Wpisy użytkownika paulo3
Łącznie 3 001 wpisów w archiwum, pokazane od nr 2 261 297. Kliknij numer wpisu, aby zobaczyć go w kontekście rozmowy.
...zaczynam sie wq...rwiać 4 pole i 2 zeta-mogą wszystkie dać ..2 zeta chyba nie?
...nie mogą być na losie same ..2 zł?????bo mam wszystkie pola wygrane
qu...rwa piąte 2 zł ...jeszcze tylko 2 pola -no qur...a co jest????????/
14 zł na pewno mam 7 pól po 2 zł =14 zł ale licze że w ch....ja nie zagrali i ostatnie pole będzie kasiaste
....qurwa ich ma..c ale ch...7 razy 2 zł zaraz wam to pokaż jak ochłone ale mnie wqu..ili na max14 zł
ale jak edytować to zdjęcie jak nie mam opcji multipasko tylko google plus jakiś hangaust jak to przenieść do profilu multipasko ????
...a ja miałem na losie super 7 -sieem wygranych 7 i wszystkie po...2 zł to są szczyty teesowców cholernychzapraszam na swój profil tam jest ten los
...a ja w extra przekręcie mam 2 trafione z plusem 10 zeta -w sumie przez weekend udoiłem razem z losem 28 zeta...potężnie
zobaczcie jak teesiaki w losach kancą -na moim profilu dałem mój los /super/7-...jakie tam...wspaniałe wygrane
ciśnienie też ...ale wqur....ienie ..bo dzień po dniu miałem takie losy -neonowe 9 i super 7
a ja jutro pójde ....po astronomicznom wygranom z losu i multi w sumie ...28 zeta przepie...ole to na gry teesu musze ich w końcu pokonać
...jak pasko ino szczęśliwców wypisuje od rana ...to czemuż mi miałoby się nie udać????
fakt za jarosława sie łatwiej wygrywało niż za tuska ale tusek już chyba nie męci w grach -bo u /kozy/ brukselki siedzi
lepiej mini lotka popuszczać jest najtańszy -a wygrana 5 nawet 300 tys.
powinni jeszcze teesowcy narobić losów gów.iana 5 z super wygranymi po 50 groszy,55 groszy,555 groszy i 5zł5 gr.
dobrze że nie grałem,szkoda że szejki z kataru nie prowadzą w polsce totalizatora
...ciekawe ile takich losów mają w /skarbcu/jak ja miałem 7 sióemek na losie -zagrali mi na nosie wygrane po 2 zł na losie
.a może 1.2.3.4.5 łajzy dadzą kto to wie tylko tees pier..zistołek świstak
tak?to jednak podpuche sieją ,że wśód tylu 7 to musi być kasa jak drapiesz pierwsze cyfry a potem kwote to jest wqur....e ogromne
pewnie trafił...grzegorz brzęczyszczykiewicz z chrzęstosławic powiat łękołogi
zna ktoś stronke z filmami za free,ale nie jakieś na sms czy ściąganie,chciałem sobie Lśnienie film oglądnąć za darmo
tak .podobno dobry a ja jeszcze nie widziałem wstyd sie przyznać
a pafty bks jak zwykle drobnice wygrał 16 zeta przez weekend-wsad nawet nie zrównał wygranej-jak zawsze
co na mini dziś widzicie?-nie wiem czy odpale rower dzisiaj bo zasypało sporo ? ak sie dostać do żb? -jedynie moim wehikułem czasu /land/rowerem
wczoraj u buka brakło mi 3 bramek do 200zł hokej polska -rumunia cholera dałem na gole od 7 były 4 qurwa ja to mam pecha
z rumuniom zawsze było dużo goli ,mogłem to qurwa opuścić kurs był 1,36 a mnie chyba podkusił to dać
witam -nie myślcie że ja tą 5 w multi 1,2,3,4,5 wygrałem- ja to tak już po wysłaniu czego innego ,jak zwykle dla jaj podałem na 3 godziny przed losowaniem i wyszło ,jak ja sie ch...o czułem jak mi pisaliście że pafty wygrałtaki mój pech ile razy mnie wkonia to świństwo robi-pozro
jakoś dawniej zawsze cos miałem w multi 5/6 kilka razy 5/5 kilka razy 8/10 raz 6/7 kilka razy ,a teraz gówno-co te capy z tymi grami porobili albo qurwa 2 zł albo nic albo w porywach śtyry albo 6 zł jak z przeciszova zawieje qurwa wichura
znacie 3 słynne lasy-las vegas,las palmas las przeciszów -gdzie rządzi sołtys pierdziołek p.zajas
przychodzi baba do lekarza i mówi -panie doktorze wyrostek mi dokucza -to w morde go to się odczepi
kamillo -mogłeś sie ze mną podzielić a nie wszystko ..burokom złodziejom oddałes omijaj te qu...y z daleka
a jeden gościu w malopolsce wpadł w szał na automatach przegrywał i pobił babke straszliwie -tuski wszystko ustawiły na niewygrywanie jeb..ać POjebu..sów
...noż qurwa bydlaki krase tees ...2 zł wygrana -do życi se wsadżcie złodzieje lenie pierzyńskie cholerni oszusci kancicie wy smrody wstrętne oszukańcze psy
ostatnie grosze ci..le mi wyciągnom rower starmosze i ch..j z tego bydlęta tees
dawniej to coś wpadało to 5/5 ,5/6 6/7 w multi jakoś było a teraz gó...wno 2-4 zł jak mówiborysek 1 -co oni to porobili te /tuski/głosucie dalej na patafiany i płaczecie-
tusk popie...rdolił...nawet w maszynach i hazardzie bucyfoł i zdupił do bruksy i tam /rządzi /burak jedeni nic mu ni ma uśmieszki dalej
a chory psychicznie bułke ukradnie i go skażą ...oto Polska własnie