Wpisy 3 565 762 – 3 565 861
10 maja 2019 00:00 → 10 maja 2019 09:42, 100 wpisów
Były kierowca premiera pracuje w Lotto.Maja ogromne premie gdy nie padają główne wygrane.
Niech ujawnia zarobki w T.S.poczawszy od kierowcy do prezesa włącznie.
Dziwię się, że Admin nie nie wie na temat podwyżek opłat za Mini i jakiejś promocji EuroJackpot. Był na czacie, powiedział 'a', ale już 'be'nie wydusil.
Sobotnie losowanie Lotto z gwarantowaną pulą 10 000. No niesamowite. Wspaniały TS dołoży
Ja nie oglądam żadnych losowań,nie słucham radia, nie oglądam telewizji. Słucham tylko Radia Maryja.
Piękne audycje.Rozmowy niedokończone.Wspaniale wywiady z Antoim M.
3 565 752. Faryzeusz bardzo trafne stwierdzenie , coś w ty chyba jest, bo ja tez odnosze takie wrazenie bo umnie jest to samo od kilku dni, im wiecej przegladam tutaj typowanie liczb na stronce tym wiekszy galimatias sie w głowie robi, lotki sie wysyła i wielkie G z tego jest, a kasa idzie w błoto , zero wygrasnych w realu ostatnimi dniami
Cześć
O Qbraczek sluchaj cos6Ci powiem
Arczibalik73, trzeba opuścić portale typu lotto.Organizstorzy wszystko wiedzą o sposobie typowan i gier.Du.pnac tymi portalami, pewniakami, zagrać od czasu do czasu.To jest wielkie oszustwo.
Qubraczek jak Ciebie nie było to bardzo czesto o Tobie pisali.
Gonzaga.
Ciągle pisali Qubraczki to Qubraczki tamto. Skąd oni wiedzieli że Ty tu będziesz?
Kiedyś dużo pisali o Qubraczkach a ja ich nigdy tu nie widziałem o to mi chodzi
Nie każdemu psu Burek.Nie wiem o jakie kubraczki biega. Czy o te, które zakłada się kotom na grzbiety?
Mnie opinie idiotow nie interesują. Zwisa mi to koło konskiego zwisa co kto pisze i gada.
I jak się tu pojawileś to przestali o Tobie pisać
Trochę to dziwne
Baranka strzelam zawsze z rana
Wieczorem już nie bo to by było za dużo
Może nie jesteś w temacie i nie wiesz o co biega ?
Ale ok Nie chcesz o tym rozmawiać to luzik. Nie było tematu
W takim razie idę spać
Dobrej nocy
Dobrej nocy
Cześć w banku Pani powiedziała że ta karta , Credit Agricolu powinna iść do domu nr. 13 bo my mamy 5. Ale drugiego Krzysztofa C nie ma u nas to dziwne. No i co tata Pani mówi z tego domu wyjaśnić dlaczego tak się stało ? Że dostałem kartę lecz nie mam u nich konta. Jak myślicie czemu tak się stało ?
Na samym lotto, T. S. zarobił wczoraj ponad 8 milionów złotych. Największą orkiestra w Polsce jest lotto bo jest jeden bęben, a miliony cymbalow.
Udało się mi ustrzel8c 4/8nw Mini, obstawione chybiki i 6/6 w MM, stawka 2.
Też obstawione chybiki.
Obejrzyjcie sobie film na YT-o warszawskim getcie
-zwraca uwagę brutalność policji żydowskiej
...Chociaż może nie oglądajcie przed snem
-zwraca uwagę brutalność policji żydowskiej
...Chociaż może nie oglądajcie przed snem
ja te filmy widziałem już wielokrotnie,ale chodzi o nieświadomych tych rzeczy
lewy stracił(a) możliwość pisania na czacie przez najbliższe 8h.
23 dalej ciągnę jako pewniaka może pociągnę do wieczora dłużej nie bo ile można kiedyś napewno wpadnie a ja chce juz
ciekawe czy bedzie troszke powtorek z 4 z 70 tek i pare innych z wieczora o 14h do tego cos z lotto lotto plus mini
Na sobotnie losowanie lotto, bez względu na ilość zawartych zakładów, pula gwarantowana za 6 trafień wynosi 10 milionów zł.Tym sposobem T.S.chce zachęcić do gry w Lotto.Grajcie jak najeci.
Gwarantowane liczby na Lotto to:
4,7,14,34,38,39
3,8,15,35,37,47
4,7,14,34,38,39
3,8,15,35,37,47
Grajcie tymi liczbami po 10 razy.Podajcie więcej pewniaków na czacie
ruletka piszesz gwarantowane a jeśli tak nie będzie to czyli co będzie świadczyć o tobie od takie małe pytanie bez jakich kolwiek ale czy tym podobnym
Gosia77, czekamy na Twoje pewniaki. Podaj ich nie mniej niż 100
nie no po to jest czat by cos podac od kazdego zalerzy czy mu bedzie pasowac jak ktos niechce nie podaje nic na sile
Mewa, czytaj na FB, słuchaj radia, dzwon do T.S.Czytaj komunikaty na Lotto.pl
Mewa, sięgnij do słownika ortograficznego.' Zależy ", nie ' zalerzy'.
no dobrze nie przesadzam tobie pisaniu tobie samej lub samemu do siebie dla własnej informacji bo raczej nikogo to nie obchodzi tak jak podobne teksty pisane pod innymi nickami innych osób sorrki bez urazy ja tak to widzę miłego dnia ruletko samych słodyczy
dziękuje za zwrócenie uwagi postaram sie poprawnie pisać aczkolwiek tu nie ho o ortografie lecz o to co sie chce napisać a po zatem to nie szkoła ale co tam miłego jeszcze raz i sorrki ze przeszkadzam pisaniu dla pisania samej samemu sobie bo kogo to samych słodyczy kochana kochany a przede wszystkim zdrówka lecę frune
Mewa, jesteś podejrzliwa jak każdy Polak i prawie każdy Portalowicz.Dlaczegos biedny? - Bos głupi.Dlaczegos głupi? Bos biedny
ruletko ojej chyba pokazalas takie oblicze Polaka co to mionow czyzby uczyl marcin marcina a sam......
kogos widza a swojego to nie piekne dobra nie ma co buzi buzi ruletko mniej zlosliwosci i patrzenia tylko na siebie nie innych a teraz pisz ja milcze
Mewa, połóż rękę na mem lonie.Co to jest ' memlono', pewnie zapytasz?
Moje typy zatypowane na 14 sta i kupione chodzi o te 5/5 stawka 10 ...narka idę spać po 3 zmianie
Mysle o mini...
Reszta gier odpada
Jutro Lech Cracovii...to nie bedzie mecz przyjazni...obie druzyny walcza o przyblizeniu sie do Jagi
Reszta gier odpada
Jutro Lech Cracovii...to nie bedzie mecz przyjazni...obie druzyny walcza o przyblizeniu sie do Jagi
Sprzedam Rolls roycea cupetakie ogłoszenie znalazłem za 979 tys... no te 9 kafli już mam