Wpisy użytkownika polkinia
Łącznie 180 wpisów w archiwum, pokazane od nr 69 894. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
witam:) czy jest progresja na parke ????? do tej pory gram na 1 kulke. jeżeli jest możliwe zagrać na parke progresją to prosze mi opisać co i jak. pozdrawiam
dzieki:) za odpowiedz. musze sobie zobaczyć jak to wychodzi na parke. pozdrawiam
Witam:) na 22 godz **** 58-72-5 **** **** 5-7-17-56-58-72-77 ****
celnych typowań :)
celnych typowań :)
witam :) lila -a ja myśle ze ty pomyliłaś chaty tutaj na tym chacie nie szuka sie osoby do towarzystwa tylko szuka sie np. pomocy w grach liczbowych systemach itd. jak na moje oko to ty zaśmiecasz tego chata,pełno twoich wpisów i niczego przez ciebie nie idzie sie doszukac jesli chodzi o informacje od innych na temat liczb :( ty i twoja kolezanka co dostala bana niszczycie atmosfere tego chata. A edi8 zawsze pomoze jesli chodzi o system czy wytlumaczy cos na temat liczb, wiec zastanow sie zanim cos napiszesz. jesli ktos nowy tutaj wejdzie to jak myslisz do kogo napisze o pomoc co do gry ???? bo napewno nie do ciebie hahahahaha no chyba ze bedzie chcial cos innego hahahahahah porade na temat kulek hahahahaha jak chcesz sobie poflirtowac to polecam onet albo wp albo jeszcze inne pokoje hahahahah a moze zaczniesz tutaj podawac przepisy kulinarne hahahahahahah
lila- napisze tak- widze ze długo siedzisz przed kompem a to jak na moje to juz oczyms swiadczy hahahahah ja udzielam sie tutaj jak juz musze to znaczy jak mam problem ZWIAZANY Z GRĄ a ty widze ze zasmiecasz chata i basta hahahahah jak tylko wchodze na chata to co widze same wpisy lila i madzia. dlugo milczalam ale dzis napisalam co mi sie nie podoba na tym chacie. mozesz sobie teraz komentowc bo ty to lubisz hahahahaha
jestes żałosna lila tak jak twoja koleżanka hahahahaha mogłas jeszcze pare fotek dac hahahahahahah
mozesz sobie pisac teraz do bolu hahahaha ja mykam napisalam co mysle i tyle w tym temacie mam brak czasu na pierdoly a ty sie baw hahahahaha
mam do was pytanie, jak ja zatypowałam pewniaka w MM to mogę znowu zatypowac dopiero jak on wpadnie??
ok, mam nadzieję że ten mój pewniak bedzie trafiony w końcu to mój pierwszy raz )
a zapytam z ciekawości czy ktoś już trafił te 6 z 12 typowanych na lotto ??
4/5 i 3/6 no coś nareszcie wpadło a te 4/5 i jeden obok bo miałam 3 a było 4

Witam
dzisiaj robię pauze w grach liczbowych, w poniedziałki nie warto grac bo jaki poniedziałek taki cały tydzień ha ha ha ha
dzisiaj robię pauze w grach liczbowych, w poniedziałki nie warto grac bo jaki poniedziałek taki cały tydzień ha ha ha hazobaczcie sobie słodkie http://www.cda.pl/video/618747/Papuga-gadajaca-po-Polsku-Jaki-dobry-buziak
mój sznaucer to jest mały cykor
hahaha papuga pewnie by rządziła hahahahah
hahaha papuga pewnie by rządziła hahahahahwyleciała bym razem z papugą hahahah musiała bym go przekonac hahaha sabina kocha szymka kocha,jaki słodki buziak hahahaha
pytam dlatego bo kiedyś grałam w totmix w liczby ale zakazali, a jak bym chciała obstawiac mecze to można przez neta?? bo karte mam w totomix.
wpłaciła bym sianko raz i mogła bym sie pobawic przez neta. w liczby grałam progresją i na tym fajnie wychodziłam
no ale się skończyło 
no ale się skończyło 
napisze tak takie emocje jak były przy progresji grając na liczby to multi sie teraz chowa
jak trafiłam przy trochę dalszym progu to tak skakałam że sąsiadka słyszała hahahah tego mi brak tych emocji 
jak trafiłam przy trochę dalszym progu to tak skakałam że sąsiadka słyszała hahahah tego mi brak tych emocji 
no to teraz wiem dlaczego tak mało ludzi odpowiada na jakieś pytania, bo tutaj kobiety są zazdrosne hahahahah
widzę chat tylko dla znajomych i dlatego tyle osób śledzi chat i tylko śledzi 

