Wpisy użytkownika ruletka
Łącznie 377 wpisów w archiwum, pokazane od nr 3 515 627. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Emeryt, podpisuje się oburacz pod uwagami do sztucznego inteligenta. Wyreczyles mnie.Ocena prawidłowa.
Jeśli masz pewność za liczby, ten sam zakład wysyłaj 30, albo więcej razy
Kocham grać na stawce z plusem i systemem na wszystkie gry.Kocham multipasko i całą Rodzinę
Arczibalik73, będziesz przepraszał podane liczby.Bedac służbowo w mieście z Ikra, wpadła mi poateczka, druga w życiu, a czwórek w Mini nawet nie liczę.Chcialam wyrzucić stare kupony Mini z 25.01.2019, a tam było 9000 zl.Wlasnie dzisiaj podałam 2 wygrane
Zaq69, ta odpowiedź była na Twoje pytanie.Na 21:40 typujcie na Mini te same liczby co na MM.Zachecam zagrać systemem na 6 liczb.
Zaq69, nic nie przegrałem bo za każdym razem mam wygrane.Ruletka zawsze wygrywa
Nie usunął samowolnie, a jego konto zostało usunięte na zasadzie " od nos, do wos".Mimo, że donosicielstwo jest obrzydliwe, w tym przypadku reakcja Admina zbyt spóźniona, a decyzja trafna.Ppstawiono ramę chamstwo, drwin z wiary i wierzących, oraz namawianiu do odebrania sobie życia, a to już 2 artykuły kk.
Ludzie są inni , niż za moich dziadków. Było biegnie, ale ludzie szanowali się.Pomagali sobie wzajemnie.Teraz niszczymy się wzajemnie, i to skutecznie.
Mam kupon na MM 10/10 z plusem.Przez 5 kolejnych losowań była drobnica.Straty.Wczoraj nie zagrałam nim ( chybik), wyszły 3 liczby 27 jako plus , raz 6, 2 razy 7 z plusem.Jak nie bluźnic?
Zazdrość Was zezre.Z rakiem można wygrać, z głupota nie wygrasz.
Wygrywać trzeba umieć.Gra, to taktyka.Na portalu podają inne liczby, grają sprawdzonymi.Zbyt dużo wróżbitow, większość ufa, wierzy liczbom podawanym na czacie. I tu jest błąd.Ufaj samemu/ej sobie.
Tylko intuicja, własna intuicja i kalendarz.Kalendarz jest tym trzonem , tajemnica.Strona 94 pewnej mądrej książki.Tam jest tajemnica wygrywania.
Jesteś chory , bardzo chory!!! Wolę przejść przez pole minowe, niż koło Ciebie.Nie wiem dlaczego pisząc do Ciebie, przestrzegam zasadę pisowni zwrotów grzeczniscjowych? To wartości wyniesione z domu i z nauki.Jesli miałbym napisać wyraz " cham", zwracając się do Ciebie, z całą pewnością napisanym przez wielkie "CH".
By ułatwić Ci zadanie, podam Ci nr telefonu, adres zamieszkania , pobytu, a nawet PESEL.Moze będziesz mógł spokojnie spać.Czego Ci życzyć? Ja życzę Ci Nieba
Znałam dwóch takich agentów.Interesowali się ludźmi jak ten.Pierwszego szlag trafił w swoje urodziny, w miesiąc za nim poszedł zięć.Drugiego zawarł RAK.Prosze źle nie zrozumieć.(Co zrobił Judasz ?).
Masz takich przyjaciół, jak w profilowym.Do czasu gdy masz pieniądze i będziesz je rozdawał.
Mamy tylko dwa życia.To drugie zaczyna się,gdy dotrze do nas, że mamy tylko jedno
Wczoraj kupione na 2 losowania:
7,9,10,13,33,39,42
4,13,31,32,34,37,38
4,22,24,31,33,35,36
Zobsczymy.Suoer Szansa też ajtywiwana: 508.
