Wpisy użytkownika phe
Łącznie 357 wpisów w archiwum, pokazane od nr 1 863 026. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
nie wiem nawet ile skreslic liczb w mm - tak dzis liczb nie czuje wcale
czemu nie stawiasz. Kto wygrywa ten stawia - od tej zasady nie ma wyjątków!!!
przecie to jak samogwalt bedzie - grzech, czy tam jak mu to teraz gender
pacze i pacze na te cyferki i robi mi sie kalejdoskop...
też tak macie czasem?
też tak macie czasem?
a apropos picia to wlasnie na gazeta.pl znalazlem: http://wiadomosci.gazeta.pl/raczkowski/167659822/Marek+Raczkowski+dla+Gazeta.pl+-+03.01.2014/p#CukVid
żyła ma kaca moralnego. pojechal do szwagra - wiadomo kogo. wleza na skocznie i beda banany z bulka wpieprzac. jak mu juz banan zbrzydnie to wroci skakac w konkursach tak szwagier robil i to dzialalo
przytyl za duzo w swieta chlopak i mu sie bmi nie zgadza do nart, a ze na nowe nie ma to musi zrzucic oponke
nocą szybciej mi sie zderzaja te dwie szare komorki co mi sie zostaly
szukam kolejnego, jak trzy juz bede mial to normalnie z Ts-a zrobie bankruta
jetta pewnie ze jest szansa - nie dołuj. wszak liczy sie jakosc, a nie ilosc
a co do nicka mojego, to żadne fe, fuj taki gwiazdozbior jest na niebie, nieuki jedne (choc przyznac musze ze dwuznacznosc celowa jest)
a co do nicka mojego, to żadne fe, fuj taki gwiazdozbior jest na niebie, nieuki jedne (choc przyznac musze ze dwuznacznosc celowa jest)
choc wujek to przez u takie powinno byc - co za wstyd.. przepraszam
apropos googla, wiecie że wszystko co nowe najpierw u nas wprowadzają?
spoko gonzaga: ze wszystkich niewiadomych, które stają na naszej życiowej drodze pewne jest tylko, że będą pojawiały się dalej
aczkolwiek czas na 22 najwyzszy jest stawiam ze w ktoryms z dzisiejszych losowan padnie
potrzebna jeszcze jedna parka do kupona na 14 - propozycje jakies ma ktos?
z tymi zmianami to ja sie gubie max
numerkowicze - no przecie nie cyfrzaki
numerkowicze - no przecie nie cyfrzaki
lila nie dosc ze numerkowiczka, to jeszcze jaka napalona - mniam mniam
jakby krzysztof c pytał, to u mnie pierwsza 2/2 x10 weszla tak jak rozmawilismy ze wczoraj z wieczora
a teraz jade na lodowisko
a teraz jade na lodowisko
akurat... mam kumpele taka co potrafila podczas jednej imprezy 4 razy upic sie do nieprzytomnosci
babki robily co chcialy i faceci tez, one chcialy "na traktory", chlopaki z innymi przy winku filozofie tworzyli... piekne czasy, oby wrocily jeszcze, chociaz na troche
w przyszlosci moze skorzystam, najpierw jednak moj nowy sposob typowania musi pokazac czy jest cos wart. Na razie 135zł do przodu
ja myslalem do soboty - na 14 puscilem i udalo sie
wieczorem na sucho i tez weszly
sprawdzam czy moj nowy system dziala
wieczorem na sucho i tez weszly
sprawdzam czy moj nowy system dziala
jak bedziesz reflektowala to podesle Ci pliczek z tabelka, jak zestawiam pary
Ciekawi mnie opinia
Ciekawi mnie opinia