Wpisy użytkownika qjaster
Łącznie 6 303 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 589 111. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ja puszczalem razy 5 10skreslen stawka 5 bo mi sie rekordowa wygrana w mm przysnila i nic przez tydzien nie poszlo
tak teraz tylko wysylal bede esmsy bo nic nie wygralem przez neta
od 1 szego sie zaczyna czy co bo niema zadnej iformacji dotyczacej loteriady nagród i regulaminu przede wszystkim
niewiem ale przez neta w zeszlym roku mialem z 500 wpisów numerów loteriady i nic nie wygralem w tym roku postawie na smsy
wygralem kamere samsung za okolo 600 zl w konkursie wiedzy o lotto za pomoca smsów
o taka
http://www.lotto.pl/aktualnosci/ruszyl-konkurs-sms-codziennie-do-wygrania-kamera
http://www.lotto.pl/aktualnosci/ruszyl-konkurs-sms-codziennie-do-wygrania-kamera
kilka dzien zaczynal sie od pólnocy to czekalem do 00-01 i wysylalem to bylo na czas szybkosc odpowiedzi
7 liczb sie powtórzylo to postawil bym z 8 powtórek
54 55
i z tego sobie dobrac ze dwie 25-28-47-62-63-59-60-42-7-66-
54 55
i z tego sobie dobrac ze dwie 25-28-47-62-63-59-60-42-7-66-
powtórki z powtórek z 21
i takie co 3razy ich nie bylo to za 4razem powinny byc
albo policzyc jakiej liczby nie bylo powyrzej 10 razy jak wyjdzxie nieparzysta to liczba to powturzyc sie conajmniej dwa razy
i takie co 3razy ich nie bylo to za 4razem powinny byc
albo policzyc jakiej liczby nie bylo powyrzej 10 razy jak wyjdzxie nieparzysta to liczba to powturzyc sie conajmniej dwa razy
wasyl
wpisz takie liczby do takiej mapy 52 66 69 70 74 75 76 77
wpisz takie liczby do takiej mapy 52 66 69 70 74 75 76 77
acha jak tam typowale to bylo 4 osoby to tera jest w tym miesiacu 10 jednej nam brakuje to jak ktos jest chentny do typowania w gr C to 1 osoba od lipca jest potrzebna
to ja sie tylko zajalem reklama tej gr zajalem aby typowalo wiecej osób
wiecie jaka parka w najbliszych 2 tygodniach bedzie kilka razy
56-75 bo jej nie bylo a teraz wylecialo to bedzie wylatywac czensto teraz
56-75 bo jej nie bylo a teraz wylecialo to bedzie wylatywac czensto teraz
witam
ta kumulacja jest inna niz wszystkie liczby parami po dwa razy te same wychodza
ta kumulacja jest inna niz wszystkie liczby parami po dwa razy te same wychodza
jak tam nowa zdrapka monopoly
-
sztybkie sto kiedy wchodzi ja planów ts nie znam ale kumulacja ile teraz jest
-
sztybkie sto kiedy wchodzi ja planów ts nie znam ale kumulacja ile teraz jest
ja 4 i to samo przypomina mi to koty io psy oraz skrzyzowanie dawnej zdrapy pociuag z forsa