7,9,10,13,33,39,42
4,13,31,32,34,37,38
4,22,24,31,33,35,36
Zobsczymy.Suoer Szansa też ajtywiwana: 508.
Witam. Gramy dalej. Kumulacja w Lotto do soboty, do 18 milionów.
Zaq69,17,14,25,38,40,innej opcji nie biorę pod uwagę.Twoje jutro
Forsami, to nie wiele brakuje Ci do szczęścia by się pośmiać.Znasz gostka? Pewnie dzięki temu, który przekazuje wiadomości osobom trzecim.Dzisiaj obgada Franka, jutro Bronka, a następnie Ciebie.Forsami, życzę Ci promocyjnych wygranych na stawce.Oby Tosiek był z Ciebie dumny
Magda, masz gdzie, ale nie masz z kim? O Magdzie: Ma-gdzie-ale-nie-ma z kim.
Zagłębie Dąbrowskie ( Sosnowiec, Czeladź,Dąbrowa Górnicza, Jaworzno).
W T.S.zycie zaczyna się po 12:00.Żadnych komunikatów o mojej wczorajszej wygranej jeszcze nie ma,a kasa już na koncie
Gram własnymi.Pewniakow nie podaję na profile i na czacie.Nie korzystam z liczb z innych profili i z podawanych na czacie.
W EuroJackpot zagrane w Niemczech, tylko 10 zakładów.Tymi samymi zagram w Polsce.
Forsami, Ty masz zapisane dożywotna grę w Lotto i trafienie szóstek w wyobrazni
Limanowskiego, nie Małachowskiego.Po sąsiedzku Czeladź.Pamietacie wczorajsza rozmowę?
Na sobotnie losowanie lotto, bez względu na ilość zawartych zakładów, pula gwarantowana za 6 trafień wynosi 10 milionów zł.Tym sposobem T.S.chce zachęcić do gry w Lotto.Grajcie jak najeci.
Gwarantowane liczby na Lotto to:
4,7,14,34,38,39
3,8,15,35,37,47
4,7,14,34,38,39
3,8,15,35,37,47
Grajcie tymi liczbami po 10 razy.Podajcie więcej pewniaków na czacie
Gosia77, czekamy na Twoje pewniaki. Podaj ich nie mniej niż 100
Mewa, czytaj na FB, słuchaj radia, dzwon do T.S.Czytaj komunikaty na Lotto.pl
Mewa, sięgnij do słownika ortograficznego.' Zależy ", nie ' zalerzy'.
Mewa, jesteś podejrzliwa jak każdy Polak i prawie każdy Portalowicz.Dlaczegos biedny? - Bos głupi.Dlaczegos głupi? Bos biedny
Mewa, połóż rękę na mem lonie.Co to jest ' memlono', pewnie zapytasz?
Abudabi89, bądź tak dobry, przed każdym losowaniem podaj koleżankom o kolegom gotowe pewniaki 5/5, 6/6, a najlepiej jak jeszcze je oplacisz.Gdy swoje wygrane dasz niedowiarkom, zostaniesz świętym.
Proszę podawać numery kont bankowych, zamiast skanów, wyślemy Wam połowę wygranych
Pomyślności w losowaniach lotto.Oby te szóstkę trafił kolejny
K u B r a C z e k
K u B r a C z e k
Najskuteczniejszymi oszustami są organizatorzy gier w PL i promotorzy tych gier.( Pyry i Sledziki).
Bruno712, gratulacje. Viva z Golden, szkoda, że na sucho masz 6 w lotto
Niektórzy już nie zmadrzeja. Od tych liczb przewraca się im we łbach.Beda mieć raka mózgu, o ile to mają.Wal jutro się pomodlić o zdrowie i za kapusi.Blokuj luciu dalej.Mamy w tyle twój portal.
Zarabiaj dalej na głupocie ludzkiej, bo na niej T.S.i admin robią interes.