Wpisy użytkownika paulo3
Łącznie 3 001 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 275 147. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
ile takich absurdów jest to nigdzie w cywilizowanym świecie ni ma jak w polish-platform-tusk-kopaczolandzie
kaskada kolejny extra przekręt-bo tu wygrane padają w milionach -ponoć?
ja już straciłem wiare że w polish-tusko-brukselko landzie można co wygrać oprócz 4-6 zeta
kaskada -tu wygrane padają najczęściej w / m i l i o n a c h /melonach tak często robią nas w melona
uwaga zaraz polecą plansze...wiela to nawygrywali w tuskolandzie /podstawione roboty/
joker jak był to też jokera mse wytypowałał czasami roz miałem fuksa joker i 2 liczby 250 zł miałem -a tak to joker był ale goły oczywiście-zestawik przez nich sztachnięty był
ja mam w multi 0/10 -nie wiem czy mi w punkcie wypłacą czy musze odebrać w oddziale tS wie ktoś?
mi nieżle szło jak tusek nie rządził od kąd przyloz same wtopy i wq....enia
...ale obokami z ilu losowań -to jest ważne ostatniego ,kilku 10 -ciu?
torsan kto losuje-jakaś nóżencja czy łysy ptok----a ja ze swej strony głowe daje że nie będzie 1,2,3,4,5
qurwa znowu badziewiaki wylosował -a 6 to chyba z klejem tam lata
tusk z mirem ,rychem ,grzechem chcą się pozbyć hazardu w Polsce i przenieść chcą losowania do brukseli - a w wolnych chwilach kozy będą paść brukselką
moje wygrane obejmowały rządy jarosława cara 1 -jakieś 10 lat temu miałem 5 w lotto i 5/5 w multi pare razy -5 w lotto była 3tys.300od czasu tuska autokraty posucha
wygrane rzędu 4-6 zł w zależności od wiatrów jak zawiejąz przeciszova
tusk nakazał kopaczowej łatać wszystkimi dziure budżetową i uprzykrzył życie wszystkim cholera
niech już lepiej pasie w brukseli te kozy marzenki ,brukselki do tego jest zdolny
hejkagra ktoś na lottolandzie? nie mylić z /tuskolandem/-tam można typować niemieckie ,szwedzkie irlandzkie lotto -szwedzkie jest tanie jak barszcz w zależności od opcji od 1,5 zł do 6 zł za zakład
drapekdzisiaj kupiłem zdrapy -zodiak ryby i dwa serca oceń zdrapki nim podrapie
chyba mocno wiało z przeci-szova bo mam 4/6 i 4/10 co daje zawrotnom sumke...10zł 4/6 mam z maszyny kant wycior Teesu o jedno byłaby stówa ponad dali 47 było 48
ja wczora miałem 3 w mini o 1 miałbym 700 zeta =dałem 9 było 10 -dobra i 3 lepszy rydz niż nic
przychodzi baba do lekarza i mówi panie doktorze -wyrostek mi dokucza ,na to lekarz to w morde go to się odczepi
netugrasz może na lottolandzie tam jest niemieckie irlandzkie,szweckie lotto m.inn.
w szwedzkim lotto na lottolandzie.pl losuje sie 7 z 35 + dodatkowy zakład opłata jest 3 zł taniej niż w polskie lotto,a 1 zakład bez dodatkowego 1zł50 gr.tanio jak barszcz-musze zagrać w sobote-a wygrane były takie ostatnio 7 trafień-ok.5mln.6000tys,6+1-16 tys.-6 trafień 1265zł-4 trafne-10 zł

netu po co ci jechać pod niemiecką granice jeszcze cie gebelsy napadną -puścisz niemieckie lotto na lottolandzie bez palenia paliwa
lewy jak masz tym burokom tyle kasy wywalać to podziel sie troche ze mną
...a lis popieprzy gupoty w ...norze telewizynej i ma 100 tys. na miesiąc
...gdzie to tyle daą wypłaty burakom ,a potem dziura bużetowa qurwa i ciągną od najbiedniejszych
..żeby stówki do ch..uja pana nie szło wygrać -a wpływy chamy mają codziennie ogromne z gier
qurwa znowu nic do ch..a jasnego france tS drukują wściekle mamony złodziejskie pilnują
Panie Janie tomaszawski to jak j...ebać tS-oczywiście j..ebać tS