Wpisy użytkownika piterex
Łącznie 946 wpisów w archiwum, pokazane od nr 529 139. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
« Poprzednie 100Kolejne »
4 zakłady mini na cht, 2 trójeczki....jak trafić to z przytupem mam nadzieję że zapłacą minimum 3 dychy
pytanie do znawców zdrapek. Czy w XINGO "wolne pole" też widnieje w twoich numerach? Bo same numery ulozyły mi się w linię. 4 numery + wolne pole z tym, że wolnego pola nie było na liście numerów.
W pensji główna wygrana, bo dużo zakładów. Zobaczymy, jak będzie dalej. Zrobiłem eksperyment. 1 zakład skreślony na 8 losowań i jeden na cht też na. Ciekawe, czy się chociaż koszt zwróci.
Przywalili dzisiaj EJ, nie ma co.... Na 2 zakłady jedna liczba.
Dla bezpieczeństwa tej osoby TS nie powiniene podawać miejscowości, bo araz jakaś mafia się odezwie czy coś.
2+1 w Ekstra Pensji, to teraz będe wygrywac codziennie, bo trafione w sylwestra?
Na oficjalnej stronie EJ też wyników brak. Może powiedzą coś podczas losowania.
Do tego 3/6 w lotto + na cht, polecam program magayo lotto Ludzie jackpoty trafiają dzięki niemu
@4 110 465chevelle1970: Tak na 6 losowań, z programu
@4 110 470GTV: Jest darmowy, ale ma okrojone funkcje, płatna licencja jest dożywotnia.
@4 110 502Biedroneczka1977: Bez obaw, to jest program, który ma dobre recenzje. Nawet umieścili kupon z wygraną 4/5 w Mini Lotka na ich stronie.
@4 110 507arczibalik73: Magayo Lotto, nie tylko do mini. Wspiera też Ekstra pensje i Lotto. W Lotto też dobrze miesza, siadła mi ostatnio trójka w Lotto +. EJ można zatypować wybierając np Niemcy. P.S, nie mam z tego żadnych profitów. Piszę, bo może dzięki niemu ktoś rozbije kumulacje. ? ? ? ?
@4 143 654tytoniasz12: gratki, ładny wynik jednym zakładem? Wiem, co to za uczucie, jak jednej brakuje, bo miałem ostatnio 4/5 w mini i 4+1 w pensji.
@4 651 116Bolo22: bez plusa. Zagrane zwykłe na cht, bo promka.
« Poprzednie 100Kolejne »

so close, znowu
😉