Wpisy użytkownika paulo3
Łącznie 3 001 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 278 205. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
...niestety nie w dużym a w multi multi i to te same cyfry trafione 2 razy i 2 oboki -kupon z ch/t na 2 losowania
snopek puściłem na dziś austriackie lotto 1 zakład za 5 zeta przez lottoland może u nich co wygram????
no tak Taylorze-na lottolandzie tam są loterie m.innymi niemcy,austria oraz polskie oczywiście
....q u r w a po raz milion sto tysięcy czwarty mom 4/5 w multi cholera no nie dadzą p..izdy to 5/5 a u góry kaskada wygrana a ja pare stóweknie ugrywam
co to nie da sie do grzyba jednego 5 w multi trafić już mnie qurwica z tych 4/5 bierze
jak ich wychlastam po d u p i e -to zacznom wreszcie pod paftego losować
witam -wurwiony ak zwykle przez tEES cholera 10 zł ledwo ugrałem wczora multi ,lotto,mini
nie mam już sił do tych pier..dolców tees wiecznie oboki i oboki moich losują
astro.. -cyganica mi napisała wczoraj runy są zgodne i tarot ..zyskasz fortune ,a tu cymbal teesiak mnie robi jak robił w konia?
wqurwili mnie...aż mi sie nie chce jechać na rowerze puścić te pieprzone totki
kiedyś nadałem qurwa na cały tydzień totki ...i wygrana z całego tygodnia była qurwa 10 złotychciągcie sie wy oszusty za...ebane tEES
nie to qurw.a cholera ich weżmie -napuszczałem qurwa wczora i 2 złsię wróciło -co za skunksy
...no właśnie krzychu-on pasi ten tusk kozy marzenki i brukselki i żyje jak lord ,a my grać i gówno w papierku z tego mieć
krzychu ...a ten p. tusk to doi te kozy brukselki i marzenki i mleko kozie pije w gabinecie ogląda xxxl i zajada polski chleb z gęsim smalcem
jak gram oboki to oni podnoszą do kwadratu dzielą i wyciądają z tego silnie
przychodzi baba do lekarza-panie doktorze ,wyrostek mi dokucza-to w morde go -to się odczepi-he he
gracz franek dolas z chrząszczyżewoszyc powiat łękołody ...wygrał w tEESIE 1 byka z polski
a franek dolas vel grzegorz brzęczyszczykiewicz z chrząszczyżewoszyc wygrał w teesie narowistego byka z Polski
Wysokie Wygrane-gracz pafty bks wygrał wysoką wygraną w multi multi..kwota wyniosła aż... 2 zł zostanie charytatywnie przekazana na suchy chleb dla konia.
qurwa ich zaje..ban m.ć -te gry zasrane w poliszlandzie 8 zł wysrana w totka ,2 zł w buka teraz mnie mnie już rozsierdzili choleryna iment
J-23posłusznie melduje że w tym POpieprzonym POliszlandzie nic grubszego się nie da wygrać
czego..hajsu????śmieszny jesteś -im mamona uszami i życiom wyłazi
zachwile plansze polecą że Jakiś fraNEK dolas vel grzegorz brzęczyszczykiewicz z oflagu wygrał 100 tys. zł +byka z polski w keno
gracz pafty bks wygrał w multi multi ...bardzo wysokom wygranom...3z5 szacowanom wstępnie na uwaga 4 zeta słownie cztery zeta
gracz pafty bks wydrapał w zdrapce zodiak narowistego byka z polski-gratulujemy -po odbiór byka prosimy zgłosić się do stajni tS =rolnik tees