Wpisy użytkownika phe
Łącznie 357 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 867 012. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ja skupiam sie na kolejnosci padania w trakcie losowania, a system buduje juz prawie rok
uwazam, ze wszystkie te matematyczne czary mary z prawdopodobieństwem i statystyka nie dadza sukcesu, ktory rozumiem poprzez czeste trafienia
bo po pierwsze rzucilo mi sie w oczy jedno - male roznice w ilosci padania liczb - tak w ogole
czasami mam wrazenie, ze po prostu one "staraja sie" wszystkie pasc tyle samo razy
zgodnie ze statyka tez nie jest ok, bo analizujac ilosc wystapien liczb powinnismy uzyskac rozklad normalny - czyli jest grupa ktora pada b.rzadko i b. czesto - w MM nie ma takich liczb
to dosc... hm yyy nie da sie tego opowiedziec, a przynajmniej nie podczas jednej nasiadowki
a skoro roznice czestosci sa minimalne mozna je uznac za statystycznie nieistotne, a więc statystcznie moze pasc kazda
tyle w temacie klasycznej satystyki
tyle w temacie klasycznej satystyki
chcesz luknac w tabelke? oszczedzi mi to tlumaczenia. jak tak to gdzie ja wyslac ?
mam nadzieje, ze to nie przeżyjesz zbyt duzego szoku, bo nie jestm przygotowany na taka okolicznosc hehe
Twoja metoda wydaje sie bardziej zmudna, pewnie dlatego, że probujesz trafic wiecej niz 2/2
elo people jak tam cisnienie jest przed losowankiem? lili nie pytam bo wiem, ze napalona siedzi juz od 15 minut minimum
jocia nie lap dola. badz jak edison. przeciez my tu sprawdzamy ktore z zestawow liczb nie wygyrwaja
pacz jocia, tak pisalismy w nocy ze az sie gwiazdki doczekalem - kolejna do gwiazdozbioru
krzysztof to krwiak jest, tak wyglada stluczony palec pod paznokciem. zniknie po kilku tygodniach. loozik - laski lubia takie sprawy
lubia, bo sie nad sierota pouzalac troszke moga, a troszke nad pochichrac - kazda znajdzie cos dla siebie. i juz nie epatuj i juz sie nie podniecaj - i tak blizna na gebie najlepiej na babeczki dziala.
ma ktos wiedze czy w lotto czesciej wygrywaja na chybil trafil, czy ci co sami skreslaja?
uwierz mi e46, nie ma czego sie bac. mialem wiele psow i uwazam ze doberman jest najlepsza z nich
jocia poslalem Ci majla przed chwila, a po losowaniu siadam do analizy +
co to znaczy? inaczej poukladaja? beda te co ich nie bierzesz pod uwage?
biore sie za analize... moze mnie to zmeczy
walcz i wygrywaj!
do uslyszenia
walcz i wygrywaj!
do uslyszenia
elo wszystkim. trafionych kulek samych zycze. zatypowal i dalej sypialnie wykanczac... uff
bardzo prosze jocia ... z gory dzieki i spadam do miasta sie zapuscic