Wpisy użytkownika rustu2009
Łącznie 1 919 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 061 644. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
sam9 ten zestaw 70 też mi pasililuś słoneczko to dziś wkońcu jakiś prezent ślubny od ts by wypadało
wczoraj w mini 5/5 tyle że 2z5 w jednym rzędzie 2z5 w drugim i 1z5 w trzecim
na22
3/3
19,23,42,
51,55,62
75,77,78
19,36,42
5/5
5,15,51,55,78
3/3
19,23,42,
51,55,62
75,77,78
19,36,42
5/5
5,15,51,55,78
obejrzałem 20minut estonia-polska żenada ,na zdf jest niemcy-argentyna i to warto oglądać 0-1do przerwy
hehe na zdf właśnie mówią że niemiecka skarbówka i policja zaczyna grzebać w szwajcarskich kontach obywateli niemieckich
lila widziałaś reklamę z teściową ing tak to jest z teściami hehe
michellex a mi nie żal bo kto ci da tak o 15 albo więcej procent za lokatę trzeba trochę myśleć...
teraz plichta otworzył na żonę nowy interes i znów się znajdą jelenie to Polska właśnie
po południu cienizna to może wieczorem trochę wygranych na mp bęndzie
lila dżenifer ma git pupę co chcesz od niej? Slawek ma zepsutą i nie płacze
czyli edi8 można wnioskować że totomix trafiony zatopiony i po firmie...
przepis jak wygrać w mini! 500tyś zł puścić 500zestawów 5z12 od typujących ze strony multipasko i jesteśmy na plusie hehe
tomcio1972 mam przerwę w graniu do przyszłego tygodnia muszę się zresetować bo nic mi nie idzie ale twoje propo chętnie poobserwuje
lilcia,hartge,ryszardz12,sam9,Wędrowco netowy wsźystkich których nie wymieniłem ola nie przejmuj się tu na czacie pełno zbokoli ale jak bęndzie za ostro to admin przystopuje
a ja zdawałem na...dużym fiacie 125p i to bez ręcznego bo zepsuty był!
a 15 i więcej razy?zdawać mam taką klientkę i ma niespełna 30lat i nie może sobie zdać
wiedziałem że zapytasz lila ja pracuję w hurtowni bielizny i odzieży
Pasko 21 to dobra godzina więcej czatowników uchyl rąbka tajemnicy zamykasz stronę sprzedajesz czy o co kaman!?
pasko pewnie odkrył algorytm do lotto i chce żebyśmy razem zainwestowali i mieli udział w trafieniu 6tki w lotto!
no właśnie a jak zagram system w lotto na 7skreśleń to ile zapłacę grając z plusem?
wyszło szydło że nas obserwują ale niech tam zapytam od drugiej strony nie musisz odpowiadać Adminie co w zamian zyskasz?
ogólnie adminie jak dla mnie to mogą być bo i tak są teraz bęndą widoczni,za to z przed roku niech oficjalnie na stronce przeproszą i git
już widzdę rozmowę maciek lotto co chciałbyś zapytać?
Zbokol multipasko:masz krzywa rur 5cm xxx?
Zbokol multipasko:masz krzywa rur 5cm xxx?
lucjusz ty się naoglądałeś chyba czegoś RADA RADA daj już spokój co ty z tą Radą ?
dobra spadam bo znowu lucjusz o tej radzie bez urazy ale to nudne się robi,a lotto dziś nagrodziło bronkoBANANANA I znikam
krzysia niech nam nie obraża bo bez kitu Pasko z siebie wyjdę i mi bana zrobisz!
dzisiaj po 14losowaniach moja parka 77,78wpadła oczywiście nie zagrałem
Nowa ankieta czy jesteś za wspólną grą w realu na lotto poprzez stronę multipasko
A.tak
B.nie
A.tak
B.nie
Hłehłehłe w pintol adminowi no tak troszku kultury panie Pasko
scolls
13max33
michellex
toja
lucek
darek/max
sambiana