Wpisy użytkownika qbam
Łącznie 4 037 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 962 400. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
Czesc Artur i Sniezynek.sniezynek ja dzis pracuje w zespole i jest zapieprz wieli mnie od 17. O kt jutro masz czas to przedzwonie?
czesc sniezynek zdzwonimy się jutro? bo dziś wzespole pracuje i tel mam out
ok sniezynek-jutro wszystko obgadamy żeby ludziom typowania nie zamydlac
Po 10/10 widac,ze polska odmiana tej gry to lipa przy stawce 2,50.wszedzie placa 250000 razy stawka wiec powinno byc 500 000
a czemu nie grasz makler? masz ciekawe pomysły jak sporo osób tutaj
krasna powiem Ci ze multi ma kursy 50% zaniżone względem podobnych gier na swiecie
witam wszystkich
Janosik a co z Multi gdzie wszędzie za 10/10 jest 250 000X stawka a unas 125 000 X stawka
Janosik a co z Multi gdzie wszędzie za 10/10 jest 250 000X stawka a unas 125 000 X stawka
Lotto ja tylko 1 zaklad puszczam w sumie mini tez choc tam jest potencjal
Szkoda ze bonus rozbity w multi znowu najnizszy kurs za 10/10 w europie
Patrzyłem czy nie mozna by ścisnąć sniezynek tego zakładu ale nie ma sensu bo nie płacą za 2/3?
Forsami wartości oczekiwane są super multi to badziew w porównaniu z tym-ile było wygranek marek za 3/21?
angierski alfa witaj
ostatnio kilka razy w mini były 3 kolejne liczby
ostatnio kilka razy w mini były 3 kolejne liczby
https://www.multipasko.pl/wygrane-lotto/express-lotek/29-08-2017/
angierski
3 wygrane
angierski
3 wygrane
doktor jesli chodzi o mini to 11 razy łatwiej trafic 5/5 mini niż 10/10 w multi i 35 %łatwiej niż 9/9!
hej Iwonka
zcałym szacunkiem ale uzytkownicy Multipasko to ilość osób w granicy błędu statystycznego wsród grajacych
zcałym szacunkiem ale uzytkownicy Multipasko to ilość osób w granicy błędu statystycznego wsród grajacych
gryks bardzo fajna metoda-jednak 10 /10 to nie jest 5 parek tylko 45 trafionych parek
ale takie dobieranie zajmie czesc kombinacji
ale takie dobieranie zajmie czesc kombinacji
edi8 sam coś takiego wymysliłem kiedys myslać ze odkryłem ameryke-redukcja do wyboru 4 liczb.
A masz coś (oczywiscie nie jak tu na wszystkie opcje) na 3 powtarzajace sie liczby?
A masz coś (oczywiscie nie jak tu na wszystkie opcje) na 3 powtarzajace sie liczby?
witajcie wszyscy
mówiłem ze jak wróca z urlopów odblokuja bonus multi
mówiłem ze jak wróca z urlopów odblokuja bonus multi
odkad zrobiłem przerwe w grze zaoszczedziłem 100 zł;/ smutne bo lubie grac
to 10/10 gram, ale warto miec swiadomosc ze mini 5/5 jest 10 razy latwiej a kaskade, exp 7 razy łatwiej strzelic
kaskada to gra transzowa-nie ma dwóch takich samych losów-dlatego nie ma np dwóch , 3 wygranych i liczba grajacych jest mniejsza niz w multi i innych grach
kaskada to kicha, superszansa i Exp tez
10/10 to kicha do kwadratu.
Najlepsze są mini i lotto +(gdyby mogło byc samo)
10/10 to kicha do kwadratu.
Najlepsze są mini i lotto +(gdyby mogło byc samo)
Junak podobna kombinacja srednio co 15 464 losowania, chyba ze mają dziury w pseudolosowosci
tomi stawki w polskim multi to oszustwo-ale nie ma innego organizatora gier wiec gramy w to
Junak-niektórzy widzą korelacje między losowaniami w keno-ale gdyby były juz ktoś rozbiłby bank.
tomi-keno to papierowy automat-mam swoja opinie na temat tej gry
tomi-keno to papierowy automat-mam swoja opinie na temat tej gry
i moje typowanie pokazało ze to zawracanie ,,*upy"-wpisałem po prostu 12345 a i tak nie wysłałbym raczej takiego kuponu
całe to typowanie to...... w końcu wpadnie ciag kolejnych liczb.... tylko kiedy?
dsis mam nocke makler ciekawe czy ktoś będzie z multipaskowego betonu
ja normalnie zazdroszczę niektórym takie wyniki poza moim zasięgiem