Wpisy użytkownika rutra
Łącznie 522 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 706 921. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Mój kupon jeszcze do jutra 14 jest ważny. Teraz na pewno będzie 10/10.
No nic, jutro o 14 będzie 10/10, a jak nie to San Marino wygra 1:0, a jeśli też nie to pojutrze Jackpot w Pawerball
ale farciarz, ja w tym Keno to raz bym wygrał 4/4 tylko się 5 sekund spóźniłem i w następnym losowaniu już czwórki nie było
ja zagrałem na 5 losowań, więc zwiększyłem szanse wygranej o 80%, ale już 4x nie trafiłem
San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino
trzeba było motylku losowanie oglądać, ale nie martw się nikt nie wygrał
San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino San Marino
To trochę nie fair, raz powinno być możliwe przesadzenie z treścią
ja lecę na zakupy, trzymajcie się i niech wygra lepszy - San Marino 1:0
Dlaczego w regulaminie tej strony jest napisane, że trzeba ukończyć 18 lat by zostać użytkownikiem, skoro ja tu się rejestrowałem 4 lata temu w wieku niespełna 16 lat.
no ja już niebawem skończę 20, ale jak się tu rejestrowałem to miałem 16
ja nie raz trafiłem szóstke w lotto, ale nie wygrałem, bo akurat szóstka często wypada
Kto dziś wygra:
-San
Kto:
-Marino
Kto:
-San Marino, San Marino, San Marino
do boju do boju San Marino
-San
Kto:
-Marino
Kto:
-San Marino, San Marino, San Marino
do boju do boju San Marino
San Marino wbiło kiedyś bramkę Anglii na Wembley w 9 sekundzie to Polsce nie wbije u siebie
Pasko dlaczego nikt mnie wywalił jak się tu w 2009 roku rejestrowałem, miałem wtedy dopiero 16 lat a to wbrew regulaminowi
Niestety nie udało się 1:5 ale i tak brawa za pięknego gola po stałym fragmencie gry
Nie udało się trafić 10/10 w Multi
San Marino nie wygrało z Polską 1:0
Ale za to za 23h na pewno trafię Jackpota w Powerball
San Marino nie wygrało z Polską 1:0
Ale za to za 23h na pewno trafię Jackpota w Powerball
Jak wygram te 240kk$ to dam wam po milionie
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
forintów węgierskich
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
forintów węgierskich
jak myślicie jak wygram te 245kk$ w Powerballa to ile mi US zabierze? 75%?
Wiecie może dlaczego w meczu piłkarskim sędzia najczęściej dolicza 1 minutę w 1. połowie i 3 minuty w 2. połowie?
dzisiaj będziemy mieli Jackpota w Pawerballa już prawidłowo liczby wytypowałem
Jak wygram 245kk$ to się z Wami podzielę. Nie chcę by mi US zabrał 75%.
A niech to, nie trafiłem ani jednej liczby w Powerballa, a już myślałem, że trafie wszystkie
krzysztof c>>> jak to po co gram w Powerballa. A po co ludzie tu grają w Multi. Zagrałem jakąś hiszpańską loterie sezonową i dostałem vouchera, więc zagrałem Powerballa.
Nie wiem czy tu można reklamować strony, ale po prawej masz na żółto Typowania Multi Multi, Najlepiej Typujący itp., Światowe kumulacje i tam kliknij szczegóły.
Zagrałem raz kilka loterii za 10eur i przegrałem, potem wchodzę na stronę i dostałem jakiś bonus 10eur, więc znowu zagrałem i w jednej loterii trafiłem 4/7 i wygrałem 21eur, tak więc jestem na plusie, ale i tak bank sobie zabrał 20zł prowizji
krzysztof c > www_playhugelottos_com musisz się zarejestrować i wpłacić min. 10eur, a los w Powerballa z tego co pamiętam 4eur kosztuje
krzysztof c > Wypytuje adminów strony i nikt mi na to pytanie nie chce udzielić odpowiedzi. Tam jest takie coś, że jak chcesz wypłacić całą wygraną to dostajesz 176 mln w innym przypadku na raty rozłożą.
Właśnie o to chodzi, że nie wiem co by ci US zrobił jakbyś sobie przelał nawet 10mln na konto w banku.
Właśnie o to chodzi, że nie wiem co by ci US zrobił jakbyś sobie przelał nawet 10mln na konto w banku.
Jest możliwość na skrilla, ale na skrillu są limity i nawet jak ktoś ma konto VIP to i tak 10mln (nie wspominając o 176) chyba nie przyjmą.
176 jakbyś chciał sobie od razu wypłacić. A jak nie to rozkładają na raty, na 29 lat.
i wtedy dostajesz całość, z tym, że nie wiem jaka będzie wartość tych 317 za 29 lat
ale niedawno pisali jak jakaś pani stała w kolejce w sklepie i jakiś pan ją przepuścił, mówiła, że tylko dlatego kupiła los i trafiła główną wygraną, to był przypadek, ale tacy ludzie wygrywają
Nie przeczytałem Ludzi Bezdomnych, z Lalki za wiele nie zrozumiałem, bo czytałem ją przymusowo, nie wiem o czym to ja pisałem na maturze z polskiego to trzeba streścić fragment, lać wodę na 250 słów i uważać, żeby jakiegoś błędu kardynalnego nie popełnić.