mam pytanie ten bonus zdaje mi sie ze na 14godz było 820 i teraz tez jest 820 ??
witam
mam do was pytanie, wysłałam 23.04 kupon juz na pierwsze losowanie i na kuponie miałam napis że bonus w mm przekroczył 580 jeżeli z losowania na losowanie jest dodawane 10 000 to dzisiaj ten bonus 610 to troche mało, czy się mylę ??
mam do was pytanie, wysłałam 23.04 kupon juz na pierwsze losowanie i na kuponie miałam napis że bonus w mm przekroczył 580 jeżeli z losowania na losowanie jest dodawane 10 000 to dzisiaj ten bonus 610 to troche mało, czy się mylę ??Witam takie pytanie- wczoraj oddałam kupon wygrany na 6zł i wysyłałam sobie multi i co się okazało w domku że mam wysłane kupony ale przez przypadek kobieta mi oddała ten kupon wygrany na 6zł z przyczepioną taką karteczką wygrana 6zł...itp. czy teraz ja mogę oddac ponownie ten sam kupon i dostane 6zł ?? był już taki przypadek u kogoś ??
Witam. pewniak na dziś to ,,2,,
do tego może jeszcze ,,21,50,40,67,45,,
do tego może jeszcze ,,21,50,40,67,45,,
Ale ignora macie włączonego na nowych, co jakiś czas ktoś się nowy odzywa na tym czacie ale wy co wy nic ignor totalny.
Tak to piszecie ileś tam szpiegów, ale sami doprowadzacie do tego że jest mała grupka na czacie i ileś tam szpiegów.
A w grupie siła !!!!! czym więcej osób tym więcej pomysłów na tego ts-a. no ale szkoda się odzywac na tym czacie !!!!!!
Tak to piszecie ileś tam szpiegów, ale sami doprowadzacie do tego że jest mała grupka na czacie i ileś tam szpiegów.
A w grupie siła !!!!! czym więcej osób tym więcej pomysłów na tego ts-a. no ale szkoda się odzywac na tym czacie !!!!!!
Witam
co myślicie o takich liczbach 10,30,75,44,53,57
jest szansa że coś wpadnie??
co myślicie o takich liczbach 10,30,75,44,53,57
jest szansa że coś wpadnie??
Witam
mam pytanie- jaki jest koszt gry w mini systemem jak zaznacze na kuponie z 6 ??? z 7 ??? z 8 ???
mam pytanie- jaki jest koszt gry w mini systemem jak zaznacze na kuponie z 6 ??? z 7 ??? z 8 ???
musiała bym wyjść na ogródek i sprawdzić na metkach
jedna na pewno jest amerykańska
jedna na pewno jest amerykańska
owoc wszystkie miały tylko że mało, kupowałam 5 i 3 letnie sadzonki
witam ponownie
pytanie dla grających w keno - w co jest łatwiej trafic keno ? czy multi ? bo widze że keno ma bardzo niskie te główne wygrane np. 7 na 7
pytanie dla grających w keno - w co jest łatwiej trafic keno ? czy multi ? bo widze że keno ma bardzo niskie te główne wygrane np. 7 na 7
« Poprzednie 100Kolejne »

dla wygranych