożsamiam z Tolerancją.
5 560
14:58 - 14 lis 2018
https://wmeritum.pl/conrado-moreno-polska-hiszpania/255214
GABRIEL, To racja z tą zadumą, Niedawno mego młodszego braciszka pokonał rak, obecnie wójka, dzisiaj o 16 rużaniec
Też nie umiem, bez pomocy,ale moja 10,5 letnia córeczka umie. też dostała w tym roku różaniec na I KŚ
Tak moje słoneczko, samotny tatuśkiem jestem i mam zdolną córeczkę
@GABRIEL Dziękuję i to mi na Dobranoc, bo z rana muszę śniadanie przygotować
Nie wytrwałem na stałych, dzisiejsze 8/10 poszło, 07 16 25 29 30 38 45 49 64 72
jeszcze codziennie gram na drugą dziesiątkę...
jeszcze codziennie gram na drugą dziesiątkę...
Witam, pytanie, czy u was też nie działy lottomaty?
w Suwałkach nie działy i nie mogłem wysłać swego stałego kuponu co gram 25 lat na ten sam zestaw....?
w Suwałkach nie działy i nie mogłem wysłać swego stałego kuponu co gram 25 lat na ten sam zestaw....?
CAŁA PRAWDA O LOTTO - KULISY TELEWIZJI NA ŻYWO!
https://www.youtube.com/watch?v=M3HhhA1QPyw&feature=push-u-sub&attr_tag=PGbD5K50EiB6J9hL%3A6
https://www.youtube.com/watch?v=M3HhhA1QPyw&feature=push-u-sub&attr_tag=PGbD5K50EiB6J9hL%3A6
3 853 678. jagawisia 2020-05-23 (22:58)
Dziękuję, jak widać nie uznane...
Dziękuję, jak widać nie uznane...
Nr transakcji I600000-10616-29595405-1-8 . Nie rozumiem, dlaczego nie naliczyli mi wygranej
Jest sposób na Lotto, wystarczy grać w czasie za 6zł a oddaje 20zł 

Po dzisiejszym losowaniu idę po poradę do Goździkowej Etopiryna na ból głowy, sam Stoperan nie wystarczy
Może ktoś mnie uświadomi
chodzi o wpis 3 882 240.
stary100 2020-06-18 (14:09)
Witam,dzisiaj ktoś na podał 3,26,80, dziękuje wygrałem dzięki tym trzem liczbą.
liczbą?
narzędnik liczbą liczba mnoga to liczbami...
napotykam w internacie takie końcówki może się nie znam na odmianów przez przypadka
chodzi o wpis 3 882 240.
stary100 2020-06-18 (14:09)
Witam,dzisiaj ktoś na podał 3,26,80, dziękuje wygrałem dzięki tym trzem liczbą.
liczbą?
narzędnik liczbą liczba mnoga to liczbami...
napotykam w internacie takie końcówki może się nie znam na odmianów przez przypadka
3 882 292. Wędrowca netowy 2020-06-18 (14:28)
Poprawiacz od siedmiu boleści:
> wygrałem dzięki tym trzem liczbom <
Tak powinno być
> wygrałem dzięki tym trzem liczbom <
Tak powinno być
Ok, 3 882 311. Wędrowca netowy 2020-06-18 (14:45)
Poprawiacz nie zmieniaj wypowiedzi, bo autor nie napisał poprawnie dwóch liter.
> om <
Tylko o to chodziło.
, nie chcę się sprzeczać, ale w internetach coraz więcej widzę takie błędy ...
Poprawiacz nie zmieniaj wypowiedzi, bo autor nie napisał poprawnie dwóch liter.
> om <
Tylko o to chodziło.
, nie chcę się sprzeczać, ale w internetach coraz więcej widzę takie błędy ...